kota 230 pred padom još danas o onda smo do kraja tjedna na 260, 2Q će valjda već biti na pozitivnoj 0
Haha, evo ih, pocelo je 😂😂
Ako u Q2 budu na -30 mil, mogu se tuci nogom u guzicu jer ce odlicno proci... ljudska glupost je neizmjerna...
kota 230 pred padom još danas o onda smo do kraja tjedna na 260, 2Q će valjda već biti na pozitivnoj 0
Haha, evo ih, pocelo je 😂😂
Ako u Q2 budu na -30 mil, mogu se tuci nogom u guzicu jer ce odlicno proci... ljudska glupost je neizmjerna...
Display MoreI TA ti je rekla u 1. mjesecu da ce otici na 150, da ce je korona satrati kao isve ostale 🤣🤣🤣🤣 👌
Nekako je normalnije razmisljanje BudFoxa 😉
Gledajte, kolega Neo je prilično oprezan, što je ok i razumljivo u ovoj nelikvidnoj bari, a
mene je moja neopreznost puno koštala. Čovjek me je upozorio na 400 - 450 kn da će
cijena dionice AP pasti, dok se još nije znalo kako će se sve skupa ponašati ovo oko
IMO2020, a za virus, pad cijelog tržišta za 50%, recesiju, potres... se ni u najluđim snovima
nije razmišljalo. Nekad je teško sam sebi priznati da si u krivu, kao ja sebi kada je dionica
bila na 400 - 450 kn, ali Mr. Market uvijek nađe način da te učini poniznim, jer je pametniji
od svakoga od nas.
Kolega Neo, nisam zaboravio na Vaše upozorenje, te Vam se ovim putem javno zahvaljujem
i dugujem ispriku zbog ponekad i nemoći i jada gledajući što se sve skupa dogodilo i događa.
Da se i ovo dogodi, nikad nebi rekao... isto kao i za koronu, potres i snijeg u Zagrebu...
LP
Di su komentatori dobrih vijesti nestali?
Kupuju mozda?
E pa ja kupujem sada, a ne nadam se rastu od 450 do 700 kuna. Iako ce ovo i jos dolje, sranje je tek pocelo, a sranje nije slatko.
Display Moreodgovor svim drukerima i hejterima vamo
Imam dionicu, zato i pratim.
Drukeri su oni koji selektivno biraju vijesti, jer od odredene ekipe vamo, samo se izmjenjuju komentari i clanci o rastu i pozitivi. Zamisli ovaj scenarij, a koji je vrlo moguc:
Pracenjem ove teme, svaki normalan covijek bi ocekivao da ce ovo samo rasti i rasti i na cijeni od 460 kuna po dionici, netko ulozi 200 k kuna - ustedevinu ( jer se drukeri razbacuju sa samo pozitivnim vijestima i selektivno ih objavljuju, 'ocekujuci' rast do 800 + kuna :D)
Ta osoba na kraju balade gubi 100 k, zbog ovakvih navijaca.... tuzno i za plakati kakvih drukera ima...
Kolega ne znam zasto ste se prepoznali u ovom opisu jer niste vi pisali da ovu dionicu ne biste nikada imali, a svejedno pisete ovdje svaki dan. I to sa nekoliko nickova, ali poznatim potpisom. Mene oni ne smetaju, ali me cudi da ozbiljni poslovni ljudi gube vrijeme tako da ovdje gotovo svaki dan podrugljivo ismijavaju dionicare
Atpla.
Ako je netko kupio Atpl po 460 kuna samo zbog pisanja na ovom forumu, a prodao ih je danas, sam je odgovoran za vlastite lose poteze.
I sama sam kupovala Atpl na 400 pa dokupljivala na 300. Ali ne namjeravam ih sada prodati niti mislim da im je trenutna cijena ovogodisnji vrh. Tako da molim vas bez patetike.
