Mi smo u papiru samo radi dejta s tobom.
Posts by LodeRunner
-
-
Mislim da ovo o 18 000 usd nije točan podatak čini mi se da su oba oko 15 000 usd na ugovoru na dvije godine.
Zoilo je na 3 godine po 17000$ od svibnja 2020. Pretpostavljam da je to kod brace KOCH ali nemam vremena sad provjeriti.
Zoilo MR2 50,000 Hyundai Mipo 2015 17,000 Inc options Undisclosed 3 Years
-
Vidim da smo svi u druker modu pa da se i ja pridruzim cajanki. Al dajte malo i drugih vijesti osim iz seebiz regiona.
Amerikanci zatvaraju rafinerije radi zime, nemogucnosti destilacije na niskim temperaturama. Vozarine za product tankere siguno idu gore jos neko vrijeme. Kao i cijene nafte. Jedini moguci problem na horizontu kraja godine je OPEC. Cim cijena predje 60$ Amerikanci pale shale pogone i pridruzuju se pumpaj partyu. Dal ce Rusija i Saudijska Arabija prije reagirati trebamo jos vidjeti.
Ako treba jos dobrih vijesti samo recite. Idemo gore!
-
Meni je Svaštara zatvorena za post. Closed piše
Vama ?
Radi samo svakog 29. veljace od 12:00 do 12:05. Izvan tog vremena treba post nasloviti na Admina pa on to onda prebaci.
-
Vezano za lotto i jackpotto, izgleda da nam LNG terminal radi punom parom.
Samo sto, kao i obicno kod nas, nema plina..
Still only one cargo received at Croatia LNG terminal since 2021 startup
QuoteThe LNG Croatia — a dedicated FSRU acting as a gateway for international LNG supplies into Croatia and the southeast European region for the first time — received its first cargo on Jan. 1 from the Cove Point export terminal in the US.
Since then, however, no more cargoes have arrived, according to S&P Global Platts trade flow software cFlow, despite all its capacity having been booked until the end of September 2023.
-
+ ATPL
- ATPL
Osim bureka imam i za kavu iz kafica na ozeblom suncu.
-
Ukratko - kripto ne kupuj, nejdi na reddit, stize inflacija, hrvatska lova kapa samo u obveznicke fondove, privatizacija bla bla, zastita ulagatelja bla bla..
Da se to prevesti. -
Todorić u stečaju tvrtke ‘Agrokor projekti‘ potražuje 4,1 mlrd. kn, priznali mu potraživanje
QuoteUkupna potraživanja prema toj Todorićevoj tvrtki iznose više od 4,4 milijarde kuna, a jedino što tvrtka posjeduje dionice su HPB-a tržišne vrijednosti od oko 6,2 milijuna kuna.
QuoteU izvješću o gospodarskom položaju dužnika stečajna upraviteljica je zaključila, a sud je prihvatio, da "ne postoji mogućnost daljnjeg nastavka poslovanja te je ovlastio upraviteljicu da unovči spomenute dionice".
6.2 milje kuna nije puno za HPB, no je kad si na nelikvidnom trzistu. Prilika ili neprilika, pitanje je sad..
-
Svatko kome je nesto potrebno 99% vremena treba imati dva ista ili ekvivalenta uredjaja ili servisa. Da ne pricam za 99.999% dostupnosti gdje se, u ovakvim slucajevima, postavljaju dve fiksne veze od razlicitih operatera plus sigurnosni sustav satelitskog ili 4G Interneta na treceg operatera. Za one posebno osjetljive ne bagere oko njihove lokacije, stavlja se i mikrolink do A1 ili HTa,
Ako ima za 100 kila dionica ima i tih par kuna za ovakav sustav,
Kao sto i svi mi sigurno imamo i mobilni Internet na telefonu u slucaju da krepa fiksna veza. No to sto je ZSE prosle godine pustio dim skoro desetak puta je potpuno drugi par rukava.
-
Ovih pravnih postupaka ne bi se posramio ni Broj 1 iz Alana Forda. Jedan tebi, dva meni brojanje.
Slucajna banana drzava je puno previse politicki korektan izraz.
Cekas koji milijun za oduzetu imovinu desetke godina i onda dobijes nulovane dionice od te iste drzave. Pa jovo nanovo desetke godina na sud. Ni unuci to nece docekati zdravi.
-
Zašto ovih 7000 komada ne prolazi?
Da li je se pokvarila vaga?
Ili se urušAvaju brane na koti 54 i 70?
Modalitet trgovanja za niskolikvidne dionice. Ducan se otvara u 14h do 15h.
-
sto se ovo jutros događa nemos ništa kupiti?
Izgleda da je vijest da Optima gubi grad Zagreb dobra vijest!
-
es virt bekant gegeben
+ Dlkv vratio po skuplje
Kabellos ist besser.
Quote+atpl
Gehen sie schwimmen?
Quote+tpng
Aber natürlich.
-
prema stanju na terenu reklo bi se više, U dugu mračnu noć, a signalne rakete osvjetljavaju barem tri svjetla putića, eh kad se žensko zaljubi u dijonicu
Jedna slatka raketa, jedna ploveca raketa, ali nisam siguran za trecu?
Neki dan je opalila jedna i iz Pule, ali mi se cini da se ta ne broji u ove tri.
-
Kreso je na 5.78 a batina plasi na 5.8kn.
Koincidencija?
Ha!
-
Sumnjam iskreno da se sto promjenilo u 4. kvartalu osim tvog navodnog “insajda” koji ponavljas. Zbog dojma valjda.
A taj "insajd", ukoliko je odradjen kod pojedinih institucija, moze lagano provjeriti svatko od nas sa osobnim racunalom spojenim na Internet.
-
plenki spasio Agrokor i pobijedio koronu. Kakav kralj!
Plenki spasio koronu i pobijedio Agrokor. Kakav El Presidente!
-
Nevjerojatna količina destruktivnosti na ovoj dionici od strane prodavača...skriveni na 42,60...2000 kom...čini se da je broj 8 iz top 10 odlučio potpuno izači.
Imao je onih dana 20 kila komada do 41 kunu i mogao je u miru izaci. Meni ovo ne izgleda kao isti prodavac sa skrbnickog. Ne sjecam se vise koliko i jel uopce kupovao indeksni kod ulaza tankera u indeks.
-
Mi bi u stvari mogli sve to ovdje dogovarati
Jedan mali OTC market na forumu. U dogovoru sa jeftinim javnim biljeznikom Xetra i ZSE nam ni ne treba.
-
čuj prometa danas
sjela plaća pa svi pohrlili na zse
Deset milja Atlantic, deset milja HT, 4 milje Podravka.
Forumasi danas u akciji.