1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. imavrek

Posts by imavrek

• Implementacija AI tehnologije u investiranju i bihevioralne financije: analiza i utjecaj na investicijske odluke individualnih investitora

• imavrek
    • May 29, 2025 at 10:24 AM

Pozdrav svima,

još jednom bih vas ljubazno zamolio da odvojite malo vremena i ispunite moju anketu s obzirom da trenutno nemam dovoljan broj ispitanika :(

Vaše sudjelovanje mi jako puno znači za dovršetak istraživanja i završetak studija.

Unaprijed vam zahvaljujem na pomoći i izdvojenom vremenu!

Implementacija AI tehnologije u investiranju i bihevioralne financije: analiza i utjecaj na investicijske odluke individualnih investitora
    Poštovani, pred Vama se nalazi anketni upitnik izrađen u okviru diplomskog rada naziva "Implementacija AI tehnologije u investiranju i bihevioralne financije:…
    docs.google.com
  • Implementacija AI tehnologije u investiranju i bihevioralne financije: analiza i utjecaj na investicijske odluke individualnih investitora

• imavrek
    • May 13, 2025 at 11:47 AM

Pozdrav svima,

trenutno provodim istraživanje u sklopu izrade diplomskog rada u kojem se ispituju individualni investitori o utjecaju umjetne inteligencije na investicijske odluke i proces investiranja te bihevioralni čimbenici koji imaju utjecaj na iste. Bio bih vam iznimno zahvalan ukoliko biste mi ispunili anketu čije ispunjavanje traje okvirno 15 minuta. Anketa je u potpunosti anonimna, a prikupljeni podaci koristit će se isključivo u svrhu izrade diplomskog rada.

Unaprijed zahvaljujem na vašem vremenu i pomoći!

Lijep pozdrav.

Ivan Mavrek

Implementacija AI tehnologije u investiranju i bihevioralne financije: analiza i utjecaj na investicijske odluke individualnih investitora
    Poštovani, pred Vama se nalazi anketni upitnik izrađen u okviru diplomskog rada naziva "Implementacija AI tehnologije u investiranju i bihevioralne financije:…
    forms.gle
  1. Privacy Policy
  2. Kontakt