Kolika je šansa za ovo prvo troje?
Posts by etoimene
-
-
Kakve lopine!
"Jedan je glumio direktora, a drugi glavnog inžinjera"
Jedan je glumio direktora, a drugi glavnog inžinjera: Mladići u Zagrebu prevarili troje kupaca stanova za čak 630 tisuća kunaZagrebačka policija prijavila je 20-godišnjaka i 21-godišnjaka koje sumnjiče da su trima kupcima prodali neizgrađene stanove čime su ih prevarili za 630.000…www.tportal.hrSvašta prolazi na ovakvom tržištu.
-
D 200MA je ništa. Meni se čini da će tu bit još koja tisućica korekcije. Dosta bearish close. A i W bi mogao biti.
Jedno 2-3 tjedna korekcija, da se lakše može ući long.
Recimo do linije 01/2018-02/2020.
-
Da, situacija nije jednostavna.
Ali kad vidiš što US administracija radi i kad ekipa skuži da bi se moglo dogodit da im dug plate platinastim novčićem od trilion dolara, bit će interesantno gledat kud će se ta lova prelijevat. Tu bi dionice mogle fino profitirat.
-
A ovi nisu znali da im ističu mandati pa igraju produžetke ...
Iza zatvorenih vrata Vlade: Šefovima mega državnih poduzeća mandati produljeni za još šest mjeseci, čekaju se javni natječaji za nove ljudeVlada je na zatvorenoj sjednici predložila imenovanja predsjednike uprava Hrvatskih cesta, Hrvatske pošte, HŽ - Infrastrukture i HŽ-Putničkog prijevoza,…www.tportal.hr -
Ovi se stvarno trude. Moja lova je na crvenom.
Biden could fine firms up to $700,000 if they fail to mandate vaccinesThe increased fines on employers could run as high as $70,000 for serious infractions, and $700,000 for wilful or repeated violations - a sum that can be…www.dailymail.co.uk -
Evo, majstori su riješili problem duga i debt ceilinga.
"Democrats say they want to mint a coin to solve the debt-ceiling showdown and save the US from catastrophic default"
2 Democrats say they want to mint a coin to solve the debt-ceiling showdown and save the US from catastrophic defaultA $1 trillion platinum coin could end debt-ceiling fights and keep the government funded. It's an idea Reps. Jerry Nadler and Rashida Tlaib support.www.businessinsider.comSad samo zeleno.
-
-
naš sin danas je cijepljen s obveznim cjepivima i protiv HIV
Obaveznim? HIV? Vjerojatno HPV. Koliko ja znam, nije obavezno.
To mi je čak i OK. I to cjepivo ima neku povijest razvoja a ne k'o ovi u 2 dana ...
Moderna's Covid-19 vaccine was designed in just two daysThe coronavirus pandemic has brought countries to a standstill. In many places, as countries reopen, Covid-19 cases are on the rise. Follow here for the latest.edition.cnn.com -
Žalosno je to što postoje neki grafovi koji ukazuju na upitnost tog iskorjenjivanje bolesti kroz cijepljenje
Iskorijenit će koronu samo ako uspiju i sve jelene cijepit.
PostRE: CORONA virus
etoimeneSeptember 24, 2021 at 11:36 AM -
Već se neko vrijeme raspravljam sa ženom oko ovog, ali ispada da je ipak u pravu.
Dječaku u srcu Zagreba na glavu pao dio pročelja zgrade i to s Gradskog ureda za obrazovanjeProšlog vikenda u centru Zagreba, u Gundulićevoj ulici, na glavu 16-godišnjeg dječaka pao je komad pročelja zgradewww.tportal.hrA mislili smo tamo poslat malu u školu ...
-
Prvo sam mislio stavit pod nekretnine, ali nije bilo za inozemne a onda mi se učinilo malo šira tema.
Potres u Berlinu, velike nekretninske kompanije mogle bi ostati bez stotina tisuća stanova: 'Nitko ne smije špekulirati našim domovima!'Većina stanovnika Berlina poduprla je na referendumu prijedlog da se stambeni fond velikih nekretninskih kompanija prenese u vlasništvo grada kako bi se…www.tportal.hr"Većina stanovnika Berlina poduprla je na referendumu prijedlog da se stambeni fond velikih nekretninskih kompanija prenese u vlasništvo grada"?
"Eksproprijacija"?
Ne kažu koliko više od četvrtine ih je bilo na referendumu ali 0.25 x 0.564 je malo preko 14%. Kaže članak "Većina" ?!?!?!?
To su ovi istrenirani u istočnoj Njemačkoj?
Pomislio bi čovjek da im je bilo dosta par desetljeća ....
-
EURUSD sramežljivo proviruje ispod L od 20.8. Ima još onaj L tamo od 4.11.2020. a onda prilično dugo ništa.
GBPJPY nije uspio preskočit downtrend liniju od gore navedenog vrha. Očekujem nastavak kako je gore napisano.
-
Samo je jedan način da se ovo odigra.
Kupi pad, i moli se Bogu od burze da prodaš odbijanje
Ili stani sa strane i čekaj koliko bude trebalo.
To su več dva načina.
A treći je da našortaš sve do pakla ...
Ako nema dionica, uvijek možeš indeks ili kupit neki reverzni index ... da se naći ...
FX brokeri nude i neke futures sa underlying major stocks, tako da ....
-
Uh, nemoj žurit!
Oil Evening star na H4.
Gas se fino odbio nakon prenaglog rasta.
-
To je problem javnog duga. Ja bi u bilo što a da je privatno (pa čak i obveznice tvrtki).
-
Sviđa mi se ideja oko eGrađana i referenduma. Sad su na popisu pokazali da može.
[VIDEO] Most: Vlada izmjenama pravila za referendum priznaje da je ukrala referendumeIz Kluba saborskih zastupnika Mosta ustvrdili su u utorak kako je prijedlog zakona o referendumu 'svojevrsno Vladino priznanje da je ukrala referendume'…www.tportal.hrVidiš Zorice da možeš!
, ja kad tamo sjednem, baš uživam i mislim, kakva burza, treba delati
Misliš, kad tam sedneš, uživaš i gruntaš?
-
Baš sam to čitao. Nije li to uobičajeni igrokaz?
-
Name of the game danas - $.
-
White House opposes NDAA provision banning dishonorable discharge for COVID-19 vaccine refusalThe White House said it "strongly opposes" a provision in the 2022 defense spending bill that would block the Pentagon from dishonorably discharging a service…www.foxnews.com
Kako razvaliti velesilu ...
Strana 4. https://www.whitehouse.gov/wp-content/upl…SAP-HR-4350.pdf