1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. komot

Posts by komot

• KOTR (Koncar Mjerni transformatori d.d.)

• komot
    • October 8, 2024 at 7:37 PM

Ako je trenutno zarađeno 24 evra za pola godine, onda je valjda uz trend rasta proizvodnje i rastućih marži valjda za očekivati da će do kraja godine biti barem 50 evra. 40 posto od 50 je 20, ako ja dobro računam.

• IPO Studenac

• komot
    • June 22, 2024 at 1:23 AM

Svaka nova dionica dobro dođe, ali ja ne bih sudjelovao u ovom IPO ako dođe do njega.

• Električni automobili - prilika za investiciju?

• komot
    • May 3, 2024 at 10:58 PM

Evo da izvijestim, nisam izdržao pa sam kapario novi e c3 kojeg još nitko nije vidio na cesti. Trebao bi stići do kraja godine, taman možemo daciu prodat koja bi tada trebala imati 2 godine i 60 000 km. Auto ispada 16900 evra. Trebalo bi to bit rješenje za dulji period onda.

• MDKA (Medika d.d.)

• komot
    • May 2, 2024 at 6:36 PM

Pa cijena je sasvim OK za hold ili za ulaz, pe je oko 10, branša sigurna, poslovanje rastuće i rastući tržišni udio. Sve s ovom firmom i dionicom više manje štima. Možda ima boljih prilika tipa Končari koji u ovom trenutku imaju sreće jer kupci ne pitaju za cijenu i ne mogu proizvest transformatora kolika je potražnja, ali ovo je isto dobro imati radi diverzifikacije.

• Što smo danas tržili

• komot
    • May 2, 2024 at 4:40 PM

Dobra je dividenda 😁

• MDKA (Medika d.d.)

• komot
    • May 2, 2024 at 3:40 PM

Eh kad bi to bilo tako.

• MDKA (Medika d.d.)

• komot
    • May 2, 2024 at 2:14 PM

Zašto je onda pala cijena dionice? Otkud im novci za toliku dividendu? Možda je država poplaćala dugove.

• MDKA (Medika d.d.)

• komot
    • May 2, 2024 at 2:06 PM

Jel to info direktno sa skupštine?

• DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

• komot
    • May 1, 2024 at 5:06 PM

Pa nevjerojatno. Ne znam ko je tu lud. Je da smo neefikasno tržište, ali ipak.

• DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

• komot
    • April 30, 2024 at 4:51 PM

Izašlo još jedno pozitivno izvješće, pola milijunčeka je u džepu. Mogli bi uskoro prebaciti milijardu dolara kapitalizacije. Računa li se to kao jednorog s obzirom da je novi gazda?

• MDKA (Medika d.d.)

• komot
    • April 29, 2024 at 2:18 PM
    Quote from dionicar

I kakvo je izvješće na kraju ?

Rekao bih da je dobro. Dobra firma, dobro izvješće. Dionica na hold. Malo je slabo love u blagajni zbog države koja kasni s plaćanjima, ali znamo da to uvijek na kraju sjedne na svoje mjesto.

Obavijesti izdavatelja - EHO

• KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

• komot
    • April 11, 2024 at 7:55 PM

E to je već prava dobit, a ne ove anomalije prethodnih godina. O tome sam pisao nedavno. Ove činjenice koje ste naveli bi svakako trebale utjecati pozitivno na cijenu koei dionice.

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• komot
    • April 4, 2024 at 4:00 PM
    Quote from Tolisimus

Netko lagano skuplja dionice od onih koji se trude izaći.

Još prije sam napisao da će nas najviše iznenaditi Rusija. Pa evo u privitku podaci za Rusiju.

3 mj: +102% - 150.640 (Q1: +86% 341.619)

Netko lagano skuplja dionice od onih koji se trude izaći.

Kolega, ovo je nepobitna istina. Čak bih dodao da netko lagano prodaje dionice onima koji se trude skupiti.

• Sretan i blagoslovljen Uskrs

• komot
    • March 31, 2024 at 5:29 PM

Sretan Uskrs ekipa.

• MDKA (Medika d.d.)

• komot
    • March 29, 2024 at 10:30 PM

Ma jesu, ali svejedno. Kolega je u pravu.

Nevjerojatno da nitko nije reagirao. Stoka. Nije srećom preveliki udio bio u igri, ali namagarčili nas jesu. Fuj.

• TSHC (Tvornica stočne hrane d.d.)

• komot
    • March 28, 2024 at 10:06 AM

Obavijesti izdavatelja - EHO

Evo poziva na skupštinu gdje je otkriveno brutalno povećanje neto dobiti i da je dividenda povećana s prošlogodišnjih 87,45 na 120 eura. Šteta što nema ništa na prodaji, ja sam nedavni pokupio ove dvije po 2600 koje su dugo stajale i nitko ih nije htio. P/E na zadnjoj cijeni je oko 7,6, dugova nema, sve se čini super osim likvidnosti. I ne treba se zanositi da će se ovakvo rapidno povećanje dobiti moći nastaviti i u sljedećim godinama.

• MDKA (Medika d.d.)

• komot
    • March 21, 2024 at 2:39 PM

A valjda će biti. Uvijek je kao da nema pa onda isplate. Ja očekujem 250 evra. Država na kraju uvijek plati dugove.

• MDKA (Medika d.d.)

• komot
    • March 21, 2024 at 12:14 PM

Samo, stanje keša na računu je takvo da ako isplate dividendu više ništa neće ostati.

• KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

• komot
    • March 21, 2024 at 10:47 AM

Evo jednog dosta dobrog članka vezano za Končarev biznis.

HEP ide u investicijski ciklus ključan za obnovljivce težak 2,4 milijarde eura
    Do kraja 2026. predviđeno je prosječno godišnje ulaganje u distribucijsku mrežu od 207,4 milijuna eura.
    hr.bloombergadria.com
  • INGR (INGRA d.d.)

• komot
    • March 20, 2024 at 6:30 AM

Ništa nisam vidio da se radi.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt