Mogla bi ubrzo sljedeća stepenica bit hiljadarka
Posts by Sheki
-
-
iskustvo sa Forthnetom u Grčkoj kaže slijedeće: prvo su od banaka kupili 36%, onda dug na razne načine pretvarali u dionice, došli do 84%, dali javnu ponudu za ostatak dionica, došli do 95%, napravili istiskivanje i povukli se sa burze. pretpostavljam da nas to očekuje i na Optimi ako ne bude nekih velikih iznenađenja
Nisam htio puno komentirati da se ne protumači kao navalačenje, al mene ovo trgovanje podsjeća upravo na ovo što vi pišete. Kolika je tamo cijena bila u javnoj ponudi za ostatak dionica do 95%?
-
Prije par dana jedan brodić otišao al je novi došao koliko vidim
-
Kolega Tin isto ste govorili protiv Atpl, kad je bila 140kn pa vidimo kako je ispalo. Malo smanjite drukanje i komentare jer konstantno blatite sve sto nemate. Prvo ste navlavili na Tpng, a kad ste iskrcali onda drvlje i kamenje. Istu stvar ste radili na Atpl. Nedosljedni ste.
Vidite kolega NEO svi koji su pratili moje"drukanje" mogli su lijepo zaradtiti: "drukao" TPNG od 36 kn narasla na 60(u trenutku kad su vozarine ekstremno narasle i kad su u prva dva kvartala imali 30 milja dobiti mislio sam da će potegnuti do 80 ali sam pogriješio) ....SAPN od 300 kn danas je 820 kn...ATPL od 180 kn...danas 490 kn.
Šta je s onima koji su kupili po 52, 54 TPNG, tada si isto govorio da treba kupovati?
-
NaBidu, zaboravljaš da je u HPB i dalje država vlasnik
a tu nema premije na cijenu, upravo suprotno: dijelili se krediti podobnima, zapošljavalo po nepotističkom modelu i rodijačkom mentalitetu
upravo imaš frišku pravomoćnu presudu u privatnom interesu koji je utužio banku za mislim 30 mil kn
dugo vremena sam i ja snajpao taj HPB i pitao se kako je na upola valuacije od ZABA-e i PBZ-a
čestitke dioničarima na SAPN!
znate da sam i ja bio unutra ali jbga nisam dočekao rast, nije bilo strpljenja
Fond skuplja pomalo, pametno, ovdje bi tek trebalo biti rasta, možda iznad 1000
-
Nakon bitke svi smo generali.
Rado bih znala koliko je bilo vizionara koji su držali papir od 280 kn do sadašnjih 800 kn
Poznajem samo jednog.
U svakom slučaju, čestitke svim malim dioničarima na spoznaji i strpljenju.
A kako je Mariu koji je prodao 15 000 kom., to zna jel kasnije opet kupovao?
-
bubimir je inače jako nestašan momčić, a i izgleda da je potegnuo malo previše nešto malo jačeg od hladnog gemišta!
da malo sam krivo copy-paste-ao...ali po načelu vremenske neograničenosti, uopće je nebitno.
Kad zaser...š pobrišeš za sobom, bitno je dal pobrišeš ili ne...
-
Osim toga postoje neki altovi kojima je cijena niska a nema ih velika količina pa ih nije veliki problem "pogurat" prema gore ili dole, npr. Mith, dovoljno je toliko da se počnu ozbiljnije aktivirati automatski nalozi. Ponekad imam osjećaj da jedino ja tipkam, a ostalo je sve automatizirano.
-
Čak i kad je pad kripta predvidljiv jedino 100% lud čovjek bi isao shortat kripto, to je stvarno recept za gaće na štapu...
Nisam nikad u padu prodavao BTC u stable, al zato alt u btc često, al uvijek imajući kao rezervu nekoliko altova koji su više pali. Treba pratit konstantno nekoliko altova kako se kreću. To je moj način, ne kažem da je jedini dobar.
-
Zašto mislite da se ne radi o likvidacijama poluga?
