Zanimljiva kupnja plus jedan vagoncic po asku danas. Nadam se da netko ima kakvu ideju..
Posts by LodeRunner
-
-
LURA - DUKAT mliječna industrija d.d.
Tržište Redovito tržište Sektor: CA Vrsta vrijednosnog papira Dionica - redovna Broj uvrštenih 3.000.000 Nominalna vrijednost 100,00 HRK Prospekt vrijednosnice PDF prospekt
-
Mora da su onih 2500 po 52 njegovi!
A sad malo ozbiljnije, ne vidim danas nalog od trezora. Moguce da su oni na vrhu trenutno sa 47.
-
Sad sam puno sigurniji u odluku da čuvam papire i vjerujem da je ovo znak da je najmanje treći igrač zainteresiran.
Nije treci. Samo drugi, no kako ne zeli izgubiti mogucnost biti u igri morao je povuci potez da moze sudjelovati i preko trecih.
Kronologija kako je ja vidim:
1. HT je svaki dan u krevetu sa Aeinzom
2. Izvjestaj Optime se pise specificno za Aeinz
3. U krevetu se prica o svemu, pa i o tome kako uci s sto manjom ponudom jer tak i tak Optima placa racune
4. To izlazi i izvan kreveta pa prijateljice zapocinju s rasprodajom malo ranije
5. Plan je odraditi sve dok se UG ne snadje - cijena dolje, jedna ponuda, UG nema sve uvijete za ponudu
6. Netko to u krugu UG ipak vidi i pocinje pisati dopise bez slanja ponude
7. Novi krug rasprava u krevetu!
Slobodno koji negativni reda radi.
-
Moze se takodjer u Settings - General - Interface ugasiti Preserve text formatting when pasting into the editor. Mozda jednostavnije, narocito za one na mobilnim uredjajima.
Vec sam to bio negdje napisao no ocito ljudima takve stvari prelete iznad glava. Nisam se htio ponavljat no s obzirom na poruku iznad eto me opet.
Negativni bodovi uvijek dobro dodju.
-
Mi uvijek nadjemo nacina do budemo u crvenom.
-
Rekao bi da i eZaba ne radi. Veselo.
-
...po kojim god kriterijima gledali ako uzmemo dosadašnje prodaje telekoma 8 kn je minimum...barem ja to tako vidim...e sad hoće li biti ponudau prvom ili drugom krugu to treba vidjeti...pitanje svih pitanja koje mene osobno je da li će UG konkurirati s obzirom na vrijedeći zako u HR....ako UG bude u igri sa A1 onda stvarno bi bilo čudo da ode ispod 10 kn...
Siguran sam da ce do ponedeljka doci barem dvije ponude. No to je samo ulaznica za utrku. Jamcevina za pregled zubi i kopita konju prije utrke.
Problem koji Tin spominje vidim malo drugacije. Postavite si pitanje koliko Optima vrijedi buducem kupcu bez IPTV korisnika i ugovora. Da ne ulazim previse, nije dobro da isti pravni subjekti imaju "common carier" i "content producer" status. Deregulacija nije uvijek rjesenje.
Ukoliko HT prebaci dio, ili sve IPTV korisnike na sebe, kao i sto je konsolidirao dugovanja, mislim da ce biti zadovoljan kod predaje konja buducem konkurentu i za manje od 10kn po papiricu. Aeinz je tu u boljoj poziciji jer njemu optimalan konj vrijedi nesto vise a HT ostaje u boljoj poziciji sa samo jednim prijateljskim konkurentom.
Unatoc tome, nije mi bas jasna ova rasprodaja koja je pocela jos prosli tjedan i prije korone.
-
Crobex okrenuo u zeleno. Ako izdrzi do kraja dana svaka mu dala.
-
Ako budu svi sjedili doma neće zarađivati pa niti imati čime platiti internet koji u krizi baš i nije nužan trošak.
Iz kojeg si ti stoljeca iskocila.. devetnaestog?
-
Niti jedno niti drugo ne dolazi bez povecih negativnih reperkusija.