Ja ne mislim da je cijena pala zbog drukanja na forumu niti vjerujem u teorije zavjere. Sadasnja cijena je pala jer je FI za 3q i 4q bilo ispod ocekivanja s obzirom na prosjecnu cijenu vozarina u 2019. Ocito da Atpl jos uvijek vuce probleme iz svoje proslosti. Zbog toga je cijena tu gdje je. Ali isto tako vjerujem da sadasnja uprava radi dobar posao i da firma ide u pravom smjeru.
Osobno ne ocekujem bajno FI za 1q (zbog niskih vozarina u sijecnju i korona virusa), ali u 2q ocekujem porast cijene ako se sadasnji trend rasta vozarina nastavi i Atpl bi u jednom trenutku 2020 mogao postati best buy.
Prvi dio tvog posta:
imam dionicu i nikad nisam napisao da je nebih imao ili nebih kupio.
Druga stvar, vase pretpostavke su upravo to, pretpostavke. Temeljite na njima svoje zakljucke i ispadate smijesni - nemojte to raditi kao ostali na ovom forumu/temi.
I naravno da smo svi mi sami odgovorni za svoje postupke, zato pricamo o drukanju koje te naginje na nesto. I da, apsolutno je istina, da vecina dionicara, malih dionicara nisu eksperti sa formalnim znanjem o temi, nego upravo samouki madionicari - i to vrijedi za 95% malih dionicara. A drukanjem i sirenjem informacija ssmo u jednom smjeru, utjeces na te/takve.
A za drugi dio posta imam samo pohvale. To je nesto sto nisam uspio dobiti od nikoga na ovoj temi (od takozvanih drukera) - priznanje da su izvjesca poprilicno losija od ocekivanih.
naklon do poda za ovo
odgovor svim drukerima i hejterima vamo
Imam dionicu, zato i pratim.
Drukeri su oni koji selektivno biraju vijesti, jer od odredene ekipe vamo, samo se izmjenjuju komentari i clanci o rastu i pozitivi. Zamisli ovaj scenarij, a koji je vrlo moguc:
Pracenjem ove teme, svaki normalan covijek bi ocekivao da ce ovo samo rasti i rasti i na cijeni od 460 kuna po dionici, netko ulozi 200 k kuna - ustedevinu ( jer se drukeri razbacuju sa samo pozitivnim vijestima i selektivno ih objavljuju, 'ocekujuci' rast do 800 + kuna :D)
Ta osoba na kraju balade gubi 100 k, zbog ovakvih navijaca.... tuzno i za plakati kakvih drukera ima...
krenulo je drukanje vidim. Onda mozete prenijeti i vijest da je Italija blokirana, cijela. Europa je kaos, i pogorsava se u svakoj drzavi. Ali tesko drukerima racionalno sagledati situaciju. Samo rast predvidaju a dobivamo samo pad, kakvi profesionalci kakvi strucnjaci. Za plakati
jutro. Ajmo malo pozitive ljudi, danas je dan kad ce ovo rasti. Gigic je vec nasao clanak pozitivan. Evo i ja mogu nadodat da sam danas narucio 4 upaljaca iz kine, pomogao sam ekonomiji kine. Jebes trziste, to neko muljari i jebe nas, samo pozitiva. Ulazimo danas jako svi i dizemo prosjek
Cini se da ipak nisam ja taj koji je lud
Pozdrav za ekipu teoreticara zavjere
p.s. Brodolomac, molim komentar i odgovor na pitanje, posto mi dijelis minuse na svaki post u kojem se raspitujem za cisto objasnjenje vasih tvrdnji. Ili bolje da sutim?
Display MoreTo trebaš pitati sebe i svoje alter ego varijante Greehorna, Iknowa itd, naravno gklemenca.....
Vidimo uskoro tko pada, a i tko će pozeliti prodati.
Pozicija Vam se poprilicno stanjila, institucionalac vise ne daje podrsku u rasprodaji, a laverage losih vijesti se topii kao alva na suncu.