Nisam rekao da ne mislim da se radi o likvidaciji poluga. Kod ovakvim velikih i naglih padova je to praktično uvijek slučaj - kaskadni efekt automatskih aktiviranja stop loss naloga. Pitanje je samo što je tome uzrok? Likvidacije su posljedica.
Prijetilo je da ode blizu 60 i preko toga, a i ALT-ovi su počeli dobro potezat. Moralo se to spriječit. Možda umišljam, al dosta je lako bilo predvidjet kad je nakratko BTC pao ispod 30 (ako se ne varam).
-
https://www.poslovni.hr/trzista/u-hrva…larniji-4304336 ipak prodaja ide
U Hrvatskoj sve naopako
-
5 brodova je trenutno
-
Rajfica u "ključnim" momentima "zahebava" pa nije to prvi puta u ovoj dionici!
Hvala im. Meni je 12% u par mjeseci skroz OK...
Ne znam jel se to smije? Molim upućenije i pametnije da me savjetuju, ali bih vam knjigu novu poslao svima, ovdje!
Mislim da se ne smije, al možeš opisati što se događa.
-
Mislim da nekom odgovara ideja "Prodaj OPTE i pregrizi gubitak, nadoknadit ćeš na brodarima" i da se zato stalno stišće cijena prema dole. Velikih kupaca nema, povoljno je vrijeme. Možda sam si umislio, tko zna, al ne dam ono što imam.
-
Ostaju trejderi koji su kupovali oko 9 kn
-
- malo atpl kupljene po 470.
Pa kolega mogli ste bar pričekati da pometu ovaj nalog na 482 kn....ovako ni 2% niste zaradili.
Ćaća mu broker, brine se za starije, za svaku pohvalu
-
Je Mirko izašao?
Nije, 9,70, jel to fer, ovako dizat naloge
?
-
Vidim jedan posten odnos prema dionicaru za kojeg smo eto svjesni da izlazi iz pozicije.
Sto drugo reci nego da je fer pomoci, a cijena je prihvatljiva barem po mojem razmisljanju.
Ne vidiš nego misliš da je nepošten, pa onda reci tako jasno. Ja sam odmah na početku rekao da bi po 8,50 kn uzeo veću količinu i da Mirkec stavi po toj cijeni cijelu količinu pa da ga riješimo tog tereta. To je fer ponuda. Mogli smo se stavljati i ispod njegovog aska pa to ne bi bilo fer, al ovak je bilo sve jasno i forumski javno. Čovjek pametno prodaje, sad će stavljati na 9,30 pa ako netko pobere onda po malo višoj itd. Ako nema kupaca, onda proda svakodnevno neku količinu po bidu.
-
Mirko je sve nervozniji, 10k dionica prosuto po BID-u..ajmo mu ljudi pomoć, napunimo BID i završimo ovo mrcvarenje (po meni nije mu ostalo više od 30-35k dionica)...kasnije će on i kolegica Ivana od nas kupovati po 10,11,12 kn...
Pa bid je pun. Može se do 8,50 lijepo iskrcati. Ne znam zašto se ne povučemo svi na 8,50. Lakše će Mirkec prodati, ovako svaki dan lupi po par tisuća po bidu. A ako vam je do guranja lupite po asku, po 9 se može kupiti koliko hoćeš.
-
Ko na koncertu, svi se guraju u prve redove da vide zvijezdu. Pa nije ovo izbor za miss. Dobro je i kod šanka, doć će zvuk i do ovdje. Ako se ne bude dobro čulo onda ćemo se približit. Još je daleko do kraja koncerta.
Slazem se u svemu, samo ne u tome da je blizu kraja koncerta.
Sano dva dana da jacim prometom, eto ga vanka.
Ako je roker neće moć tako dugo pjevat koliko ja mogu sjedit za šankom i čekat. Jedino ako je šansonjer pa ima barsku stolicu na bini
, al mi po prvim izvedbama nije tako izgledalo.