Ko na koncertu, svi se guraju u prve redove da vide zvijezdu. Pa nije ovo izbor za miss. Dobro je i kod šanka, doć će zvuk i do ovdje. Ako se ne bude dobro čulo onda ćemo se približit. Još je daleko do kraja koncerta.
Posts by Sheki
-
-
Uf, znao sam da je ERNT jači
-
Čestitke ovome što je otvorio sa sedam komada Atlantide u u 9:38. Sad barem znamo da radi.
Nek ostane ovako da osvane članak u novinama "Pobjednik dana na ZSE je ATPL sa najvećim prometom od 3 171,00 kn"
-
Dućan radi mušterija nema
-
Zašto plašenje, Mirkec bi izašao, al ne bi po 8,25, ako je moguće drukčije. A do 8,25 kn je imao mogućnost iskrcat preko 22 000 kom.
-
Ja se brinem za čovjeka da ne nosi toliki teret, da ga rasteretimo, a vi se odmah posvađate.
-
Evo ako Mirkec čita, nek spusti to na 8,50 kn pa ćemo ga riješit tereta.
desetak puta je više dionica prodano, nego je dotični prodao zadnjih mjesec dana( pod uvjetom da nema skrbnički račun). Ivana je ta koja puni ASK.
Možda griješim al mislim da je kolegica izašla ili opet ima neki pakleni plan (možda bi i ona od Mirkeca nešto uzela po nižim cijenama
). Ajmo kolegice, javite da ne razbijamo glavu.
-
Ne znam tko to prodaje, ali je dosadno zagusio trgovinu. Nece nitko krenuti u ciscenje aska ako cim skines, ti netko stavi novih 3000-5000 na 9.70 kuna. Neka sve sto ima ponudi uz odgovarajuci diskont i oslobodi trgovanje ovdje.
P.S. nemam pojma tko je Mirkec
Je. A Mirkec je Top lik i to Top 5. Pretpostavljam da on prodaje ove količine.
-
-
Za pretpostavit je da Mirkec prodaje, al ne znam zašto bi to bilo bitno.
-
Nema tu nikakve teorije zavjere. Stvar je jednostavna. Kad se krediti refinanciraju imovina se revalorizira na tržišnu vrijednost na zahtjev banaka jer ide pod hipoteku. A koliko znamo oni su kredite refinancirali.
Nije mi jasno kako čak i veliki fanovi dionice nemaju ni minimum povjerenja u upravu pa smišljaju urote i kad uroti nema mjesta. Kako će im tek onda vjerovati oni kojima jednog dana namjeravate prodati dionice?
Da bar imaju para ne bi bilo važno jel imaju povjerenja
-
Kakav dokap kad poatojeci dionicari nisu mogli sudjelovati. Samim time to se zove pljacka
Kako može bit pljačka kad je sve po zakonu?
-
sve je obavijeno velom tajne hehe!
Stigao ispravak, pa tko ima vremena neka izvoli.
Još uvijek nije ispravljeno, fali točka na i
-
Treba ovim lešinarima zagorčat današnji dan i sve pokupovat do 5 kn
sa samo cca 120.000KN možeš. To sve govori...
120 000 kilonjutna nije samo za našu burzu. To sve govori...
-
Dionica, kupiš i ne brineš, što bi Jubito rekao "dosadna". Uprava dobra, pa brine, da ne moramo mi.
Kad god sam ovdje nešto kemijao uvijek sam zeznuo.Napisao sam već prije da su mogući problemi u materijalu. Po mom ni cijena nije tako veliki problem jer se tu radi o partnerskim odnosima u kojima svi razumiju što se događa i većinom će biti preneseno na krajnje kupce.
-
Gledam ovaj pad zadnjih dana i uopće mi se ne sviđa, mislio sam da je normalna varijacija cijene al nekako mi se sad čini da je ipak nešto drugo po srijedi. Jel ima itko ikakav info? Možda je slab kvartal ili neće izglasat dividendu...
Možda...
A možda bi bilo dobro od dividende kupit još malo a da cijena ne bude previsoka... -
Realno - očekivani rasplet u trenutnom odnosu snaga. I jasan indikator zašto se na ovoj burzi ne može očekivati u skorije vrijeme nikakav značajniji priliv nikakvog kapitala (osim mutnog) jer nema nikakve sigurnosti da vas netko neće prevariti i za to (trenutno) potpuno nekažnjeno proći. Naizgled nepovezano, ali izglasavanje nepovjerenja neovisnoj kandidatkinji za Vrhovni sud od strane većine u Saboru ukazuje na činjenicu zašto se ovo neće tako brzo i lako promijeniti na bolje. Jer dokle god biramo vlast koju imamo - novi Dalekovodi će se stalno iznova pojavljivati.
