Ako nemate za kruh jedite kolace, kazu na VW skupstini.
Posts by LodeRunner
-
-
to što ti kolega ne vidiš i imaš staračku dalekovidnost i moraš gurat ekran od sebe, ruke su prekratke... to je tvoj problem
Sva sreca da je samo do mene. Prvo sam pomislio da je to sa nekog oblacnog servisa pa da se velika vlaga kondenzirala unutra.
-
Samo za Zlocestocu, vi ostali nemojte gledati. Trenutna hedge pozicija sva tri JPM fonda. Napomena da ovo nisu likvidne pozicije jer oni prodajom call pozicija pokrivaju kupnju put pozicija.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
To govori tehnička.
Vidim govori da je buducnost jako mutna i nedefinirana.
-
mmmda, šta očekivati od institucije koja ni kraticu imena ne zna složiti kak se spada?
ispravno bi bilo HANFU, nes pa?
al to je zvučalo ko neki kinez Han-Fu...
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
+ATPL po 56,80-57,80€
Vidim da se krenulo u stabilno rusenje cijene. Ili je samo nekome usfalio koji juro za vikend u hotelu na Jadranu?
-
Samo bih htio ukazati na dva šupka:
Ma to je bila samo signalna raketa za ovaj kontranapad sa druge strane. Pa cijeli forum je u "trigger happy" modu i jedva ceka da netko krene prosipat pa da i oni mogu iza njega.
Dovoljno je da puhnes prema bidu pa se odmah nadje deset slijedbenika.
-
Ovaj Iggy je postao trovremenski taft. Niti racunovodkinja koja ne zna racunati, niti Pila koji pomalo pila, niti troll koji je iztrolao ZSE, nitko mu ne moze nista.
Frizura postojana.
-
Ovi Ameri su ludi ko šiba!!
Pa se ti snađi u toj džungli.
jJučer, krah danas nebo hahaha,
tako smo pod kljuc stavili -velike boginje-ospice-rubeolu-hripavac-polio itd- TEROROM
Virus je bio opasan, to nisam nigdje negirao. No ono sto smo svi platili i sto i dalje placamo u drustvenom i ekonomskom
smislu je cisti terorizam.
Trenutna inflacija nije proizvod ikakvog stampanja novaca, nego cisti proizvod kucnih zatvora. Da ostale probleme koje budemo vukli za sobom slijedecih desetak godina uopce ne spominjem. I mi i nasa djeca. No na pogresnoj smo temi.
-
Gotovo je. Moze tema pod kljuc. Naravno, dok ne izmisle nesto novo za globalno teroriziranje ljudi.
WHO: COVID no longer global health emergencyWorld Health Organization (WHO) Director-General Tedros Adhanom Ghebreyesus on Friday declared that COVID-19 virus no longer poses a global health emergency.…www.baha.com -
i crveno.
Molimo Lode Runnera da nam kaze kuda ce market .
Obzirom da sam malo kratak za disertacije za sada ostavljam samo ovaj samoobjasnjavajuci grah. Za sada imamo odbijanac od put opcija na 4050. Takodjer racunajte da je JPM put ovratnik na 3850, sto znaci da je vrlo mala vjerojatnost probijanja istog prije isteka opcija na kvartalnom OPEXu. Isto tako, imamo JPMov call ovratnik na 4230 pa tesko da mozemo iznad toga.
I ako sam dobro zapamtio, danas cekamo Jabuku da objavi rezultate. A ti rezultati znaju i gurnuti cijelo trziste, u kojem god smjeru budu pokazivali.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Kolko vidim jos ce jedna niz vodu...
zaboravio si napisati da će usput ukinuti i jedan QE program počevši od srpnja.
financijska poluga se polako smanjuje, a retail investor se krca dionicama
ECB raises key interest rate by 25 basis pointsThe European Central Bank (ECB) announced on Thursday its decision to hike its key interest rate by another 25 basis points as the Governing Council determined…www.baha.comQuote
The European Central Bank (ECB) announced on Thursday its decision to hike its key interest rate by another 25 basis points as the Governing Council determined inflation remained too high despite easing somewhat recently.
The interest rate on the main refinancing operations has thus been raised to 3.75%, the one on the marginal lending facility to 4.00%, and the one on the deposit facility to 3.25%, effective May 10.
Samo 25 punti. Trta uvatila nase iz ECBa.
-
7 000 komada ..ode .Tko bi to mogao biti.??? Taj se šali....
Kako su bila dva naloga na 10.70 ucinilo mi se da je jedan od prije bio cca. 1000 komada. Obzirom da je ostao samo taj manji od 82 znaci da je ipak bio iz top 6.
I zbrisao cim sam napisao poruku. Zanimljivo!
-
PILAPILA, netko iz top 7 se je fino sjeo na ponudu sa cca. sest kila komada. Reklo bi se da pomno bira trenutak kada je najbolje vrijeme za izlazak.
-
Promatrajmo i dalje...čekamo možebitnu korekcijicu u 18h...
FOMC DECISION:
- Fed raises rates by 25 bps as expected
- Policy statement softens the rate guidance in a way consistent with past pauses
- Deletes reference to “some additional policy firming may be appropriate”
- Unanimous decision
Vrlo vjerojatno je ovo bilo zadnje podizanje kamatnih stopa u ovom ciklusu preko bare. I gledajuci povijesno, najbrze do sada.
Ma to je ona nova iz racunovodstva. Pa nije jos naucila ni place isplacivat a kamoli ce racune.
Dajte joj jos koju godinu da se uhoda pa ce te onda vidjet brzinu.
-
Kad nema bida onda se prodaje. Kad ima bida onda se kupuje.
Stara taktika iskusnih ulagaca na ZSE.