Kako bilo 90% odrasle ekipe ima samo minus na tekućem računu, te im je u globalnu neto financijska imovina negativa, a ovi što isključivo dođu do novca nasljedstvom, ti ga vrlo brzo spale i onda hejtaju ZSE.
Treba imati određeni set karakternih osobina da bi akumulirao određeni novac, imao hrabrosti doći na burzu, te bio uspješan na duže staze... velika većina popualcije 90% ili više ima maksimalni domet da radi za nekoga, a taj netko im govori što da rade. Sve više od toga, mozak im počne ozbiljno uskuvavat!
Apsolutno točno, jedino možda nije baš 90 posto nego malo manje po mom mišljenju. Ova ekipa kaj je dobivala stanove od firmi je po mom mišljenju u manjem postotku u minusu. Ispod 45 godina ljudi s kreditima i djecom su uglavnim u banani i to uglavnom iz razloga koje ste napisali. Žena i ja imamo prosječna primanja pa ipak napredujemo solidno. Imamo i vrt i voćnjak, kupujemo na akcijama, kuhamo doma, pravimo zimnicu, ja sam handy man. Uz to imamo i dva auta koja treba održavati, djecu vozimo na aktivnosti, imamo hobije i društveni život i priuštimo si pokoji izlet i 2 tjedna na moru. Nemamo najbolje mobitele, nemamo 300 programa na tv, ne nosimo markirano i ne kupujemo na rate. Nije to sve nekakva velika pamet, samo malo zdravoseljačke logike koja očito fali u ovom društvu. Možda je meni lakše jer sam seljak, ne znam.