Prvo, ako se gubitak prenosi nekoliko godina automatski bi trebalo znaciti isto i za dobitak. Znaci nema vise neplacanja poreza na dobitak izvan dvije godine. Sto je ustvari bolje nije odmah jasno.
Drugo, dok bi automatski obracun od SKDD-a pomogao, i dalje ostaje pitanje provizija, mjesecnih cijena koristenja platformi kao i bankovnih troskova koji ulaze u obracun. Takodjer, trgovanje izvan SKDD-a treba uracunati u obracun. Rasprava s poreznom da je buduci SKDD izvjestaj krivi bude poseban sport.
Ponekad je lagano veci problem pojednostavniti i onda na takav naci rjesenje. No dok smo sad olaksali zivot jednom dijelu nas, drugom dijelu odjednom stvari postaju osjetno kompliciranije. Nisam siguran da je to pravi smjer.
-
Ne znam zašto ostaju crna slova na tamnoj temi
Ljudi rade copy paste direkno iz prozora u Woltlab (ovaj forum) prozor i na takav nacin kopiraju i tekst i format tog teksta s originalne stranice. Woltlab je ocito narihtan tako da sprema HTML format teksta kod kopiranja. Potrebno je ili kopirati kroz neki tekst editor (koji ce ponistiti format teksta), recimo notepad na Windowsima, ili po kopiranju oznaciti tekst i stisnuti:
Font Color - Remove Color
gore iz menija editora za poruke.
-
Pa ti u roku jednog dana das tri razlicite prognoze za istu dionicu. I to razlika po 10-15% svaki puta. Cudo si.
To ti je profesionalno-odokativna prognoza. Mijenja se u ovisnosti raspolozenja prognozera.
-
Ovo vise nije artiljerija. Ovo je takticka nuklearna.
-
Sto nije bolje imati dionice nego lovu na racunu? I za firmu i za dionicare iste.
Naravno, dokle god ta lova ne vrijedi nesto, kao recimo u zadnje vrijeme.
-
Nesto mi fali, gledam gore.. pa gledam dolje.. nema. Morao sam otvoriti. Nadam se da mi nece zamjeriti oni koji nisu jos iz sekte. Kao i sto se iskreno nadam da ce nam se Dalibor pridruziti ovdje.
Ova godina je pocela bajno, sa malo ocekivane korekcije ovaj mjesec. Ne pratim previse ali mi se cini da fondovi nisu kupovali ovih dana pa smo samo na malima. Samo taj njihov MM koji bez obzira na rast uvijek kupuje po jednu stepenicu vise.. ne pokazuje neku veliku sposobnost. Ocito mu se neda radit a mora pa tek toliko da se vidi da je ziv.
-
LRHC - Liburnija Riviera Hoteli Cavtat - FTB Turizam d.d. Tržište Redovito tržište Sektor: I Vrsta vrijednosnog papira Dionica - redovna Broj uvrštenih 302.641 Nominalna vrijednost 670,00 HRK Prospekt vrijednosnice PDF prospekt
-
Ivana je davno lijepo objasnila da nasi narodni heroji uvijek imaju svoje partizane koji znaju iskakati iz sume kada ih najmanje ocekujes.
Tko zna, mozda im se i ona pridruzila..
-
Citajuci izvjesce, kao da je pisano specificno za Aeinz;. Potenciran IPTV i veleprodaja, a pad privatnih korisnika. Zanimljivo..
-
Najgore mi je to nepostovanje prema nama koji pisemo godinama tamo i da se ovakva stvar napravi bez neke najave. Bas jako lose i neprofesionalno.
Najava je trebala biti no nije im se ocito dalo. Mislim da je najveci problem nikakva, ama bas nikakva komunikacija.
Vjeko otvorio temu i nestao. Sto rade, kako rade i sto je krajnji cij ostaje potpuno neiskomunicirano.
Rekao bi da je naredba za redizajn kao i odabir djecje firme za isti dosla odozgora bez mogucnosti redakcije da uopce reagira i upravlja navedenim. Vidi se to po "pustam sve, pa i reklamu za drugi forum" nacinu moderiranja kao tihom otporu.
A za redizajn imam samo jednu englesku - The goggles! They do nothing!