Tako da je parkirana i ne mrda.
Posts by etoimene
-
-
Jel' ovo neki vic ili ... ?
"Biden potvrdio da će se kandidirati za drugi mandat, no kaže da mu se ne žuri s najavom"
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak…m-foto-20230225
Potvrdio ali mu se ne žuri s najavom?
NIsam dalje čitao pa ne znam da li me nasmijava novinar ili predsjednik. -
A cijena parking ...
Bojim se da je Paulie u pravu post iznad ...
-
Forex brokeri obično nude neki continuous contract ...
-
Baloni, baloni, baloni ...
-
Ja baš držim prst na okidaču ....
https://finviz.com/futures_charts.ashx?p=d1&t=NG
Ispod 2. -
Hedge je samo odgađanje. I dalje ti je jedna pozicija pušing.
Doduše, otvara se mogućnost da ode na jednu stranu pa da se nakon toga malo vrati pa da se izvučeš ... nije mi baš uspijevalo ...
Dodatno na to, kod FX instrumenata ide swap na obje strane pa ti vidi ... -
Short je zlo ako nema stopa, nauceno na vlastitoj kozi...
Isto je i za long. Naučeno na vlastitoj koži.
Nije problem short, nego prevelika pozicija ili, još vjerojatnije, margin. -
Eurozona treći mjesec zaredom u deflaciji
Od kuda su podaci?
EDIT: Sorry, vidim, piše ispod.
-
Piše mi danas jedan pajdo Kanađanin ...
"I've always wondered why Bosnia-Herzegovina is cut off from the shore? Now I know.
There is a Split in between. :)"
-
, pogledajte Netflix,
Što je bitno različito na M grafu?
-
i META i TSLA su bounce ... otvorite si W ili M graf! Bit će tu bolje kupnje ....
Za parkiranje papirića predlažem NG1! na ovim cijenama ...
-
Mislio sam ovo u birtiju ali ovdje je prikladnije ..
"Uskoro ćemo u trgovinama moći kupiti brašno od crvčaka ili skakavaca"
Uskoro ćemo u trgovinama moći kupiti brašno od crvčaka ili skakavaca: 'Sve što hoda može se i jesti, pa i žohari'Proteini kukaca od sada se mogu koristi kao jeftina alternativa prehrani jer je EU odobrila četiri kukca za jelo. Prodavat će se u prahu, smrznuti, osušeni ili…www.tportal.hrTrebat će dobro čitat deklaracije ...
-
Srećom da je WA end-to-end encrypted ...
Procurile Whatsapp poruke Josipe Rimac i Gabrijele Žalac. Prepiska je vrlo zanimljivaEuropsko tužiteljstvo (EPPO) nedavno je podiglo optužnicu protiv bivše ministrice EU fondova i regionalnog razvoja u vladi Andreja Plenkovića, Gabrijele Žalac,…www.tportal.hr -
Mogli su još 2 kg uštedit da mu nisu namontirali ovaj televizor ispred volana.
[FOTO] Ovo je potpuno novi BMW M3 CS: Lagani, super sportski coupé je najsnažniji M3 ikada napravljenKoncept pogonskog sklopa objedinjuje 3,0-litreni šesterocilindrični redni motor od 550 KS (405 kW) s osmerostupanjskim M Steptronic mjenjačem i M xDrive…www.tportal.hr -
Sad su i plinski štednjaci opasni ...
U.S. Regulators And State Lawmakers Consider Banning Gas Stoves—Here’s WhyOne federal official called natural gas appliances a “hidden hazard” due to health concerns and environmental impacts.www.forbes.com -
Evo, nastavak svirke ...
Yahooist Teil der Yahoo Markenfamilie
Još je friško pa je pitanje je li to samo Signature bank ili SWIFT blokira ...
-
"Što stoji iza odluke norveške brodarske tvrtke da zabrani prijevoz elektrificiranih automobila?"
Što stoji iza odluke norveške brodarske tvrtke da zabrani prijevoz elektrificiranih automobila? Imamo odgovor iz prve ruke!Havila Voyages je zatražila vanjsku procjenu u vezi s prijevozom automobila i motornih vozila na njihovim brodovima, a analiza rizika je dovela do odluke da…www.tportal.hrBit će manja gužva kod nas na otocima.
P.S. Baš me krenulo danas.
-
Koliko sam ja shvatio to i je politička reakcija na zabranu ICE pogona.
-
Baš sam jutros čitao negdje da lik ide u penziju i da će bit "zanimljivih" promjena. Neki forum ...
"Apart from FOMC in early Feb, Japan is scheduled to nominate a new BOJ chair as its current chair Kuroda will retire on 8 April. It is likely that Japan would bring their QQE/YCC program to an end, which may mark the end of the crazy QE era all together. Market consensus believes such an action will push up JPY and make the dollar drop. We don’t how it will move various assets, however, it may trigger a risk-off event as it will drain liquidity further, and push up bond yields worldwide."