1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Forum
  1. Dionice.NET
  2. LodeRunner

Posts by LodeRunner

• 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 64
  • CORONA virus

• LodeRunner
    • May 14, 2021 at 12:23 PM
    Quote from st-brajo

indijski soj malo navratio do Slovenije, a dolaze izbori :S

Budemo se uskoro i jos malo pojacali s koronom, pretpostavljam da nam brojke prebrzo padaju a lijecnici besposleni.

U nedjelju hrvatski državljani s pravom glasa mogu ući u zemlju bez testa ili potvrde

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• LodeRunner
    • May 12, 2021 at 5:52 PM
    Quote from 5. Element

Snaga hrvatskog burekstitorstva se ocitava svakog dana. Ogroman broj ljudi se boji prespavati noc u dionici koju su kupili jutros ili jucer.

Tipican Hrvat uvijek lakse spava s burekom u trbuhu nego ostavljenim burekom u hladnjaku.

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• LodeRunner
    • May 12, 2021 at 5:00 PM

Druk na druk drukeraj..

Slabo meni cucit na bidu dok Moller kupuje.

U.S. pipeline outage prompts refiners to book tankers to store fuel

The tankers, booked by Marathon Petroleum, Valero Energy, Phillips 66 and PBF Energy, can hold around 350,000 tonnes of fuel. Two of them were booked for up to 30 and 40 days, the data showed.

Colonial on Friday shut its 5,500-mile (8,850-km) pipeline network, which moves fuels including gasoline, diesel and jet fuel, to protect its systems. It has restarted some smaller lines.

In the wake of the outage, traders also booked several tankers to ship gasoline and diesel from Europe to the U.S. East Coast.

• OPTE prodaja - kladionica

• LodeRunner
    • May 12, 2021 at 2:31 PM
    Quote from dionicar

96.2%UndervaluedCurrent Price Kn 5.86 Fair Value Kn 153.75

Dionki, da se proda po toj cijeni mislim da bi svi sa Optime mogli odmah u mirovinu. Neki i sa Sunseekerima od 60 stopa.

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• LodeRunner
    • May 12, 2021 at 2:16 PM

Vjerojatno ocekuju los kvartal i shodno tome prodaju. Vjerojatno su u pravu, samo sto indikatori na trzistu i dalje pokazuju na promjenu trenda u drugog polovici godine.

Osobno sam i dalje na kupnji, iako mozda cekam prenisko. Nekakva oluja se vidi na horizontu pa mozda jos malo zaronimo.

• LodeRunner
    • May 12, 2021 at 1:58 PM
    Quote from Potjeh

Ak je HT-u interes čim kasnije prodati, ne razumijem koji je interes UG ili nekog drugog potencijalnog kupca da se ovo oteže...

Ponekad prodavatelj nudi nesto na trzistu no radije bi zadrzao za sebe. A ponekad prodavatelj, kad je bas prisiljen prodati, bi radije prodao nekom s kim popije koje pivo svaki dan u birtiji nego nekome s vise para a tko mu mozda radi o glavi.

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• LodeRunner
    • May 12, 2021 at 12:09 PM
    Quote from verdi

ovo je sektor koji se razvije enormnom brzinom i tko brzo ne reagira ispada iz igre. elon mask već radi na tome da sa svojih satelita putem 5G, 6G i pitaj boga čega emitira signal bilo gdje na planeti za 100$ mjesečno. ne znam tko će njemu onda naplaćivati koncesije za svemir i šta će tad raditi zemaljski operateri. ta tehnologija omogućava prenos enormne količinu podataka dvosmjerno i kad svi uređaji, senzori i kamere to počnu raditi imamo apsolutnu kontrolu planete. nedavno su kinezi zabranili da se ulazi sa teslom u njihove vojne objekte baš radi tih mogućnosti.

Verdi, sa svim postovanjem, toliko si ga nadrobio da ne znam od kuda uopce da krenem.. :)

• oporavak burze

• LodeRunner
    • May 11, 2021 at 7:28 PM
    Quote from Kvark

Najkasnije do kraja lipnja 2026. godine, dakle, država bi trebala prodati svojih 20 posto dionica Podravke. Danas je za prodaju raspoloživo 16 posto državnog udjela jer je ostatak založen kao jamstvo za kredite.

Koliko je fondovi pumpaju rekao bi da probni baloni za iskazivanje interesa idu vec slijedece godine. Siguran sam da je jedan dio EU helikopter love vezan na pokretanje postupaka privatizacije drzavnog vlasnistva.

• PODR (Podravka d.d.)

