ima li prijedloga za novu sezonu, što će se "nositi" ove godine od dividendnih modela
Ja sam više za ove klasike koji su višegodišnji (npr. JDGT), al nema dionica.
ima li prijedloga za novu sezonu, što će se "nositi" ove godine od dividendnih modela
Ja sam više za ove klasike koji su višegodišnji (npr. JDGT), al nema dionica.
Malo mi je suludo da je ADPL skočio gotovo 25% u tri radna dana, a da se realni nije dogodilo ništa što bi taj rast odjednom potaknulo.
I meni je bilo suludo kad mi je ARK u cryptu skočio sa 0,25 usd-a po koliko sam kupovao na 1,86 usd-a u dva sata, a nalozi su mi bilo poklopljeni na +30%. A cijeli crypto porfelj u jednom coinu, uf.
Ako održite cijenu na ovim razinama uzet ću par tisućica ADPL-a bez ikakvih novih info. Da ne kažete da nisam rekao . Htio sam reći, nema vam tu pravila ako imate novaca i smatrate da je nešto ok za kupit (jedini razlog je da mi fali malo ADPL-a u portfelju
).
Ohrabruje pojačanje stručnim kadrovima, Borg i prijatelji i dalje kumuju.
Pitali Keruma kako to da zapošljava prijatelje, a on odgovorio "Pa što, neću valjda neprijatelje?"
a gdje je sad kapitalni
Na skijanju, evo vratili se, vratili ih šefovi pa su se razljutili.
Ajde priznajte, tko se počastio?
Neki jos nisu zaboravili kune..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Ko kaže? Ako mi je do sad bilo potrebno milijun kuna, sad mi treba milijun eura. Koja je fora sad ovo s preračunavanjem, što bi se time zamarao? SAd ćeš vidjet kad se počne u eurima krast koliko se kralo u kunama.
Ma gasi ovo, vidjet će nas netko, sram me i kupovat i prodavat...
Bacio sam oko na euro gledalicu u moram priznat da mi je tesko gledat ove male cijene iman osjecaj kao da je sve jeftino 😢
Sad još pogledat stanje na tekućem, pa na psihoterapiju
Gleda se datum prodaje, provjerio prošle godine - za porez na dobit.
Krene kupnja po 228 i onda se uplaši prodavač da bi mogao prodati još i skuplje pa proda 550 kom. do 222 kn. Ma nemoj me...Drži se cijena nisko koliko god je moguće održat...
više bi rekao da je "problem" u onima koji rano rane sa malo municije u džepu umjesto da čekaju da se ovaj ispuca do kraja........zašto plaćati više kad oćito prodavaću odgovara izlaz po 220 a i niže.......treba zato biti "kolegijalan" i omogućiti mu to.......
......ima još "par dana" do prvih zraka sunca nagodinu.......
Takvi su "prodavači" držali ljestve i na TPNG, zato smo završili na 78 kn. A i ovi su (ako me dobro pamćenje služi) pokušavali za sitne novce okrupnit udio pa im nije uspjelo. Ispravite me ako griješim.
Krene kupnja po 228 i onda se uplaši prodavač da bi mogao prodati još i skuplje pa proda 550 kom. do 222 kn. Ma nemoj me...Drži se cijena nisko koliko god je moguće održat...
komentara nema puno, ali drugi je zanimljiv
Da, kaže da se za to u Europi ide u zatvor. Na istoku se za to ide pod ledinu, a obzirom da smo mi u sredini, nemamo stava pa čekamo da se nešto samo od sebe dogodi i riješi problem, pa se ne događa ništa. Sluganjski mentalitet, bez jasnog određenja i zastupanja bilo kojeg zakona i bilo koje ideje. Lijepo se vidjelo na nogometu. U svakodnevnom životu i svakodnevnim situacijama nula, a kad se pojavi neka situacija izvana koja će nas mobilizirati onda pokazujemo da možemo, povremeno, jednokratno i rijetko.
Display MoreBanka ne daje svoje novce, oni samo svoju maržu obračunaju na tuđe novce.
Totalno netočno!
Banka je "kupila" tvoje novce i "prodaje" ih dalje.
Kad budeš tražio "svoje" novce, nećeš dobiti one koje si joj dao, već ćeš dobiti one koje će banka u tom trenutku kupiti od npr. mene.
Ti trenutno nemaš taj novac koji si "dao" banci. Imaš potraživanje. Itd...
P.S. jednom kad bude sve na blockchainu, tvoja tvrdnja će biti puno bliže istini...
Uvijek kad se započne razgovor o tome što je čije uvijek se sjetim mog pokojnog starog koji mi je rekao kad sam bio mladac: "Zapamti sine, ono što je moje to je samo moje, a ono što je tvoje to je i tvoje i moje ". Nego čije su ove dionice što ih prodaje skrbnički od Zabe ili čiji su novci koji se dobiju za te dionice
?
Koji je ovo danas pomor na ZSE? Što se dogoodilo???
To vam je tako kad se ostavi fondovima da se igraju, a oni se ne znaju igrati, vjerojatno guglaju "kako se igrati na burzi" .
Naučili smo i mi nešto kroz sve ove godine...
Kao mjeru koja bi znatno oživila burzu, uz uvrštenje državnih kompanija, Gažić ističe i uvođenje investicijskih računa. Njima bi se omogućilo da investitori do određenog iznosa trguju dionicama bez plaćanja poreza na kapitalnu dobit.
nije rekla je li to u pripremi ili je to samo ideja
Oni imaju samo ideje, ideje naše benzin vaš. Razina ozbiljnosti izbora za miss; ja sam za mir u svijetu.
55 milijuna eura za 54 %
Izazvalo je čuđenje svih osim nas forumaša, mi smo se već navikli, nama nije čudno
Bok, zvuči kao scam ali nije. Garantiram vam instantni prinos. Prinos je vrlo mal ali je zagarantiran i ostvarit će te ga odma. Bez rizika, sigurna zarada, bla bla...
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Prinos je 0,05%. Platite paketić 100 kn a njegova vrijednost je 100,05 kn. Izi mani
Evo prilike za fondove da poprave rezultate
Poštovani kolege!
Budući da sam u debelom minusu i na dionicama , i na kriptovalutama, dali sam dužan dostavljati u poreznu upravu u veljači išta?
Naravno da ću preko agram brokera napraviti izvještaj, ali što se tiče kriptovaluta to ne mogu jer Kriptomat to ne omogučuje, pa sam mislio zatražiti službeni dokument od svoje banke uplate i isplate , gdje se vidi da sam također u velikom minusu, a samo sam preko njih trgovao. I onda da ta dva dokumenta imam pospremljeno kod sebe, i to je to. Naravno, u drugoj kalendarskoj godini nadam se da ću imati što prijavljivati:)
Unaprijed sam zahvalan na pomoći
Ne trebaš, ne trebaš ni raditi izvještaj. Moj ti je savjet da otvoriš jednostavnu excell tablicu i da evidentiraš kupnje i prodaje i tako pratiš stanje dobiti/gubitka. Agram ti tako i tako šalje izvještaj za svaku transkaciju, pa to spremiš kao dokaz o trgovanju.
Netko kupio po 244 pa je uslijedila reakcija po bidu. Ako netko zna tko ovako lupi po bidu nek javi, muči me znatiželja.