The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Izgleda da je pad uslijed corone prevladan.
Ja bi još uračunao inflaciju, prelazak na jeftine dionice u euru i preživljenu zimu bez redukcija
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Izgleda da je pad uslijed corone prevladan.
Ja bi još uračunao inflaciju, prelazak na jeftine dionice u euru i preživljenu zimu bez redukcija
Antonin Artaud se 1935. u Mexicu prvo dobro našikao pejotla, a onda je neopravdano zatvoren je u ludaru 1937. jer je imao priviđenja...
E, tako nekako se i meni priviđa svašta na RIVP... vidim proboj padajuće žute linije, vidim neku jadnu lila zastavicu ili trokut, što li je... a na kraju vidim i šalicu u nastajanju, vijest o dobroj dividendi mogla bi tu šolju i potvrditi, khm...
molio bih našu zloćku komentar za arnt... čini mi se da ono nije bio breakout, nego klizanje po gornjoj liniji kanala, ovisi kako pomakneš kanal?
please, jel znaš pojasniti da li dobro crtam/vidim negativnu divergenciju (lila na RSI)?
hpb nekom zastavicom maše, nije bijela zastavica, danas sam posebno osjećajan, pa je lila zastavica
rsi se oladio, pa bi se mogo zagrijat jope sa targetom zastavice na 132 ojra
E, sad ćete vidjet kako se opravdava titula najlošijeg TAehničara...
nemam nacrtano ništa, al zato imam feeling da je zaboravljena kraljica spremna za lansiranje
ma, pogledaj samo taj MACD što se sagnuo ko gladni gepard u savani:
Nisi me shvatio, cijeli ovaj dvogodišnji pad mi se čini da je neopravdan i da se svi čudimo.
Uzeo si period od crnog labuda korone do oporavka, nije fer... ja pričamo o ovom cijeđenju od 1/2021 do sada
Fora je pročitati upise od početka 2021. kad je krenuo ovaj pad, dionica je u kanalu je već dvije godine... analize postotka procijepljenosti, velikog prodavača koji samo što nije sve ispucao i slične bajalice kojima si svi mi pokušavamo nešto objasniti,..
Svaka sličnost je slučajna...
Ko se zadnji smije, najslađe se smije.
Tko rano rani,
sam u nju pada,
a ćud nikada.
I jedan Brain Teaser, pogodite idući target
Uvijek mislim da se iza svega krije Composite Man, i da ponekad odluči - 'ajmo na scallope, ponekad 'ajmo na flagse
I što sam dulje na marketu sve češće mislim da sam u pravu
hehe, ti baš voliš te scallope
ATPL
proboj klinčića na slabašnom prometu, nisam sretan, ali vidim i mini šampončić, neka, još se nisu lampice nekima popalile, bude to...
ak je validan pattern klina, target cca 58ojra
atpl čmrlji dok ne prsne, čekamo proboj na većem volumenu, padajući klin, suzio se boll band
Stvarno ne znam kako crtati index
Nema podataka o volumenima, niti jednog oscilatora ni indikatora
Al' crobi je u downtrendu
Šta ne znaš, praviš se da ne vidiš padajući klin?
Će da ga probijemo na krilima jeftinih euro cijena dijojonica.
Atpl plovi u nekom kanalu, ali vidim pozitivnu divergenciju koju će ostvariti izvješće i uplata dividende, naravski
A, moraju nekaj raditi, vidiš, ujutro su si međusbno preprodali za 4 bureka pod pauzom, poslje pauze, šta ćemo sad' ajmo blokirat nekog, a obavjest ide sutra prije pauze...
objavili Obavijest o namjeri objave dobrovoljne ponude za preuzimanje
Ok, ali... prije dva dana je bio nalog na bidu od cca 6mio kn na 78kn, jučer je maknut.
Nisu blefirali, da su ovi sa aska 80kn lupili po 78 na bidu, prošao bi nalog.
Kako sad ne žele kupiti, predomislili se, moš mislit?
Slabašan ulov danas, mršav neki vrabac, jel, tankeru moj?
HPB
udrili u liniju potpore, oscilatori se oladili, nacrtao sam neku zastavicu, probili smo je na većem volumenu (ne spektakularnom još)...
idemo gori do iljadu i nešto
Sad je faza 2.
Izmicanje velikog naloga i pokušaj stvaranja panike.
Onaj feeling kad prolaziš pored prazne terase birca ili restorana, štanda na koji nitko ne dolazi, mješavina sućuti i sažaljenja jer posao ne ide, gazda čeka, nema kupaca...
Ajmeee, u eurićima je sve džabe, jeftino, navali narode...
Predviđam slijedećih pola godine zelenilo na zgburzi, dok se ne snađemo
Tri mjeseca nisam bacio ni pogled na ZSE, ni ovdje na forum.
Mislio sam da je crobex na 1200, kad ono, drži se na 2k, ćudo-ćudo!
A, prema pesimizmu komentara, kanda je dno