Ako sam ja dobro shvatio, banke su tu lovu parkirale za malu kamatu u excess reserve umjesto da je plasiraju "u raju".
Posts by etoimene
-
-
Hvala! Pitanje je kud je stvarno išla ta lova.
-
Što je točno bizarno?
-
COVID antibodies found in up to 40% of US deer population, study findsThe USDA has said they consider the threat of deer-to-human COVID-19 transmission “low,” but some scientists worry deer and other wildlife could provide a…nypost.comBlank Park Zoo to vaccinate high-risk animals for COVID-19The Blank Park Zoo in Des Moines is ready to begin vaccinating high-risk animals against COVID-19.www.kcrg.com
Ja ću se ranit!
-
Medicinske sestre: 'Stop nametanju cjepiva i stožerske diktature'
[FOTO/VIDEO] Zaglušujući prosvjed medicinskih sestara na Zrinjevcu: 'Stop nametanju cjepiva i stožerske diktature'Medicinske sestre prosvjeduju na Zrinjevcu protiv obaveznog cijepljenja zdravstvenih djelatnika, uz zviždaljke, trube i glasnu glazbu koja odjekuje centrom…www.tportal.hrUuups!
-
Mislio sam u kavanu, ali ipak daje sliku o pravosuđu.
"Kako je sud mogao zabraniti objavu tekstova"
Analiza odluke bez presedana: Kako je sud mogao zabraniti objavu tekstova o Gordani Buljan Flander? 'Ovaj će potez najviše naštetiti upravo njoj'Odvjetnica Vesna Alaburić, stručnjakinja za medijsko pravo, nakon analize privremene sudske mjere kojom je Općinski sud u Zagrebu zabranio objavu tekstova…www.tportal.hrInače, žena mi prati tu priču već neko vrijeme. Leglo ...
Dok nije sa Sevkom isplivalo u mainstream nitko, osim u uskim krugovima, to nije doživljavao.
-
ovaj bi mogao dobiti po zviždaljki
Meni se čini da Kinezi najmanje imaju veze s tim izbijanjem.
-
Uttar Pradesh government says early use of Ivermectin helped to keep positivity, deaths low
Jedino što WHO ne spominje ivermectin u kitu ...
-
"Koronavirus je uzročnik i većeg broja ozljeda na pokretnim stepenicama"
Koronavirus je uzročnik i većeg broja ozljeda na pokretnim stepenicamaU londonskoj podzemnoj željeznici raste broj nesreća na pokretnim stepenicama jer se ljudi nevoljko drže za rukohvate strahujući da će se zaraziti koronavirusomwww.tportal.hrKud ide ovaj svijet?
-
".. u Sloveniji: I osobe koje rade kod kuće moraju imati negativan test na koronu ..."
Još jedan neobičan eksperiment u Sloveniji: I osobe koje rade kod kuće moraju imati negativan test na koronu, ako ne - slijede sankcijeSlovenska vlada prošlog je tjedna odlučila da se svi državni službenici, osim onih koji to ne mogu iz dokazanih medicinskih razloga, morati cijepiti protiv…www.tportal.hrTu je netko lud ili glup. Ili podmazan.
-
"Sve će to trajati do 30. prosinca, kad službeno završava pandemijska kriza."
Nela Sršen o 'kolektivnoj konfuziji u Italiji': Imam dosta prijatelja koji se ne cijepe jer se boje posljedica, treba prihvatiti i takve stavoveLjudi još nisu shvatili da ako želiš slobodu, ona se može dobiti jedino s 90-100 posto procijepljenim stanovništvom, istaknula je liječnica iz Padove Nela…www.tportal.hr?!?!?!? WTF?!?!?!?
-
Cijepljenje ili pikado?
Ja mislim da se stvara opasna polarizacija u drustvu sa nesagledivim posljedicama. Divide et impera je stara rimska poslovica. Sada se dijelimo na provaksere i antivaksere. Nikada covjecanstvo nece nista novoga nauciti.
Nema više ustaša i partizana.
-
Da, slažem se. Stvarno je tužno da se "elected officials" moraju branit od naroda na ovakav način.
-
Da li je baš Trump krivi? Ili ih je frka da ne dobiju po tamburi zbog svojih poslova ....
"Kongres pod posebnim osiguranjem, stigla žičana ograda i nadzorne kamere"
[FOTO] Washington strahuje od ponavljanja 6. siječnja i nasilja na ulicama: Zbog prosvjeda pristaša Donalda Trumpa Kongres pod posebnim osiguranjem, stigla žičana ograda i nadzorne kamereWashington je u petak u stanju visoke pripravnosti uoči skupa pobornika bivšeg predsjednika Donalda Trumpa koji će izaći na ulice kako bi podržali prosvjednike…www.tportal.hr -
Baš gledam Dow futures. Ako 34500 popusti bit će fina zabava.
-
A sve sami matematičari i logičari ...
-
A u računici koju ste pokazali u broju umrlih od 122 umrla 56 umrlih su cijepljeni ( s jednom ili 2 doze ), a 65 je umrlo ljudi koji nisu cijepljeni. To znači da je šansa da umreš od COVID 19 ako si cijepljen VIŠE NEGO 9 X ( DEVET PUTA ) MANJA nego kod onih koji su necijepljeni. ILI NECIJEPLJENI imaju više nego 9 puta veću šansu za smrt od COVID 19 nego cijepljeni.
Ja bih molio tumačenje kako se tu dolazi do 9 X ( DEVET PUTA ) .
-
Evo ga opet.
-
Malo egzotike. GBPJPY short. Odličan odbijanac jučer.
Pada od 5. mjeseca.
Ima potencijala propast i ispod 148-149 supporta koji ga je dobro držao u descending trokutu od vrha u 5. mjesecu.
Kao da radi H&S od 2. mjeseca. Treba tek vidjet hoće li probit NL.
-
1785-1780 je držalo solidno zadnjih 5-6 dana ali miriši mi na probijanac-propadanac.