• LodeRunner
    • May 11, 2021 at 7:22 PM

Sto je Warren Buffett prema nasoj Dalicki. Takve profesionalke nema nigdje na svijetu.

Nakon dolaska Martine Dalić, vrijednost Podravke porasla za čak 770 milijuna kuna

Dionica Podravke u ponedjeljak se, tako, zaustavila na cijeni od 598 kuna. Otkako je Martina Dalić 3. veljače imenovana predsjednicom uprave, Podravkina dionica skočila je za čak 22 posto.

Istodobno, vrijednost burzovnog indeksa Crobex narasla je za manje od 10 posto. To znači da je Podravka rasla dvostruko brže od cijelog tržišta.

• CORONA virus

• LodeRunner
    • May 11, 2021 at 10:24 AM
    Quote from etoimene

"In Japan, more people died by suicide last month than from COVID in all of 2020"

Japanske visoke stope samoubojstva su konstantne i nemaju veliku korelaciju sa koronom. To je kod njih drustveno prihvatljiv izlaz iz odredjenih problema kao i sto je bankrot u Americi. Iako samoubojstvo nije u vecini slucajeva direktno vezano za osobne financije.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• LodeRunner
    • May 9, 2021 at 7:04 PM

Dok cekam na vase uplate vec sam krenuo u promociju nase nove valute.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• LodeRunner
    • May 8, 2021 at 9:07 AM
    Quote from st-brajo

dat ćemo HDZ-u da napiše (prepiše) white paper :S

Nema potrebe, pripremio sam vec sve. Samo cekam inicijalnih milju eura od svih vas na moj tekuci da bi krenuli sa rudarenjem.

Cronycoin - krao je, al je i nama dao!

• LodeRunner
    • May 8, 2021 at 8:03 AM

Cronycoin - da imamo potraznju i sa vanjskih trzista. Glupo bi bilo imati samo hrvatski naziv i orijentaciju samo na lokalce.

• LodeRunner
    • May 6, 2021 at 1:00 PM

Da ne mislite da samo nasa ZSE sepa svako malo na lijevoj nozi. Ni amerikancima nije lako sa njihovim sustavima.

Berkshire Hathaway's Stock Price Is Too Much for Computers

The price has grown so high, it has nearly hit the maximum number that can be stored in one common way exchange computers handle digits. On Tuesday, Nasdaq temporarily suspended broadcasting prices for Class A shares of Berkshire over several popular data feeds. Such feeds provide real-time price updates for a number of online brokerages and finance websites. Nasdaq's computers can only count so high because of the compact digital format they use for communicating prices. The biggest number they can handle is $429,496.7295. Nasdaq is rushing to finish an upgrade later this month that would fix the problem. It isn't just Nasdaq.

P.S. Cekamo Mediku i Peveca.

• LodeRunner
    • May 6, 2021 at 10:17 AM
    Quote from Laudator

Pa šta je ovo danas, šta nitko ne želi prekvalifikaciju u pomorca?

Hvali more drz se za kabel.

• LodeRunner
    • May 5, 2021 at 8:35 PM

Ne bi rekao da je to kakanje.

Prije dodje kao gnojenje zemlje pred slijedecu sjetvu.

• LodeRunner
    • May 5, 2021 at 11:10 AM

Cekam da Ledica krene kupovati Haludovo i da mi jasan buy signal. Tko zna, mozda za dvadetak godina uspijemo i docekat otvaranje hotela.

• ULPL (Alpha Adriatic d.d.)

• LodeRunner
    • May 4, 2021 at 9:23 PM
    Quote from st-brajo

btw., jesmo li ovdi u redovnom režimu trgovanja ili? :/

Nismo.

Jos.

• LodeRunner
    • May 4, 2021 at 4:55 PM

United Group completes Forthnet buyout

South-east Europe telco and pay-TV operator United Group has taken 100% control of Greek ISP Forthnet, which trades under the Nova brand. United Group’s owner BC Partners has completed a buyout of minority shareholders which began last year after it had acquired an initial 33.2% stake in June. Forthnet recently reported revenues of EUR276.4 million (USD329 million) for full-year 2020, up 5.2% from the year before, with EBITDA jumping 50% to EUR55.6 million.

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• LodeRunner
    • May 4, 2021 at 1:38 PM
    Quote from Mrcash

ja nemogu vjerovati da mittko nije na brodu . Ja sam laik Al imam zdrave oči pa mi je nakon par dana čuđenja postalo jasno da je I 250 kuna dobra cjena za ući kad već nije bila 200 ili 220 .

Mitkko ima i drugu barku. Nije da nas gleda s kopna.

• 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 64
  1. Privacy Policy
  2. Kontakt