hm......vjerojatno dobra vijest za likvidnost, za cijenu nisam siguran
Posts by LodeRunner
-
-
Podravka bankrotirala? Dalicka na aparatima!?
HT postao penny stock?
Lenca pogodio ljesnjak?
Vidim zanimljivo vrijeme na nasoj pametnoj burzi..
-
Vidi se da nasa burza reagira vrlo pozitivno na ovu vijest.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Slijedi rast.
Jos samo 120 komada po bidu i eto nas nazad dolje otkud smo i krenuli.
To se zove kruzna ekonomija!
-
Sve se to na ZSE meni sviđa, polagani umjereni rast, bez euforije, ali ERO naš čak na 187, da li je to naznaka oporavka ili smrtni hropac?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Mahala ti ne mahala mi polako klizimo k'o da smo na navozu
Pitanje je sad smo li udarili nosom u zid na 14.30 ili je ovo samo Pumpy Dumpy?
Ima netko suvislo objašnjenje zašto je cijena najniža u zadnjih godinu dana. Ja nemam
Imam ja. Vrlo je suvislo.
Do danas nitko nije kupovao.
-
Hanka vam je sutra u MSU Zagreb pa je pitajte uzivo.
-
Čim više dobrih vijesti, dionica ide više dolje🙃
Jasko i dalje drzi gace, mr.50€ i dalje na daj sto das, pa eto nas ubrzo i na 13. Jedino ne znamo gdje je Kico odletio.
Valjda tu svi misle da dijonice rastu po svetom duhu.
-
Trgovanje na Zagrebačkoj crkotini privremeno je obustavljeno jerbo smo sve outsorcali pa nam se zivo fucka radi li sto ili ne radi.
Intenzivno nam pakistanci kopaju na prosirenju bugova i privremenoj zakrpi na prikrpu problema, apsolutno ne vodeći računa o bilo kome a narocito ne o interesu i zaštiti trositelja vremena na burzi.
Zimbabwe Stock Exchange pravodobno će izvijestiti o nastavku mrcvarenja.
-
Nisam baš pratio...a ništa, počet ću lagano kupovati, pa povećavati
količinu kako bude padalo...
Mi to samo spustamo cijenu da tebi bude lakse uci..
-
Nazalost, to ja samo zadnje trganje. Toliko je stvari potrgano konstantnim "downgradeovima" da vise nemamo niti desetak posto funkcionalnosti originalno podesenog foruma.
Vise se ne zalim. Zadnjih nekoliko puta kada sam ovako nesto napisao bio sam obrisan ili cak bananiran.
Zbilja ne razumijem da se nakon kompletnog egzodusa skoro svih zeli potjerati jos ovo malo nas sto je ostalo. No tu smo gdje jesmo.
-
“Bolje herojski ustuknuti nego kukavički pobijediti.“
-
Izlazi, izlazi. A Mitkko opet kupuje.
-
Preokret na vidiku ili ti ga dragonfly doji
Bolje preokret u letu nego cvrcak u okretu. Kako ide ta stara?
Nego, koliko ono ti ili neki tvoji imate jos ovih bombon paketica po 50? Dovoljno za natrag na 20 kuna ili jos nize?
-
Nedavno je Stellantisov direktor Tavares za Bloomberg izjavio ne bas previse obecavajucu recenicu:
“The transition that we are going through is immensely challenging. This is a bump. There will be other bumps. This will last for a few years — this is not a short-term turmoil — and the most resilient, the most focused, the most customer-focused, will survive.”
Plastika je jako cvrsta i dobro vodjena kompanija, to je vrlo ocito, no auto industrija jednostavno vec poduze vremena nije u dobrom ciklusu. Kad ce se to promijeniti tesko da i Buffy moze prognozirati.
-
Mala obavijest samo za one koji su na Krku - danas vam je zadnji dan za kupnju ili prodaju Ludih hotela.
Zbilja ih ispracujem sa ove burze na veliko. Jedva cekam da nam ostane samo deset dionica pa smanjimo sve silne indekse koje su nastancali na jedan. Valjda ce onda Gazicki biti malo lakse u zivotu.
-
kod nas se zgrazaju na 15
Osim na Spanu..
No nes ti burze, jedino neki ludi Jadnoplovac ga sterao u blokadu. Ostalo sve normalno trgovanje.
-
Danas nista od Crorekcije?
Danas je vani raspad sistema, dobro da je u ponedjeljak praznik kod nas
Izvuci ce se oni. Mozda cak i vec tokom dana u neko slabije crvenilo ili mrvu zelenila. Ako ne, onda slijedeci tjedan. Ovo je za sada samo post FOMC trgovanje sa dodatkom prve igle u AI baloncinu.
Samo imam neki spurius da smo vani vidjeli vrh za ovu godinu. Nadam se da sam u krivu.
-
i kod nas nije dobgro sve nesto crveno..
Kad jedam Amazon rokne osam posto a jedan Intel tridesetak ovo kod nas je za sada kamilica sa slagom. Ili crveni koktelcic na plazi..
Jedino vidim Haludovo reagiralo. No to su drugi razlozi.