Takodjer, taj isti KKR sa partnerima je u lipnju ove godine dao ponudu za kupnju spanjolskog operatera MasMovil Ibercom SA. Ponudili su €22.50 po dionici, sto je na dan ponude bilo 20% premije na zavrsnu cijenu.
Nastavak na ovu pricu.
Takodjer, taj isti KKR sa partnerima je u lipnju ove godine dao ponudu za kupnju spanjolskog operatera MasMovil Ibercom SA. Ponudili su €22.50 po dionici, sto je na dan ponude bilo 20% premije na zavrsnu cijenu.
Nastavak na ovu pricu.
Kovačević ima više para u gepeku automobila kojeg je skrio kod prijatelja nego je cjelodnevni ZSE promet
. I to zamislite, u Toyoti, a ne u kakvom klasnom Mercedesu.
Ne razmisljas ti kao on. Mozda je lova bila u malim apoenima, to je onda osjetna kolicina papirica. Sva sreca da je imao Toybotu Hilux jer ne bi to sve stalo u sitni prtljaznik Mercedesa.
Zna li se koju je investicijsku banku HT angažirao ?
Previse je natjecaj transparentan da bi se i to jos znalo.
Rimac je trenutno umijesan u sve svjetske "muljaza is my middle name" auto firme - VW, Tesla, Nikola. Tko god im radi marketing radi izvanredan posao.
Obzirom da je svaka reklama dobra reklama, rekao bi da se konacno pojavljujemo kao nekakva tockica na mapi svjetske auto industrije.
To ti je ono novo - "paperless office". Ne znas ti te kompjuktore, nis ti cuo za to.
Kolega imam prijatelje u izraelu. Broj tesko bolesnih i onih na respiratoru odgovara onome i od prijasnjih godina, da i prije je bilo upala pluca i ljudi na respiratoru.
Imaju puno zarazenih jer puno testiraju. Vecina bez simptoma.
Onda je ogromno pitanje zasto opet odlucuju ubijati ekonomiju. Uglavnom smo se svi slozili da nece biti novih potpunih zatvaranja. Oni se ipak odlucuju za turu nanovo.
A visoko su industrijalizirana nacija.
Kolega ne volim raspravljati sa korona vjernicima jer je to besmisleno
Nazalost ne bas vesele vijesti nam stizu iz Izraela. Je da su visoko sa stopom zarazenih - cca. 22k/1M osoba - no ta brojka je slicna Americkoj. Sa brojkom umrlih na 1M stanovnika su nekoliko puta manji.
Na drugu stranu, DAX je pozelenio. Ko bi ga znao..
Ne kužim drukere na loše... Nitko neće zaraditi na padu, već na rastu...
Jednu stvar si preskocio na kojoj se ipak najvise zaradjuje..
Volatilnost.
Dao sam svoj prijedlog i dalje stojim iza njega. Treba nam netko tko je donekle normalan i svakodnevno na forumu. Takodjer, bilo bi dobro da zna koristiti kuhacu radi onih neposlusnih.
Samo jedna osoba zadovoljava ove uvijete i siguran sam da bi, ukoliko to zeli, bila izvrsna moderatorica.
Ovim putem se takodjer zahvaljujem Braji na danom trudu i ulozenom vremenu.
moram ja još puno žganjaca jesti da dođem do 1000
i pomaknem svoj status hehe : )
žganaca ili janjaca?
Ajde svi na piće, ja častim
Zlocestu za novog moderatora!
Znam da mi imamo Naima koji je bolji od Intercapitala no mislim da nam je ova analiza promakla. Narocito u ovom Optima zatisju u moru crvenila.
Ovo nije (jos) za OPTE. Nije (bas) ni za ERNT. Kavana bi mogla biti (ipak) pravo mjesto.
Croatia opens new spectrum consultation
QuoteThe Croatian Regulatory Agency for Network Operations (Hrvatska regulatorna agencija za mrezne djelatnosti, HAKOM) has opened a consultation into its plans to allocate spectrum in the 800MHz, 900MHz, 1800MHz, 2100MHz and 2600MHz bands. The spectrum, currently used for 2G, 3G and 4G services, has been harmonised at the European level for use in 5G networks.
In June this year the regulator postponed an auction of 5G-capable spectrum in the 700MHz, 3.6GHz and 26GHz bands until the first half of 2021, saying the COVID-19 outbreak had caused a delay to the migration of TV broadcasts from the 700MHz range and had also impacted operators’ finances and investment plans.
Vi mislite da je vani bolje. Da muljaza vani nema. Da tamo cveta cvece u svako preduzece.
Pa samo u "tech" sektoru koji donekle pratim zadnjih par dana je ispala ogromna muljaza sa Nikolom i jos veca muljaza se sprema oko ARMa. Da preskocimo Wirecard koji i dalje skace ko muha bez glave. Ovo kod nas su sve igre za malu djecu.
Jedina je razlika da tamosnje pravosudje ipak nesto radi.
Negi, tko je sretni vlasnik onih založenih dionica?
Racunam da si ti! A za ovo sretni ces morat jos malo pricekat.
Mislim da bi ga gospon Bilbija trebao nagraditi kojom dionicom iz trezora....
Sigurno bi trebao, sve njih na brodu. Gledajuci izvana, ne bih rekao da uprava nije zeljela rijesiti taj problem na vrijeme. Po drugim clancima na interwebsu evakuacija posada po odredjenim rutama je nemoguca misija.
300,000 seafarers still stuck on ships: ‘We feel like hostages’
Quote“Getting the seafarers off cruise and cargo vessels has become a humanitarian emergency,” the union wrote. “Even if an employer wanted to bring Mauritius seafarers back to their homeland by ship, as many cruise lines have been doing internationally, they are prevented by the Mauritians from berthing and disembarking their Mauritian crew.”
Izglasavanje ovog zakona na vrijeme (haha!) ili ne nema nikakvog utjecaja na proces kupnje tj. prodaje Optime. U daljnjem procesu konsolidacije iste sa postojecim poslovanjem buduceg kupca nakon akvizicije ce moguce imati utjecaj.
Naravno, o utjecaju navedenog na sentiment oko cijene na trzistu cemo i dalje raspravljati.
Dok i dalje ne znamo sto su smislili dok su razmisljali, lova ocito nije problem. Ono, barem dok ne krenu s rezanjem troskova.