Ako je trenutno zarađeno 24 evra za pola godine, onda je valjda uz trend rasta proizvodnje i rastućih marži valjda za očekivati da će do kraja godine biti barem 50 evra. 40 posto od 50 je 20, ako ja dobro računam.
Posts by komot
-
-
Svaka nova dionica dobro dođe, ali ja ne bih sudjelovao u ovom IPO ako dođe do njega.
-
Evo da izvijestim, nisam izdržao pa sam kapario novi e c3 kojeg još nitko nije vidio na cesti. Trebao bi stići do kraja godine, taman možemo daciu prodat koja bi tada trebala imati 2 godine i 60 000 km. Auto ispada 16900 evra. Trebalo bi to bit rješenje za dulji period onda.
-
Pa cijena je sasvim OK za hold ili za ulaz, pe je oko 10, branša sigurna, poslovanje rastuće i rastući tržišni udio. Sve s ovom firmom i dionicom više manje štima. Možda ima boljih prilika tipa Končari koji u ovom trenutku imaju sreće jer kupci ne pitaju za cijenu i ne mogu proizvest transformatora kolika je potražnja, ali ovo je isto dobro imati radi diverzifikacije.
-
Dobra je dividenda 😁
-
Eh kad bi to bilo tako.
-
Zašto je onda pala cijena dionice? Otkud im novci za toliku dividendu? Možda je država poplaćala dugove.
-
Jel to info direktno sa skupštine?
-
Pa nevjerojatno. Ne znam ko je tu lud. Je da smo neefikasno tržište, ali ipak.
-
Izašlo još jedno pozitivno izvješće, pola milijunčeka je u džepu. Mogli bi uskoro prebaciti milijardu dolara kapitalizacije. Računa li se to kao jednorog s obzirom da je novi gazda?
-
I kakvo je izvješće na kraju ?
Rekao bih da je dobro. Dobra firma, dobro izvješće. Dionica na hold. Malo je slabo love u blagajni zbog države koja kasni s plaćanjima, ali znamo da to uvijek na kraju sjedne na svoje mjesto.
-
E to je već prava dobit, a ne ove anomalije prethodnih godina. O tome sam pisao nedavno. Ove činjenice koje ste naveli bi svakako trebale utjecati pozitivno na cijenu koei dionice.
-
Netko lagano skuplja dionice od onih koji se trude izaći.
Još prije sam napisao da će nas najviše iznenaditi Rusija. Pa evo u privitku podaci za Rusiju.
3 mj: +102% - 150.640 (Q1: +86% 341.619)
Netko lagano skuplja dionice od onih koji se trude izaći.
Kolega, ovo je nepobitna istina. Čak bih dodao da netko lagano prodaje dionice onima koji se trude skupiti.
-
Sretan Uskrs ekipa.
-
Ma jesu, ali svejedno. Kolega je u pravu.
Nevjerojatno da nitko nije reagirao. Stoka. Nije srećom preveliki udio bio u igri, ali namagarčili nas jesu. Fuj.
-
Evo poziva na skupštinu gdje je otkriveno brutalno povećanje neto dobiti i da je dividenda povećana s prošlogodišnjih 87,45 na 120 eura. Šteta što nema ništa na prodaji, ja sam nedavni pokupio ove dvije po 2600 koje su dugo stajale i nitko ih nije htio. P/E na zadnjoj cijeni je oko 7,6, dugova nema, sve se čini super osim likvidnosti. I ne treba se zanositi da će se ovakvo rapidno povećanje dobiti moći nastaviti i u sljedećim godinama.
-
A valjda će biti. Uvijek je kao da nema pa onda isplate. Ja očekujem 250 evra. Država na kraju uvijek plati dugove.
-
Samo, stanje keša na računu je takvo da ako isplate dividendu više ništa neće ostati.
-
Evo jednog dosta dobrog članka vezano za Končarev biznis.
HEP ide u investicijski ciklus ključan za obnovljivce težak 2,4 milijarde euraDo kraja 2026. predviđeno je prosječno godišnje ulaganje u distribucijsku mrežu od 207,4 milijuna eura.hr.bloombergadria.com -
Ništa nisam vidio da se radi.