Dax propiknuo važan support.
Posts by etoimene
-
-
Rezultati?
Beroš o listama čekanja: Rezultati su iznenadili i mene. Postigli smo uređenje, smanjenje broja danaMinistar zdravstva Vili Beroš održao je konferenciju za novinare vezano uz skraćivanje listi čekanja na zdravstvene usluge nakon radnog sastanka s ravnateljima…www.tportal.hrSmanjile su liste čekanja i to su njihovi rezultati?
-
Da. Za ne vjerovat!
-
Justin Trudeau accuses Jewish Member of Parliament for Supporting Nazis
Mislim, WTF?!?!?!
Slabo ima informacija o konvoju po našim medijima ali tamo je prilična bitka.
-
Evo nastavak u revijalnom tonu.
Rusija lansira digitalni rubalj, zabranjuje kriptovaluteBanka Rusije priopćila je da je započela pilot fazu digitalnog rublja, svoje planirane digitalne valute središnje banke (CBDC)www.tportal.hrCrypto bi mogao ostati ali meni se čini da će CBDC forma preuzeti primat.
Lagarde: Digitalni euro bit će dopuna novčanicama eura, a ne zamjenaPredsjednica Europske središnje banke (ECB) Christine Lagarde rekla je u ponedjeljak u povodu 20. obljetnice eura da je ta valuta dio zajedničkog identiteta…www.tportal.hrTurska zabranila kriptovalute.
https://hr.n1info.com/biznis/turska-…u-kriptovaluta/
Neće se "governments" samo tako dat i prepustit kontrolu nad tim.
-
-
Dobro zbore ovi iz udruge.
Glas poduzetnika poziva Poreznu upravu da zaustavi udar na paušalne obrteUdruga Glas poduzetnika (UGP) pozvala je u ponedjeljak Poreznu upravu da zaustavi "udar" na paušalne obrte, jer će to, upozoravaju, naštetiti i Poreznoj upravi…www.tportal.hr -
Izgleda da su se dogovorili.
Na pomolu veliki ustupak Rusiji? Ukrajinski veleposlanik jednom izjavom stvorio pomutnjuVadim Pristaiko rekao je za BBC da bi njegova zemlja možda bila spremna odustati od ambicije pridruživanja NATO-uwww.jutarnji.hr -
“people could declare themselves a woman just before retirement and leave a year earlier.
“A single man who declares himself a woman can, for example, receive an AVS pension from the age of 64,”
Fast forward two months and that is precisely what one individual has opted to do.
Swiss man changes gender to retire and receive his pension a year earlierA man in Switzerland has exploited an administrative loophole and formally changed his gender in order to retire a year earlier, it has emerged. New rules…rmx.newsOne social media user suggested there was nothing stopping a male from applying for a gender change at the age of 17 to avoid military conscription. “At 30, you go back and change your name to man and that’s it,” wrote one user, all for the cost of 150 Swiss francs.
Ne treba anemija više.
-
Gledam Dow na M15 TF. Ako ne napravi HH, past će k'o kamen.
-
Ode đikić na biro.
-
To je već teško pitanje.
Trenutno razmatram commodity futures, nekretninu u ZG cca 300m2 sa jedinicama za najam (1300 / m2), katamaran za čarter.
Najmanje mi je simpatična nekretnina jer se to najsporije rješava kad opali recesija. Treba dobro pogodit timing kad benefite topljenja duga prebace negativne posljedice inflacije.
-
Gdje sam ja spominjao nekretnine i dionice? Pogotovo vani.
Osim toga tko kaže da ne mogu biti i skuplje?
Gledao sam proljetos neki auto, cca 24000, sad ni sličan ne mogu naći ni za 27000.
-
Nema načina za pobjediti je, treba je samo preživjeti.
Ja sam upoznao tipa koji je u inflaciji na "mjenjačkim poslovima" napravio kuću.
A kupnja na čekove?
sjesti na cash i čekati .?
U inflaciji? Sjesti na cash?
Zaduži se s fiksnom kamatom do zuba!
-
. Ja i treće dijete zdravi kao dren.
A vi za nagradu morate bit u izolaciji još 10 dana nakon zadnjeg kontakta sa bolesnima.
Sestra mi jučer sva nervozna od rada subotom kaže da ih preko pola nema u firmi, pa da zato rade subotom.
-
Izjava ovog šarlatana je upravo siguran strong buy za turiste. Ovakve prognoze su on i ostali plaćenici davali i za prošlu godinu.
Po svim najavama bi sezona mogla biti jako uspješna.
Austrija i Italija imaju veliki % cijepljenih ali ne pada mi na pamet ići tamo dok me npr. traže da nosim masku na skijalištu.
Možda će nekim ljudima i bit bitna boja na EU karti, ali ako idem na odmor, ne želim u režim.
-
Tako piše u smjernicama za liječenje. A donijela ih je krovna institucija. A zna se i zbog čega.
I rest my case.
-
. Kortikosteroide nije bilo uputno dati prije sedmog dana bolesti ,
A tko je to tako uputio?
Jedan prijatelj je tek nakon 20 dana bitke s doktoricom uspio dobiti terapiju.
Jedan poznanik je tek nakon 12 dana preko 38 došao u zaraznu na pregled.
Pa kakva su im mogla biti pluća nakon netretirane upale nakon 12 ili 20 dana?!?!?!?!?! Još su dobro i prošli samo s kisikom.
I sam sam se navlačio s temperaturom preko tih 7 dana - čim sam dobio kortiko, stanje se vrlo brzo poboljšalo.
-
Već 3-4 wick prema dolje na Dow futures 1h za redom - što ne ide dolje, ide gore. Jasan SL.
-
Ak' ne ide dolje, ide gore. Dow futures nacrtale 3 wicka na zadnje 3 1H svijeće. SL je jasan.