Da, bilo bi dobro znati što će s tim novcem. Nadam se da neće izist janjet'nu za te pare. Dubroovčani su to, lukavštine nikad nije falilo, tako da ne vjerujem u janjet'nu. Samo se nadam da ih ne smeta onaj broj malih na skupštini što su se ujedinili.
Kolega Sheki
Bit cu subjektivan a s obzirom u kakvom okruzenju zivimo i svakakvih dokapa i "crnih limuzina" nagledali ovo moze biti za upravu elegantan i zakonski provediv nacin da se postotak malih dionicara smanji te se na taj nacin smanji njihova koncetracija u postotku pri donosenju i provođenju odeđenih odluka uprave.
Ovo je iskljucivo moje subjektivno misljenje i nije nagovor na kupnju ili prodaju dionice.
Slažem se s vama. Tko se jednom opeče puše i na hladno, a tko se opeče više puta, a toga je bilo u povijesti ove naše zse dobro da je živ. Već sam napisao negdje da sam se toliko puta ovdje opekao da valjda nemam mjesta na tijelu na kojem nema ožiljka . No to ne znači da ne postoji mogućnost za drukčije i bilo je svijetlih primjera koji su mi omogućili da sam još uvijek tu sa puno većim kapitalom od početnog (višestruko većim). Dakle, htio sam samo reći da bi ovo mogla biti (al ne mora da znači
) prilika za udruživanje i za veliki uspjeh, da ova "netransparetna uprava" i sačuva firmu i da se o njoj priča unucima. To nije neka ekskluziva, takvu su priliku imali mnogi pa ju nisu iskoristili, već su bili samo list na vjetru i o njima nakon par godina nitko ništa neće znati niti će o njima govoriti. Dubrovačka republika pitanje je sad? Al da bi se to moglo ne može biti samo za sebe već sebe kao postojeće sudionike jer su se postojeći (čitaj mali) pokazali kao oni kojima je jednako stalo do firme. Osobno bi volio i nakon svih ovih opeklina biti dugoročni u firmi s dobrim poslovanjem i s ovako visokim dividendnim prinosom, a ne da cijena skoči 3 puta i da se firma proda. To vjerojatno ne žele ni gospari. Isto, samo moje osobno mišljenje.