1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. LodeRunner

Posts by LodeRunner

• AGROKOR

• LodeRunner
    • November 3, 2022 at 6:30 AM

Izgleda da nisu samo nasa naklapanja. Vijest dolazi iz vise izvora.

Russia's Sberbank says it has sold its 43% stake in Croatia's Fortenova
    Russian state bank Sberbank Rossii PAO said on Wednesday that it had sold its 43% stake in Croatian food producer and retailer Fortenova Grupa but did not give…
    www.reuters.com
    UAE investor buys 43% stake in Croatia's biggest food company Fortenova from Russia's Sberbank
    Saif Alketbi is the investor who took out stake held by Russia's Sberbank
    gulfnews.com
    Сбербанк продал свою долю в Fortenova Group
    Сбербанк продал свою долю в хорватской Fortenova Group инвестору из Объединенных арабских эмиратов (ОАЭ) Саифу Алькетби, сообщила пресс-служба кредитной…
    www.vedomosti.ru
  • Best buy

• LodeRunner
    • November 2, 2022 at 2:50 PM
    Quote from BudFox

Kolega, imam pitanje za vas, što mislite koja bi dionica u bliže i daljnje vrijeme mogla zauzeti poziciju na ZSE koju je dosta dugo držala Optima telekom?

Znaci nista od toga da je moja zadnja? A joj.. :)

No, nisam siguran da sam shvatio pitanje kao sto sam siguran da smo na krivoj temi. Dionica iz ICT sektora, dionica sa velikim oscilacijama, dionica gdje IC kontrolira cijenu, dionica sa visestukim rastom ili samo sa mogucom prodajom po najmanjoj multipli iz sektora?

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• LodeRunner
    • November 2, 2022 at 2:34 PM

Da konacno zatvorimo ovu temu zauvjek.

Telemach je dovršio pripajanje Optime, evo što to znači za korisnike i njihove račune
    Telemach će integrirati više od 100 tisuća Optiminih korisnika usluga fiksne mreže, s obzirom da taj telekom posluje u tom segmentu
    novac.jutarnji.hr
  • Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• LodeRunner
    • November 1, 2022 at 4:00 PM
    Quote from KicanCRO

Hang Sang i ostale burze rastu zbog ukidanja zero covid strategije u Kini? Koliko ja vidim, citam, to je razlog, cak su i futuresi zeleni za brodare..ima netko drugo viđenje?

Fake news za sada. Opovrgnuto od CKSKJot. Vjerujem u rast do izbora u USA samo Powell sutra na rasporedu.

0.75% skoro sigurno ali vaznije sto ce reci kasnije i kojim tonom. Jos vaznije dal ce dati upute za prosinac.

• LodeRunner
    • October 31, 2022 at 10:00 AM
    Quote from tiko1

gleda san nij pisalo ništa

Evo onda stranica sa njemacke burze.

Neradni dani

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• LodeRunner
    • October 28, 2022 at 4:33 PM
    Quote from D_artagnan

Jesam ja ovdje blesav, neznam osnove matematike il.. i??

Nisi blesav.

Ima jos gresaka pa budu poslai koju reviziju izvjesca do kraja dana. Imam osjecaj da ga konstantno rade na samo zadnji da, nego i zadnji sat prije sto ga trebaju objaviti. Fali dug i jasna kalkulacija. A da ne spominjem greske u Engleskom pravopisu.

• LodeRunner
    • October 28, 2022 at 11:42 AM
    Quote from maratonac

Baš me zanima u kojoj će banci najbrže proknjižit te uplate...

Quote from josip100

PBZ - sjela dividenda...

Uvijek prvo sjedne onima u PBZu jer SKDD izvrsava sve uplate preko spomenute banke. Sve ostale moraju provrtiti i svoj interni proces da bi se novci proknjizili na krajnji racun pa traje dulje. Budemo vidjeli sto ce biti kod Eura, jer idu neka obecanja da ce transakcije ici skoro instant.

• LodeRunner
    • October 27, 2022 at 10:46 AM
    Quote from Ledica

Nisam baš pratila, a na stranicama Atlantske ništa ne nalazim pa ne znam da li za isplatu dividende povlače podatke iz registra SKDD ili im treba poslati podatke ako dioničar prvi put prima dividendu . ???

Preko SKDDa.

• KTJV (Kutjevo d.d.)

• LodeRunner
    • October 27, 2022 at 9:43 AM

https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/KTJV/FI-KTJV-588e5a05bb2c7989ee3e1c81ebf6d269.pdf

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Dobit cca. 9.81kn po dionici. Zahvaljujem gospon Moller na pravodobnom informiranju.

