Je li netko dobio Nove upisane dionice.?
Alokacija 2.7. prema pravilima iz priloga, nakon toga ide isplata viška novaca
Je li netko dobio Nove upisane dionice.?
Alokacija 2.7. prema pravilima iz priloga, nakon toga ide isplata viška novaca
Display More"Društvo Meritus ulaganja promijenilo ime, nastavlja poslovati pod brandom BOSQAR INVEST"
Znači na ZSE ime dionice je: BSQR
Prijavom na eRiznica ime dionice je: MRUL
Rezime: to nisu iste dionice, a također u prospektu se nigdje ne spominje da će se novo kupljene dionice voditi kao BSQR već MRUL, a kojim se trenutno ne trguje na ZSE.
Ako je moj zaključak točan, smatram da je ovo jako neprofesionalno tj. nije jasno komunicirano da će to biti novo izdanje.
Ako netko ima drugačije informacije molim da napiše točno u kojem dokumentu / članku piše da će nove dionice ići pod BSQR i u tom slučaju se ispričavam za krivi zaključak
Sukladno njihovoj objavi MRUL je stari ticker koji je promijenjen u BSQR:
![]()
A zašto je na eRiznici MRUL ne kužim ![]()
Gledam ovaj IPO i zapelo mi je za oko sljedeće, na ZSE se trguje s dionicom: BSQR, a ovo je ustvari nova dionica: MRUL, tj. novo dioničko društvo?
Ja sam isto mislio da se kupuju dionice Bosqara, kakav sad MRUL?
Stigla mi obavijest od brokerske kuće o javnoj ponudi (malo kasnim) pa si mislim zašto ne po toj cijeni od 25,5 do 26,5 €.
Jel zna netko možda zašto ne? 🤔
Može neka prognoza daljnjeg kretanja dionice ako netko slučajno ima kristalnu kuglu pri ruci?
Ja bi rekao da ce lagano nastaviti curiti prema 18 eur, tj. P/E=10 ukoliko ecb ne bude morao dizati bazne kamate...
A ako bude agresivnog dizanja, ide feshta
Nemam zabu, imam maticu.
Ovak nes?
Može neka prognoza daljnjeg kretanja dionice ako netko slučajno ima kristalnu kuglu pri ruci?