jel ovo divergencija na ARNT?
dotakli fibo 38,2%
RSI ulazi u preprodano, mogli bi vidjet odbijanac od cca 34-35
jel ovo divergencija na ARNT?
dotakli fibo 38,2%
RSI ulazi u preprodano, mogli bi vidjet odbijanac od cca 34-35
hpb bi čekao na 175, prva fibo potpora, da se rsi još oladi...
ARNT
viđe dva jarca na brvnu, za 30 ojra se gledaju i mjere
A da sam teoretičar zavjera, pomislio bih da je netko iz povlaštenih krugova namjerno napucao zaba-u prošli tjedan za lijepši iskrcaj.
Ali, nisam.
Zar ne bi od poreza bio bolji scenarij dividende?
win win za državu, predizbornu kampanju i ovo malo malih dioničara?
kao, dijelimo, a zapravo uzimamo...
Display MoreFuckić, svrnem pogled i odmah se uneredite
Onaj na Hpb mi nije jasan
Što je radio na 190 kn ?
Bilo bida ko' salate
Ma jel' ovo po principu - Manje je više ?
Ajde, makar smo ušli u Crobex
Svoje sam današnje papire pretplatila dakle, i je... jalna sam
Tako je to kad se služi narodu umjesto da se gleda u monitor
to se možda gosn Junius iskrcava dok istovremeno piše hvalospjeve o indeksnom fondinju
Banke u padu zbog ovoga
zaba možda, ali hpb nema veze s tim...
nisam pratio 3 tjedna, ali - ovo ljeto kao da je totalno atipično, čini mi se vrlo aktivno, nimalo letargično, neke dionice napucavate, pa ih ronjate, svašta nešto...
Ne mogu odrediti target na Hpb
Pritisak na prodaji poremetio mi je dvokorak
Veliki crveni volumeni ne uspijevaju znatnije spustiti cijenu, to je bullish, al' ovi na prodaji imaju municije, čini se neizmjerno
U svakom slučaju, uptrend nije demantiran
Možda zato jer smo na targetu, pa ga ne vidiš dok stojiš na njemu?
p.s. zekam te malo...
sjajni su mi ovi naši modni dekoratori i kontent kreatori, kako su samo popunili krezubi ASK sa vrtoglavim nalozima od 1, 2, pa čak i 3 (tri) dionice
Ne znam otkud im ova tvrdnja: "Zasad je izvjesno tek da neće sudjelovati CERP koji koji predstavlja 7,4 posto državnog udjela u najvećem domaćem brodaru za prijevoz rasutih tereta."
Mislim da će baš taj paketić biti presudan u ovim igricama, odnosno, vidim ga kao povod-ideju ...
Odnosno, možda dobije novog vlasnika do 28.7.
Nisam skužio ovo zadnje sa provedbom statutarne promjene
dobro, a koji ti je target? meni po tehničkoj od prije cca 190
btw, danas protrgovano 2 x koliko ih je trenutno na asku
ajd, pa ni ja sebe ne shvaćam ozbiljno, zato su tu muhe i kanali, opustite se
mislim da HPB ide još gore, al da će trebat bit na okidaču, hoće...
evo ga HPB sada na 158€...samo i dalje čekajte...
Kolega, zbunili ste me, ne znam do kad ja da čekam, jel mi dosta?
Kad da ova muha odleti dalje?
Nagovarate na kupnju, a na gornjoj strani je kanala.
Tko želi kupiti ima na 60 ojra kol'ko 'oćeš, stavio i ja malkice na prodaju, ponuda vrijedi
još samo danas, jeftina prilika za onoga tko preuzima ATPL, a još dobiješ i divku 5 ojra
"e, neš kupit jeftinije sutra"
Murphy
Ne znam procjeniti rasplet ni namjeru, ali ovo je poprilično šupački potez netransparentosti, pa sjednica je bila prije koji dan i ni riječi o ovom. Smješkaju se i skrivaju namjere, jadno.
Nisam prodao.
I neću.
Jer sam pohlepni mazohist.
Bok, jel itko gleda span i kodt/kodt2. Nedavno su dotakli ath i čini se da ide hlađenje. Jel radio itko ikakve analize?
njah, ne bi dao tri centa za ovu "analizu", al trebalo bi se odbiti ili od jedne od linija fibonačija ili kanala, daklem cca 447, pesimističnije gledano - cca 400-420
kao što rekoh, super mi je analiza
Kud je nestao onaj nalog sa prodaje od 1500 kom na razini 155€...
šta mu bi😂😂
Ubrzano radi novu analizu ciljane prodajne cijene, promijenio se analitički faktor zvan ŠE (šupakefekt), naime, približavanjem tržišne cijene ciljanoj prodajnoj cijeni iz ranije analize, dolazi do kontrakcije određenog mišića, koji je okidač za novu analizu ciljane prodajne cijene.
mogli bi i neki zombie - purani poletit, nakon trostrukog gnječenja u 10 godina
IGH triple bottom
jel bilo kada ovakva obavjest na ZSE, ja se ne sjecam da je duonica u segmentu promatranja zbog isplate divke ? Ahahahhahahaha
pa to je samo za vašu zaštitu, kako ne razumijete, da se ne bi zaletili kupit dionicu sa godišnjim povratom od +8%
bolje u kladaru, jel... ili državne obveznice, samo ne u brodara...
A nije bilo informacija o paketu CERP-a? Kompaniju ne zanima taj udio niti što će biti s paketom i tko će ga preuzeti?
tnx!