U mojem slučaju Word i odaberem „Uskladi s odredišnim oblikovanjem“.
Preskupo i prekomplicirano. Na Windowsima je dovoljan notepad.
U mojem slučaju Word i odaberem „Uskladi s odredišnim oblikovanjem“.
Preskupo i prekomplicirano. Na Windowsima je dovoljan notepad.
sve samo mali kajboji, nema ni indijanaca ni mirovinaca nigdje
Vujnovacki indijanci jos iza brda bruse strijele i slazu ogrlice, dok mirovinci u salunu pokusavaju izbrojati jel su dobro prosli sto su popili 75 viskija a platili samo 66.
ogroman promet ovo jutro ulagači su se baš raspištoljili
Prije bi se reklo da smo u ovoj situaciji.
Mrvica bude nekih uvjek.
Tko god je zgrabio koji Jadnoplov jos prosli tjedan imao je finu priliku za koji herc infarkt danas od masne tepsije pune bureka.
Ne bih se stel previse mjesat u diskusiju, ali mala napomena da u petak a ni ponedjeljak FED nije odradio sav svoj predvidjeni QT.
I to u momentu velike preprodanosti.
No da, kako BudFox lijepo zbori, cekamo VIX buducnosnice ispod 30 za potvrdu. Kao i ER Netflixa danas i Tesle sutra.
Ako se ovako nastavi smanjivati promet, dnevni promet će se spustiti na razinu izdašnijeg dječjeg đeparca.
Nego, znate li vi svi tko se tu najvise zali na nasu burzotinu?
Forumasi.
No znate li tko zasto burze padaju?
Jerbo ulagaci misle da ce moci kupiti jeftinije.
Pa sto onda rade ulagaci kad misle da mogu kupiti jeftinije?
Sjede na lovi kao kokos.
A tko je prvi krenuo sa povlacenjem i sjedenjem na lovi?
Forumasi!
Ah jbga..
sve popravljeno a ništa nije krenulo, tko će sada detektirati griješku
Jesli probo nazvat Hanfu? Cim cuju za grijesku oni je detektiraju brzinom kuglaste munje.
Moj se pivac spandjo sa tvoju kokosku!
Zaba ima nekih problema sa spajanjem na backend dok Agram koliko vidim radi.
Kwasimodo nije dugo potrajao. Sad je samo pitanje koliko ce jos Eliza.
Fortenova je za tu namjenu ovih dana osnovala tvrtku FNG ART, dioničko društvo za upravljanje koje će se pojaviti kao kupac Sberbankova udjela od 43 posto, otkriva nam izvor blizak vrhu Fortenove.
F..KING ART - how appropriate.
Navuklo, pa udarilo prema gori, raste sve. Admine brisi zadnju stranicu sto se pisalo.
Ovaj nagli pad danas je zbog većeg potrošačkog indeksa cijena nego što se očekivalo.
a.k.a. CPI.
Sve jasno. Spominjem posljedicno dizanje kamatne stope FEDa prve srijede u studenom.
Vani malo paduckaju jerbo se racuna da bi FED mogao zaljutiti sa 1%. Moja racunica, vecinom kriva, bila je 0.5% za studeni pa si sad mislim da ce nastaviti sa 0.75%.
Obzirom na preprodanost kad krene zadnji godisnji reli biti ce vjerojatno poveci.
Ali bitno da oni idu tužiti EU zašto su nuklearne elektrane proglašene zelenima...
Ha, mozda je vrijeme da odu kod Grete na konzultacije..
Quote"It depends. If they are already running, I think it would be a mistake to shut them down and turn to coal," she said about nuclear plants.
ZSE sa trenutnom likvidnošću više uopće ni ne prati svjetska tržišta, pa promatrajmo i dalje!
DAX tri godine:
Crobi tri godine:
Gledajuci u odnosu na pred koronarno stanje rekao bi da pratimo na milimetar.
Ili bi mi trebali upola rast a dvostruko padat? Pitam za prijatelja..
Kaluga pretpostavljam da ne radi, ali to je samo moja pretpostavka. Ne znam za koga bi tamo mogli raditi.
Tvornica u Kalugi takodjer radi ali u vrlo smanjenom obimu. Proizvode samo rezervne dijelove za servise i maloprodaju Renault vozila po narudjbi za rusko trziste.
Malo drukanja.. Mozda mi jos netko iz inata prospe koju granulu secera po bidu.
QuoteZa šećer je najveća godišnja inflacija zabilježena u Poljskoj (109,2 posto), a slijede Estonija (81,2), Latvija (58,3) i Bugarska (44,9). No, ne zaostaje ni Hrvatska s 40,9 posto, a time je na sedmom mjestu između Češke (41,7) i Rumunjske (30,9).
Znači po tome, ako gospodin trenutno preporuča kupovinu Credit Suisse banke, treba ju prodati ili shortati
Jos je tesko to tocno za prognozirati. Izgleda da je moguce ipak bila inducirana panika. Sto ne znaci da nisu "overleveraged" - ako itko zna hrvatsku rijec za to.
Sto se tice Jima Cramera, njega treba gledati samo kao Zorana Sprajca CNBCa. To je veselo za gledati, ali ako ces donositi financijske odluke na osnovu njegove glave i jezika onda imas vecih problema nego stanje na burzama.
No comment.
To ti je ocuvanje starohrvatske tradicije Stjepana Radica - nikada ne srljati ko guske u magli. Dok nam ovi iz vana slikovito ne nacrtaju tocan smjer kretanja sigurnije je ostat ukopan na mjestu.