Kada krenu indexi good bye, a to je krenulo.
Game ower......😀.
Nakon toga sa velikim zanimanjem gledat ćemo kuda Vaša strasila.
A mozda dionica padne i na P/EBITDA 1. Ekipica Svoje short pozicije neće vratiti nikada, ili mozda hoće... 😀😃
Poprilicno vjesto izbjegavas izravni odgovor i pravis se mutav. I ne, ne zanima me uskoro 😂 zanima me sada, zasto sada pada. Ako je sve super i odlicno a pada, koji je logicki zakljucak? Ti mi non stop spominjes masone, vladu, srbe 😂😂 svi su krivi, jer je to najbolja dionica ikada.
I ovo 'uskoro' i 'gledat cemo', sorry Nostradamuse, ne prepoznah te.
Display MoreNa mala vrata krenula infiltracija drukerske ekipe i na ovaj forum.
Velika šteta!!!!
Inače ovaj scenarij koji se odigrava na AP , sa formiranjem aska i bida kao i odvijanjem trgovine nedvojbeno i jasno ukazuje na manipulaciju tržištem na štetu dionicara i kompanije.
Obzirom na to bit će zanimljivo vidjeti promjene u knjigi dionicara, kao i po potrebi promjene pozicija u registraciji, sa koje platforme ide trgovanje itd.
Puno posla za Regukatora, izdavatelja i nadzor.
Ali mislim da ima puno elemenata za rigorozne kazne po vise osnova.
😀✌👍👋
Hvala kolega na odgovoru, znaci po tebi tu je na strani neka 'teorija zavjere' i nekakva manipulacija tim dionicama.
Ok, a gdje ste ostali, dajte mi svoje odgovore na pitanje, objasnite mi. Zasto uz izvrsne vijesti vamo, krajnji optimizam, cak bi rekao ekstremni, ova dionica tone kao nikada do sada, na godisnje niske grane?
Pa nije mi jasno, na ovoj temi uvijek sve prsti od brutalnog optimizma, svakakve analize i price se pustaju, pozitiva je veca nego ikad. A u stvarnom zivotu kaos, cijena dionice nikad manje. i jos tone, rasprodaju svi, volatilnost ogromna iako je dionica na nikad manjim razinama.... Dali mi itko moze objasniti ovaj fenomen?
Kolega ja sam ušo na 26 i još nisam izašo. Pa sad vi meni recite tko je ovdje "drukalo".
Ali pišem što mislim da je realno i nahođen podlogama, što mislim da je added value za korisnike foruma.
Cudna ste vi biljka kolega. Da neko ima dionicu a apsolutno ne vjeruje da ona moze doseci neku razinu, koju lagano i brzo ta ista jos i prebaci za ohoho...
I pogrijesili ste, morate nastimati podlogu koju imate i time niste nikakav dodatni value donijeli korisnicima foruma, jer ste pogresno procijenili i podcijenili ovu dionicu. Ali pratit cu vas i vase pisanje, dodatno i drugo misljenje i razmisljanje je uvijek dobro imati
ma
Ja sam mu uspio uvaliti cak po 78,5 jedan svoj dio... Zadovoljan sam.
P.s. tko je ono druko da nikad nece narasti i da je 50 kuna nerealna cijena?
Ako kolega mislite na mene slobodno se javite pa da se upoznamo
Ma meni je zao sto niste zaradili jer ste bili u krivu....
ja sam izasao jednom trecinom, i sve blizu 80 kuna je jako dobra ponuda i zarada za mene (koji sam btw. poprilicno kasno i usao, na 55+)
lijepo od njega.. taman sam mu vratio natrag kupljenih 203 kom po 75 i 73,50
Ja sam mu uspio uvaliti cak po 78,5 jedan svoj dio... Zadovoljan sam.
P.s. tko je ono druko da nikad nece narasti i da je 50 kuna nerealna cijena?