1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. LodeRunner

Posts by LodeRunner

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• LodeRunner
    • December 5, 2024 at 1:09 PM

Sva sreca da je ovdje takav mir i tisina inace tko zna kad bi uspio sve procitati. Eto Iggy u blokadi i nazad tamo od kud smo krenuli. A euforija preko ljeta nije stala nekoliko dana.

90% burze nam je penny stock i nije se maknulo sa mjesta zadnih dve godine. No crobi ga drobi preko pedeset posto. Gazicka na sampanjcu!

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• LodeRunner
    • December 5, 2024 at 11:08 AM

Propustilo na plastici. Najnize sto smo bili u zadnjih pret godina je bilo 9.79 u jesen 22, a taj period ukljucuje i korona party. Burza JE cijela u modusu - jedva cekam da netko proda pa da mogu i ja po bidu, no pitam se jel ovo dno ili smo tek krenuli.

Naravno, Estevez, ovaj Alvarez, ah zapravo Taveres koji je dao petama vjetra je sigurno utjecao na danasnji proljev, iako se bojim da je jedini razlog sto je maknut cinjenica da je on sam svojim izjavama kriv za pad Stellantisa na burzi.

Plastika je high beta na najace kod nas, to je vrlo ocito, samo se bojim da vani pusu drugaciji vjetrovi u odnosu na nase jugo. Budemo vidjeli.

• IGH (Institut IGH d.d.)

• LodeRunner
    • December 4, 2024 at 2:01 PM
    Quote from NBHC

hm......vjerojatno dobra vijest za likvidnost, za cijenu nisam siguran

• LodeRunner
    • December 4, 2024 at 1:41 PM

Podravka bankrotirala? Dalicka na aparatima!?

HT postao penny stock?

Lenca pogodio ljesnjak?

Vidim zanimljivo vrijeme na nasoj pametnoj burzi..

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• LodeRunner
    • November 22, 2024 at 11:41 AM

Vidi se da nasa burza reagira vrlo pozitivno na ovu vijest.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• IGH (Institut IGH d.d.)

• LodeRunner
    • October 31, 2024 at 12:10 PM
    Quote from mesetar

Slijedi rast.

Jos samo 120 komada po bidu i eto nas nazad dolje otkud smo i krenuli.

To se zove kruzna ekonomija!

• ERNT (ERICSSON NIKOLA TESLA d.d.)

• LodeRunner
    • October 18, 2024 at 4:29 PM
    Quote from abc1

Sve se to na ZSE meni sviđa, polagani umjereni rast, bez euforije, ali ERO naš čak na 187, da li je to naznaka oporavka ili smrtni hropac?

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• ULPL (Alpha Adriatic d.d.)

• LodeRunner
    • October 17, 2024 at 5:37 PM
    Quote from pinball

Mahala ti ne mahala mi polako klizimo k'o da smo na navozu

Pitanje je sad smo li udarili nosom u zid na 14.30 ili je ovo samo Pumpy Dumpy?

Quote from pecattor

Ima netko suvislo objašnjenje zašto je cijena najniža u zadnjih godinu dana. Ja nemam

Imam ja. Vrlo je suvislo.

Do danas nitko nije kupovao.

• INGR (INGRA d.d.)

• LodeRunner
    • October 9, 2024 at 12:03 PM

Hanka vam je sutra u MSU Zagreb pa je pitajte uzivo.

• LodeRunner
    • October 2, 2024 at 9:37 AM
    Quote from Marielena

Čim više dobrih vijesti, dionica ide više dolje🙃

Jasko i dalje drzi gace, mr.50€ i dalje na daj sto das, pa eto nas ubrzo i na 13. Jedino ne znamo gdje je Kico odletio.

Valjda tu svi misle da dijonice rastu po svetom duhu.

• LodeRunner
    • September 26, 2024 at 11:19 AM

Trgovanje na Zagrebačkoj crkotini privremeno je obustavljeno jerbo smo sve outsorcali pa nam se zivo fucka radi li sto ili ne radi.

Intenzivno nam pakistanci kopaju na prosirenju bugova i privremenoj zakrpi na prikrpu problema, apsolutno ne vodeći računa o bilo kome a narocito ne o interesu i zaštiti trositelja vremena na burzi.

Zimbabwe Stock Exchange pravodobno će izvijestiti o nastavku mrcvarenja.

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• LodeRunner
    • September 17, 2024 at 12:49 PM
    Quote from BudFox

Nisam baš pratio...a ništa, počet ću lagano kupovati, pa povećavati

količinu kako bude padalo...

Mi to samo spustamo cijenu da tebi bude lakse uci.. :)

• Dark side style ne radi

• LodeRunner
    • September 17, 2024 at 11:16 AM

Nazalost, to ja samo zadnje trganje. Toliko je stvari potrgano konstantnim "downgradeovima" da vise nemamo niti desetak posto funkcionalnosti originalno podesenog foruma.

Vise se ne zalim. Zadnjih nekoliko puta kada sam ovako nesto napisao bio sam obrisan ili cak bananiran.

Zbilja ne razumijem da se nakon kompletnog egzodusa skoro svih zeli potjerati jos ovo malo nas sto je ostalo. No tu smo gdje jesmo.

• JDPL (Jadroplov d.d.)

• LodeRunner
    • September 6, 2024 at 12:42 PM

“Bolje herojski ustuknuti nego kukavički pobijediti.“

• JDPL (Jadroplov d.d.)

• LodeRunner
    • September 6, 2024 at 12:13 PM

Izlazi, izlazi. A Mitkko opet kupuje.

• LodeRunner
    • September 6, 2024 at 10:25 AM
    Quote from jasko

Preokret na vidiku ili ti ga dragonfly doji

Bolje preokret u letu nego cvrcak u okretu. Kako ide ta stara?

Nego, koliko ono ti ili neki tvoji imate jos ovih bombon paketica po 50? Dovoljno za natrag na 20 kuna ili jos nize?

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• LodeRunner
    • August 20, 2024 at 1:03 PM

Nedavno je Stellantisov direktor Tavares za Bloomberg izjavio ne bas previse obecavajucu recenicu:

“The transition that we are going through is immensely challenging. This is a bump. There will be other bumps. This will last for a few years — this is not a short-term turmoil — and the most resilient, the most focused, the most customer-focused, will survive.”

Plastika je jako cvrsta i dobro vodjena kompanija, to je vrlo ocito, no auto industrija jednostavno vec poduze vremena nije u dobrom ciklusu. Kad ce se to promijeniti tesko da i Buffy moze prognozirati.

• LodeRunner
    • August 9, 2024 at 1:05 PM

Mala obavijest samo za one koji su na Krku - danas vam je zadnji dan za kupnju ili prodaju Ludih hotela.

Zbilja ih ispracujem sa ove burze na veliko. Jedva cekam da nam ostane samo deset dionica pa smanjimo sve silne indekse koje su nastancali na jedan. Valjda ce onda Gazicki biti malo lakse u zivotu.

• LodeRunner
    • August 6, 2024 at 9:41 AM
    Quote from Backdraft

kod nas se zgrazaju na 15

Osim na Spanu..

No nes ti burze, jedino neki ludi Jadnoplovac ga sterao u blokadu. Ostalo sve normalno trgovanje.

• LodeRunner
    • August 6, 2024 at 8:38 AM

Danas nista od Crorekcije?

1. Privacy Policy
  2. Kontakt