Kreso je na 5.78 a batina plasi na 5.8kn.
Koincidencija?
Ha!
Kreso je na 5.78 a batina plasi na 5.8kn.
Koincidencija?
Ha!
Sumnjam iskreno da se sto promjenilo u 4. kvartalu osim tvog navodnog “insajda” koji ponavljas. Zbog dojma valjda.
A taj "insajd", ukoliko je odradjen kod pojedinih institucija, moze lagano provjeriti svatko od nas sa osobnim racunalom spojenim na Internet.
plenki spasio Agrokor i pobijedio koronu. Kakav kralj!
Plenki spasio koronu i pobijedio Agrokor. Kakav El Presidente!
Nevjerojatna količina destruktivnosti na ovoj dionici od strane prodavača...skriveni na 42,60...2000 kom...čini se da je broj 8 iz top 10 odlučio potpuno izači.
Imao je onih dana 20 kila komada do 41 kunu i mogao je u miru izaci. Meni ovo ne izgleda kao isti prodavac sa skrbnickog. Ne sjecam se vise koliko i jel uopce kupovao indeksni kod ulaza tankera u indeks.
Mi bi u stvari mogli sve to ovdje dogovarati
Jedan mali OTC market na forumu. U dogovoru sa jeftinim javnim biljeznikom Xetra i ZSE nam ni ne treba.
čuj prometa danas
sjela plaća pa svi pohrlili na zse
Deset milja Atlantic, deset milja HT, 4 milje Podravka.
Forumasi danas u akciji.
https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…1b0ea62274c.pdf
pa zar investitor prvo ne napravi snimanje poslovanja? i da uprava o tome ne zna nista?
fishi
Uprava je izricito rekla da zna sve. Ne mogu opovrgnuti!
Naravno, ne mogu ni potvrditi jer ne prodaju oni.
Krenulo je. U vrlu novu buducnost.
China begins its digital currency try-out
QuoteThe Chinese government confirmed on Monday it will release approximately $1.5 million as a "try-out" of the central bank’s digital currency.
QuoteHowever, this digital currency won’t be similar to decentralized cryptocurrencies such as Bitcoin. Dubbed e-yuan (CBDC), the currency will be controlled by China’s central bank.
Ovaj clanak je zasigurno zvucao blesavo i prije auto prijevoda, no majmunski google translate ga je zbilja pretvorio u nesto sto samo majmuni mogu procitati.
Mislim, razumjeti. Jer sam sam majmun sto sam ga uopce pokusao procitati.
Hvala tin na informacijama. No ovo za vrijednost u usporedbi sa Krasem si nam natuknuo vec desetak puta. Nije valjda da mislis da smo tak blesavi pa da nam tri puta nije dovoljno.
Vaznije pitanje, vezano za ovih godinu dana, je kad ti mislis van?
Ono, da se svi lijepo mozemo sinhronizirati.
a jel Krešo kupio svojih 444 zna li se što
Samo da se ne pojavi jedan od 44444 kom na asku. Onda znamo da je veselo.
Ajde, ajde... ne treba biti defetist.
Flight, koliko po satu naplacujes psiholosku pomoc propalim investitorima?
Ono, da znam, zlu ne trebalo.
Evo slobodan pad u pola sata jutros do 444kn, nitko ne pokazuje veliki interes za kupnju pri ovoj cijeni...Prvi ozbiljan kupovni nalog čeka na 426kn.
Slobodan pad s tri male prodaje. Kao i skok iz aviona sa pola metra visine. Bio je preveliki spread i ocekivano je bilo da se ponuda i potraznja treba malo konsolidirati.
Da, nitko ne kupuje prije 424kn, no nitko ni ne prodaje prije 498kn.
Dečki, čekam vas na biduuuuuu...
Imate date
On which date do we have a date?
Da znam dal da kratim odmah ili malo kasnije..
Po slikama su stozer i Beros ukinuli COVID-19 mjere. 1.5m i 25 osoba na sprovodima su za njega WC papir. Uz puno postovanje prema dr. Miroslavu Tudjmanu.
jel ima naznaka bijelog dima iz sabora, da je novi zakon izmijenjen..
Dimi se na sve strane iz saborskog restorana..
ma golub je veći i pametniji
No vrabac je brzi i okretniji!
BTW, pretrazivao jucer stranice KSL Capital Partners-a za ikakve vijesti iz Hrvatske. Nisam nasao nista.
kolega, ako danas narucim knjigu, dakle ovog trena. imam li podatke od ponedjeljka ili od petka tko je kupio / proda u petak ili u ponedjeljak ?
Od ponedeljka ako ne kasne s obradom podataka.
Osim ako kupujes za Optimu. Tu su podaci za tebe tajni..
nijee direkt vezano s nasom opte.. ali je rijec o optici....
Eto ga, dosli do toga da su nam u nedostatku vijesti dobre i reklame!
Kome pogoduje sadašnji zakon ?;Jer za nekoga je skrojen.
Nikome ne pogoduje. Zakon je prenesen iz drugih EU zakona iz tog vremena.
Ne bi htel previse mijesat ovu mjesalicu gdje gdje smo izmjesali vec sve, ali se tu ne radi o zabrani vertikalne intergracije. Radi se o tzv. "net neutrality". I cijela EU nije jos na cistu s svim zakonima oko digitalnih servisa putem Interneta.
Kao i cinjenice da ako nisi "common carrier" onda si odgovoran za sve sto ide preko tvojih kabela i antena, a vidimo da se tu vec lome koplja na sve strane.
Samo treba imati sljedece u vidu - kao dionicare Optime sigurno bi za nase novcanike bila dobra promjena zakona. Samo za nas kao gradjane bilo bi osjetno bolje da postoji jasna ograda izmedju funkcija common carrier i content producer.