Došo Croby kući i zatekne Daxya kako mu taslači Zse. I počne mu kukat kako on već 12 godina nije tako svoju ženu, kako mu ženu taslače svi sa X... I tako kuka li ga kuka, pa kaže:
" Pa stani bar dok ti pričam..."
Dax ne staje
Došo Croby kući i zatekne Daxya kako mu taslači Zse. I počne mu kukat kako on već 12 godina nije tako svoju ženu, kako mu ženu taslače svi sa X... I tako kuka li ga kuka, pa kaže:
" Pa stani bar dok ti pričam..."
Dax ne staje
Jel taj što kupuje zna šta radi?
Jel se može zahtjev podnijet da se izlista na njuškalu, pa da i mi obični smrtnici možemo kupovat/trgovat?
33,3 % u jednom danu...
Strahota. Gažićku treba deGažirat u rešt.
Zanimljiva dionica. Šteta što je nelikvidna.
HPB-u je ovaj dogovor s Marićem sjeo ko budali šamar.
Znači šamaranje mrtvog magarca.
hope, za tjedan dva smo u optimi.
Kod nas olakšanja nema. Mi ćemo iz zime u ljeto.
Jasno je jedino da si čućo u kukuruzu.
Sve raste ko ludo, a HANFA se pravi blesava.
Inače, ove godine čemo gledat razine od 2300 do 2700 bodova. Imajte to na umu.
Best buy su sve dionice PRIME tržišta Crobexa. AD plastik vrlo povoljan odlična prilika nevjerojatna, Valamar kada krene očekujem veliki rast do 100% moguće i više od toga. HT neće toliko rasti samo zato jer nije dtsstično padao, Podravka odlična prilika ne zaboravimo da se s njom kupuje i Belupo.
Kad valamar naraste 100% bit će mu cijena otprilike 20 kn, osim ak ne misle ozbiljno s dokapom. Ht je svakako najbolja"prilika"jer će najmanje past, a i ne prijete mu mačevi koji vise nad podr i adpl.
Zanima me ovi što rasprodaju sada, bi li prodali svoje zemljište kraj mora sada za 50% nižu cijenu nego pred 15 dana? Bi li prodali svoj stan ili apartman za 50% nižu cijenu?
Devedeset posto njih bi se složilo s tobom.
A sto posto nebi.:D
Hanfa štiti ulagatelje piše u obrazloženju. Šifra LEDO....
Ahahhahahahahhhahhahha!!!
Type | 5 mins | 15 mins | Hourly | Daily | Monthly |
---|---|---|---|---|---|
Moving Averages | Strong Sell | Strong Sell | Strong Sell | Strong Sell | Sell |
Technical Indicators | Strong Sell | Strong Sell | Strong Sell | Strong Sell | Strong Sell |
Summary | Strong Sell | Strong Sell | Strong Sell | Strong Sell | Strong Sell |
A šta s onima koji su danas krenuli zatrejdat ovaj pad. Kupili su i sad kad treba prodat ovi stave lokot. A sutra nema odbijanca...
Dosad se moglo dobit bar nešto za dionice. Sad više ništa.
po meni, prije kapitulacija , ovo danas je daj što daš.... a i nastavit će se
Pročitaj svojih pedesetak postova kronološki pa procjeni jel bi ti sebi vjerovo.
Najbolje kupiti po ovom grafu...
Jesmo li sad već na Panic ili Capitulation?
Što bi reko Papa Štrumf: "još malo".
Sad ti je nastupio STRAH. Sve se odvija jako brzo. U 2008. se padalo 1,25% po danu, a sada odrađujemo skoro 2% po danu.
Nakon panike će sve jako usporit.
Dajte ljudi malo optimizma. Nije kraj svijeta.
Display MoreFaze na ZSE:
1. Kak smo u lovi, al sam se poreza naplaćo, šta je sad bestbaj...
2. Ma to je kur.., tresla se brda rodio se.. Kak sam se dobro nakupovo na popustu...
3. zatvorite burzu... kominternovsko vatikanska zavjera...
4. tišina
4. Tocka je zadnja ili ima dalje???
Ima dalje uvijek. Čim bacim grah javim :D.
Faze na ZSE:
1. Kak smo u lovi, al sam se poreza naplaćo, šta je sad bestbaj...
2. Ma to je kur.., tresla se brda rodio se.. Kak sam se dobro nakupovo na popustu...
3. zatvorite burzu... kominternovsko vatikanska zavjera...
4. tišina