Definitivno hrpa posla za institicije no dok te "institucije" ne postanu ono što bi po zakonima trebale biti - ova kancerozna tvorevina će se neometano širiti i dalje. Ništa novo, ali sramotno. Ako to koga veseli - ima puno osnove za privatne tužbe, a dugoročno ne bih volio biti u koži onih koji se sada smiju u ovoj "pirovoj" pobjedi jer bi im mogao prisjesti taj osmjeh kad se ove stvari jednom krenu istraživati i rasplitati. A i to će se jednom dogoditSmiju
Ništa se neće desiti dok se na nekoj od skupština ne pojavi Gavrilo Princip. Onda se osmjeh pretvara u čuđenje i javlja se strah. Ne uzimaju u obzir da se to može dogoditi, jer to nije običaj kod nas. Ostalo, kao što su eventualne istrage su uzeli u obzir.
Mnogi priželjkuju nešto slično jer emocije je najlakše "isprazniti" tako da netko u nekog "isprazni okvir". Problem je samo što se time realno ništa ne riješava jer nakon Gavrila svijet nije postao bolje mjesto. Mislim da je svima (makar podsvjesno) jasno koliko ima problema koje će netko nekada ili morati riješiti ili nastaviti živjeti s tim kako mu ga život skroji. Nažalost prirodno smo podešeni da u svemu uvijek tražimo najbrža najlakša i najeftinija "rješenja" za sve što onda nerijetko ima dalekosežno vrlo loše posljedice.
Ova ekipa iz Dalekovoda kojima sada naizgled "dobro ide" samozadovoljna kako su "pametno" preveslali sve vjerojatno nije svjesna posljedica koje će to imati na njih kada se malo drugačije poslože karte. U RH je postala uobičajna pojava da nekima u određenom periodu života ide jako dobro iako to realno ničim nisu zaslužili, onda ih to ponese pa se razbahate i zaborave da su krvavi ispod kože da bi ih onda u jednom trenu život srušio u blato stvarnosti.
Za primjer - ne znam koliko su Sanader i slični takvi igrači danas iskreno sretni svojim nekadašnjim jako "pametnim" odlukama jer tko se takvim stvarima igra mora biti svjestan i takvih ishoda i nema tu stranke ni partije koja će vas zaštititi kad jednom postanete - potrošena roba. A svaka revolucija jede svoju djecu, naročito one jako eksponirane.
Kolega, potpisujem svaku riječ, ali ovo je velika mudrost. Da balvani o kojima govorimo, ovo što ste napisali iščitavaju idućih 50 godina ne bi razumijeli što ste napisali. Osvijestiti što se radi je ljudski princip, a raditi ovako kao što se radi je tipično animalni princip. I još gore od toga, al to je neka druga tema. Svaka čast na napisanom.
-
Je, ona je neovisna ko što je to rad Državnog odbvjetništva u RH....
Ma naravno da ništa nije "neovisno", ali razumije se što sam htio apostrofirati.
A ništa - prodao danas sve (par tisuća) dok se još moglo nešto dobiti s prosjekom gubitka od oko 80%. Školarina.
Doviđenja DLKV do neke bolje prilike u kojoj će neka nova uprava pokazati malo bolje kvalitete. I dalje vjerujem da Dalekovod i njeni dioničari zaslužuju puno bolje od ove sudbine koja ih je zadesila, ali što je tu je - treba iz ovoga izvući pouke i krenuti dalje. Sretno svima koji ovdje nastavljaju bitke, ništa nije izgubljeno dok ima volje i vjere u uspjeh, iako gorak okus nepravde nikada ništa neće moći isprati. Ali to je tako u životu. Ni prvo ni zadnje.
Ništa se neće desiti dok se na nekoj od skupština ne pojavi Gavrilo Princip. Onda se osmjeh pretvara u čuđenje i javlja se strah. Ne uzimaju u obzir da se to može dogoditi, jer to nije običaj kod nas. Ostalo, kao što su eventualne istrage su uzeli u obzir.
-
Ma to je jasno kao dan, tko god radi u proizvodnji i trgovini to zna. Ovjde jedino problem može biti nedostatak sirovine, al se i to u zadnje vrijeme popravlja, tako da ako do sada s tim nije bilo problema neće ni biti.
Ja ne znam. I nisam siguran da je to baš tako. Nešto se može, a nešto ne može prevaliti na sljedeću kariku u lancu.
Slažem se kolega da se ne može baš sve. Hoću vam reći da je veći problem plastika nego cijena.
-
Netko je izrazio brigu o porastu cijene materijala ,danas sam saznao da se cijene proizvoda usklađuju sa porastom cijene materijala i tu sigurno firma nece biti na gubitku,tako da otklonimo jos jednu dilemu!
Ma to je jasno kao dan, tko god radi u proizvodnji i trgovini to zna. Ovjde jedino problem može biti nedostatak sirovine, al se i to u zadnje vrijeme popravlja, tako da ako do sada s tim nije bilo problema neće ni biti.