Dividenda ide u dva dijela, siječanj i lipanj, 23,9 eur bruto
Posts by karlos
-
-
-
Prvi dioničar prodao/prenio dionice?
-
je li sjelo kome ?
PBZ sjelo...
-
Ako sam dobro računao, dobit po dionici je oko 3500 EUR
-
Danas je zadnji dan za kupit zaba za dividendu?
Danas je prvi dan za dividendu slijedeće godine
Nadamo se u istom odnosno, višem iznosu nego ove godine...
-
Kada se ovdje očekuje godišnji izvještaj?
Trebalo bi biti uskoro vjerujem, jer prošle je godine početkom travnja vec išao poziv za skupštinu ..
-
Tako je. Izmjene poreza, porez na dividendu je povećan s 10 na 12%, a maknut je prirez...
-
ARNT
viđe dva jarca na brvnu, za 30 ojra se gledaju i mjere
Meni se čini da je to MM...
-
Ovdje netko hoće prodati, ali bi što veću cijenu...
već je u dva navrata prodana veća količina po bidu, a onda kupnja po asku s sitnišem, rekao bih ista osoba.
-
Ja se nadam bas suprotnome, obzirom da nema prodaje, moguće da ce bas zato ici dividenda dogodine…
-
Je li danas skupština ?
-
Ovo je nešto novo?
Bubalo: Pevex će realizirati jednu akvizicijuwww.poslovni.hr -
Jel ovdje izašlo izvješće, čini mi se da nije ?
-
Sto se dividende tiče, ako se dobro sjećam, sve isplaćene dividende do 2022 su bile iz dobiti ostvarene do 2013 godine , odnosno nije se plaćao porez na njih tako da zadržane dobiti ima..
-
Sve najbolje u Novoj godini želim svima i da nam bude bolja od stare…
-
-
Meni nije sjela niti na PBZ investor, niti na tekući račun od PBZ-a.
kod PBZ ide na žiro račun...
Ne nužno, ovisi koji ste račun naveli kao primarni za isplatu, ja imam i tekući i žiro račun u PBZ-u i sve dividende sjedaju na tekući .
-
Stiglo izvješće, 117 kn dobit po dionici za tri kvartala
https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/JDGT/FI-JDGT-856197378850459c22fbd5d5fc6ef7db.pdf
-
Da, i treba banki vratiti i kamate odnosno propuštenu dobit.
Mislim da ljudi 2008 nisu dobro prošli. Možda sada neće biti tako.
Uff, jeste li ikad u životu imali kakav kredit,
Ili je početak života bio lagodan, roditelji stvorili bazu pa nije bilo potrebe za time?
Nikakvu propuštenu dobit ne plaćaš banci, u svakom trenutku možeš zatvoriti kredit, odnosno platiti ostatak glavnice i priča je završena.
Zašto bi banka prodavala nekretninu? Pa neće ona dobiti bolju cijenu…
Ako stvari krenu loše, ne treba čekati da postanu još lošije, nego reagirati puno ranije i između dva zla izabrati manje….
Nažalost, mnogi su primorani uzeti kredit za stan ili kuću, za život, obitelj, djecu… pa nije valjda bolje da 15 god plaćaju stanarinu i nakon toliko god opet nemaju ništa, tj imaju, naslijede od staraca, jednih ili drugih i eto, stvar riješena, Al bitno da nemaju kredita 😁