Ne bi rekao da je to kakanje.
Prije dodje kao gnojenje zemlje pred slijedecu sjetvu.
Ne bi rekao da je to kakanje.
Prije dodje kao gnojenje zemlje pred slijedecu sjetvu.
Cekam da Ledica krene kupovati Haludovo i da mi jasan buy signal. Tko zna, mozda za dvadetak godina uspijemo i docekat otvaranje hotela.
United Group completes Forthnet buyout
QuoteSouth-east Europe telco and pay-TV operator United Group has taken 100% control of Greek ISP Forthnet, which trades under the Nova brand. United Group’s owner BC Partners has completed a buyout of minority shareholders which began last year after it had acquired an initial 33.2% stake in June. Forthnet recently reported revenues of EUR276.4 million (USD329 million) for full-year 2020, up 5.2% from the year before, with EBITDA jumping 50% to EUR55.6 million.
ja nemogu vjerovati da mittko nije na brodu . Ja sam laik Al imam zdrave oči pa mi je nakon par dana čuđenja postalo jasno da je I 250 kuna dobra cjena za ući kad već nije bila 200 ili 220 .
Mitkko ima i drugu barku. Nije da nas gleda s kopna.
Gledam malo trgovanje. Bez nekog meni ocitog razloga rasipa se Opte, Vlen, Sapn. Da li se to prodaje da se prijedje u Atpl ili HT ili sto?
OPTE - ljudima dopizdilo vec
VLEN - izgleda da nisu u stanju isprintati par racuna za servis propela
SAPN - nista ne raste samo prema gore
Inace, uvatio koju atlantsku barakudu i par sjeverno jadranskih zrakoperki.
- podsjeća me malo na onu igricu "tko se nije skrio magarac je bio".
Sto nam vrijedi igranje kad nas Ivana moze pronaci ma koliko god duboko se sakrijemo.
Ma ljudi, ja sam uvjeren da je to prodano, samo se čeka istek upravljanja HT.
U slučaju da nije prodano onda smo nahebli.
Prodaja je vrlo vjerojatno dogovorena, samo sto jos ni sam kupac ne zna jel kupio ili ne.
Šta je procurilo?
Nekome se zaplavilo..
a kad će naše "operacije" napokon doći na red?
Cekamo Viki, Kristinu Barcelonu da pokaze kolike carapice ima!
UG radi iste distribucijske kerefeke u susjedstvu kao i kod nas. Biti ce zanimljivo vidjeti jel ce im to na kraju biti dobar ili los potez. U medjuvremenu, DT je pred prodajom nizozemskih operacija.
Watchdog clears way for Telenor to enter fixed broadband market
QuoteTelenor noted in a statement, however, that United Group has rejected proposals for further cooperation on media distribution: ‘Telenor has not yet received the rights and permission to distribute the content produced or owned by the United Group, such as H1, Nova S, Sport Club and others, a total of 22 channels. We are sorry that United Group made such a decision, and we remain open to further negotiations on channel distribution, convinced that they will recognise the importance of this cooperation for all – citizens of Serbia, companies operating in the same segment and society as a whole.’
S. Aramco's profit surges 30% to $21.7B in Q1
QuoteThe momentum provided by the global economic recovery has strengthened energy markets, and Aramco’s operational flexibility, financial agility and the resilience of our employees have contributed to a strong first-quarter performance," CEO Amin Nasser stated.
Sva sreca da imamo potpuno transparentni natjecaj.
Zamislite samo trgovinu a da nije toliko transparentan.
Zbunjen sam sad jako, @Neo mi napisao da prodam sve banane na 410kn a preduzece cvjeta. Sto da sad radim, pomozite mi..
P.S. Tajna poruka za Montoyu - pricekaj malo, ne salji odmah sljedecu.
Unatoč primamljivosti vanskih tržišta, i uz uvjet da ne bude pada tržišta i 30% sniženja, rado bih ih uložila ovdje.
Mozda u ovo.
Pitanje za 8 milja eura je samo za koji kuki im treba toliko, jerbo jedna aplikacija, jedna web stranica i koja baza podataka u pozadini ne kosta ni 10% toga. Marketing i "hookers and blow budget" je naravno druga prica.
QuoteGotovo petina potrošača nikada ne provjerava svoje pretplate, zbog čega polovica njih često plaća proizvode i usluge koje ili više ne koriste ili ih ne smatraju vrijednih novca. Revouto, hrvatski startup kojem je misija potpuno redefinirati iskustvo upravljanja pretplatama i svojim klijentima uštedjeti vrijeme, energiju i novac, ostvario je senzacionalan uspjeh. Uz jaku podršku Cardana, blockchain platforme, Revuto izlazi na prvi token sale na toj platformi s ciljem da prikupi osam milijuna eura kapitala - zaključuju u Revutu.
Tuku naši, ali bogami tuku i oni
Mozda da se predje na kiberneticko ratovanje kao i kod VIRA..
Halo ! Ima koga kod kuće, gdje ste svi nestali ? Čeka se šesticama na bidu ?
Ja sam spremna. Još koju tisućicu ću uzeti pa kud/ kad puklo da puklo.
Addiko se izgleda prestao igrati MMa. Cekamo Ledicu!
U Hrvatskoj su pokrali 100% Leda, Jamnice, itd., a u Sloveniji otkupljuju udjele malih dioničara. Je li slovenski mali dioničar pametnijih od hrvatkog ? Zašto je hrvatski nulovan ??
Ocito da je..
Ne ulaze na ZSE.
Aaaaaaajmeeeeeeeeeeeeeee kako bi se iskrcoooooooooooo.
Samo se ti nama iskrcaj. Sve odjednom. zlocesti i ja nemamo nista protiv jos malo optickih incuna po 5 kuna.
Baš i ja gledam......zablokiralo i vide se nalozi još od petka.......jel ste im prijavili?....jel oni to kao nikad sami ne vide, kod njih je uvijek sve u redu
Kome da javim kad je AVR u banani a studentarija na chatu ne razumije ni sto je to. Ako imas broj od sefa brokera javi pa zovem.