Po meni najbolji izbori za kupnju su trenutno Adpl na cca 12 do 14eura, više od toga ne bi dao jer je i dalje pad u EU prodaji, Jdos je dobar pick, Granolio bi lako mogao do 15 eura pa je odličan na cijenama 8,5 e do 9e, Ht i Ernt divodenduše dobre i na ovim cijenama. Ima tu jos par pickova ali kako kupujem necu jos odavati.
Posts by split009
-
-
Malo čudna ova rasprodaja jer izvjesce nije lose po meni.
-
Koliko pratim Erste plavi je prema novom zakonu morao prodavati dionice da padne ispod 5%. Nakon izvršene prodaje isti je stao s prodajom. Nemam ovu dionicu al mi je na radaru kao i nekoliko njih jer postoji dobar potencijal. Dugo traju ove razine 8 do 10 e.. E sad da je znati samo kad ce skok prema 15-16e jer po meni vrijedi bar toliko.
-
To je samo moje misljenje kolega. Ne moram biti u pravu. I inace imam Adpl odnedavno..al kao 6% ukupnog portfelja. Kupovao po 10 i 10.7e. Al ne ocekujem bajku kao Vi. Da cijena dogura kojim čudom do 18e odmah bi prodao sve. Za sada mi je vjerojatniji raspon 12-16e. Samo me vijesti ne ohrabruju.
-
Mislim da s Adpl ne treba žuriti, s obzirom na zadnje podatke o padu prodaje u EU. Negdje su čak padovi dvoznamenkasti. Jako su prevrtljiva vremena jer nadiru Kinezi i povoljniji su. Iduce 2g ocekujem Adpl izmedju 12 i 16 eura.