• Što smo danas tržili

• LodeRunner
    • October 26, 2022 at 3:58 PM
    Quote from LodeRunner

Inace, nabavio komadic narodnog heroja, kap rizlinga i mrvu plastike.

Narodni heroj odradio diverziju na koti 17, rizling vanredan ocjena 91 a plastik jednostavno fantastik.

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• LodeRunner
    • October 25, 2022 at 3:05 PM
    Quote from Normani
    Quote from LodeRunner

https://www.reuters.com/business/autos…day-2022-10-25/

Ključna rečenica je sljedeća:

"For the software providers, we're the small player, not the big one," he said.

Tocno, samo sam tu recenicu namjerno izostavio jer postoji moj poduzi post o tom problemu pred koji mjesec. Pa da se ne ponavljam osim ako netko ima specificna pitanja.

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• LodeRunner
    • October 25, 2022 at 2:55 PM

Zna li tko ide li ovo pod prijevoz rasutih tereta ili pod plastiku?

We never used to talk to mining operators - now we know their business model, it is no longer enough to rely on Tier 1 suppliers - we need to look behind the curtains ourselves.

Volkswagen: we have never had supply chain shortages like today
    Volkswagen is entering into direct purchase agreements in unprecedented areas to tackle the worst supply chain shortages the company has seen, its purchasing…
    www.reuters.com
  • ADPL (AD Plastik d.d.)

• LodeRunner
    • October 24, 2022 at 2:41 PM
    Quote from BudFox

jer proizvođači ne mogu proizvesti potrebnu količinu zbog problema u opskrbnim lancima.

Daj ti nama laicima objasni, jel to znaci da kupujemo plastiku ili da prodajemo?

• Što smo danas tržili

• LodeRunner
    • October 21, 2022 at 4:10 PM
    Quote from bjane

vlen -na otvaranju :| sumljiva mi brana bila...

Ovo je kao Schrodingerova dionica.. nitko ne zna jel prijavljujes kupnju ili prodaju.

Inace, nabavio komadic narodnog heroja, kap rizlinga i mrvu plastike.

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

• LodeRunner
    • October 21, 2022 at 2:06 PM
    Quote from Sheki

Živnula trgovina, nije loše

Netko iz top10 izgleda ide van. Poveci skriveni nalog prvi je na prodaji zajedno s jednim malim sastrane.

• VIRO (Tvornica Šećera d.d.)

• LodeRunner
    • October 21, 2022 at 8:36 AM
    Quote from SOUR

Nije tema za ovo tu ali mislim da ovo treba riješiti općenito za forum.

Naravno da smo na krivoj temi pa ne vidim da ima smisla dalje o tome. Vec je biilo par tipkanja oko ove problematike ali smo nazalost mi na crnoj temi osudjeni na necitljivost trecine rasprava foruma kao i na neke druge UX probleme. Narocito kod citanja / tipkanja na mobilnim uredajima.

Samo da napomenem, Notepad nije isto sto i Wordpad, dok je Wordpad isto sto i Word. Notepad je "text editor", dok je Word i Wordpad "word processor". Takodjer, na forumu je postojala opcija da se to rijesi sa strane autora poruke samo je vise ne pronalazim.

• VIRO (Tvornica Šećera d.d.)

• LodeRunner
    • October 20, 2022 at 5:25 PM
    Quote from SOUR

U mojem slučaju Word i odaberem „Uskladi s odredišnim oblikovanjem“.

Preskupo i prekomplicirano. Na Windowsima je dovoljan notepad.

• LodeRunner
    • October 20, 2022 at 11:07 AM
    Quote from Moller

sve samo mali kajboji, nema ni indijanaca ni mirovinaca nigdje

Vujnovacki indijanci jos iza brda bruse strijele i slazu ogrlice, dok mirovinci u salunu pokusavaju izbrojati jel su dobro prosli sto su popili 75 viskija a platili samo 66.

• LodeRunner
    • October 20, 2022 at 10:25 AM
    Quote from tiko1

ogroman promet ovo jutro ulagači su se baš raspištoljili

Prije bi se reklo da smo u ovoj situaciji.

• LodeRunner
    • October 18, 2022 at 4:43 PM
    Quote from KultLicnosti

Mrvica bude nekih uvjek.

Tko god je zgrabio koji Jadnoplov jos prosli tjedan imao je finu priliku za koji herc infarkt danas od masne tepsije pune bureka.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt