Ljudi moji, pratim burzu preko 20 godina...
ovako nešto u životu nisam vidio...!?
Da li se ovako nešto ikada dogodilo na ovakav EKSPRESAN način?
![]()
Nekad na DIOKI-u na 16 pa provalija na 4. To me malo brine ovdje.
Ljudi moji, pratim burzu preko 20 godina...
ovako nešto u životu nisam vidio...!?
Da li se ovako nešto ikada dogodilo na ovakav EKSPRESAN način?
![]()
Nekad na DIOKI-u na 16 pa provalija na 4. To me malo brine ovdje.
Nisu oni (HT) posebno zabrinuti za male dioničare bili na 1.60, na 8.60 pa ni sada, ne brine njih ni UG ni A1. Važno im je samo jedno, koga će više izmusti (kroz cijenu dionice i povrata duga) i u tom kontekstu mi se čini i ono o neobjavljivanju povlaštene informacije i ovaj prostor koji ostavljaju za "manipulaciju" (pretpostavljam da misle kako konkurenti neće saznati jedni za druge i to čine kak ti ga naivno i ne objavljuju informacije, a pri tome su našli način da obavijeste rivale i napucaju cijenu) . Njima je kako god dobiti konkurenciju. Mišljenja sam da ako i jesu "prijatelji" sa A1 nisu im novčanici. Profesionalci su i nakon preuzimanja će se boriti za poziciju na tržištu kreativnošću prije ili poslije, i toga su itekako svjesni. Tko da više za djevojku njegova je djevojka.
Sumnjam da su alturisti toliko da ne bi u nekoliko idućih dana objavili informaciju o nedostatku ponuda iz razloga izbjegavanja negativnog utjecaja na zdravstveno stanje malih dioničara usljed narušenosti koronom i čuvaju tu informaciju za neka druga bolja vremena. Dapače učinili bi to sa guštom ako im je interes nastaviti upravljati optimom za njihove poslovne pojmove bijednih godinu dana i u današnjem dopisu bi si ostavili prostora za takvu najavu.
Imam puno ovih papirića i današnju objavu sam protumačio kao pozitivnu. Ne nagovaram na ništa.
https://www.seebiz.eu/tvrtke/ht-ne-zeli-otkriti-tko-su-ponuditelji-za-vecinski-paket-optima-telekoma/227651
Kolega korona sto se tice fondova nisu bas ulazili ni pokazali se nekim kupcima, samo pojedini jaci investitori. A sto se tice objave ne zna nitko koliko je pristiglo ponuda i kad to pogledate ima smisla jer ako ja znam da sam jedini ponudac ici cu na sto manju cijenu na kojoj imam produ ali ako ja ne znam koliko je u redu iza men ima da se isprsim najvise koliko mogu, pa ako ne uspijem sa mojim maksimumom kupit, to je to, znaci drzanje u tajnosti nam garantira najbolju ponudu i ne treba navaljivati, 7 mj je blizu
Ma dok se othrvamo ovoj koroni taman će biti 7 mjesec, ali me brine da je namjerno ostavljeno prostora za manipulaciju, i da li ima više ponuda jer ako si čist, kažeš svi uvjeti natječaja su zadovoljeni i opet nitko ne zna koliko ponuda ima, preveliki su to lopovi da bi mogli čisto i jasno odigrati.
Ne rekavši ništa rekli su i više nego dovoljno, više nego su trebali. Čekajmo dalje, malo mirnije.
Citat-"Prilikom izvještavanja AZTN-a HT će se pridržavati odredaba Uredbe (EU) br. 596/2014 Europskog parlamenta i vijeća od 16. travnja 2014. o zlouporabi tržišta (Uredba o zlouporabi tržišta) te stavljanju izvan snage Direktive 2003/6/EZ Europskog parlamenta i Vijeća i direktiva Komisije 2003/124/EZ, 2003/125/EZ i 2004/72/EZ, Zakona o tržištu kapitala i ostalim primjenjivim propisima te će u tom smislu, kada je to potrebno poduzeti mjere za odgodu objave povlaštene informacije, pojašnjavaju iz HT-a."
I ovo se čini značajno.
Tako je bilo i u listopadu prosle godine, pa su naisli na kontru u jednom danu. Da vidimo kako ce sada proci.
Ma svi je tiskaju, ponajvise logicno ovi sto kupuju za trezor.
N.o je rekao da ima 1500 od ranije i 1000 koju je kupio jučer ili prekjučer.
Nema ga danas za čuti. Isto je početkom drugog mjeseca govorio da izlazi na 48.
Daj nam pukni neki graf sa projekcijama.
jučer i danas OPTE+
Moller jel cijena od 6 kn/dionici realna pod pretpostavkom da su ponude došle?
Netko kupuje, netko prodaje. Sada nema druge nego čekati. Većini je kasno za izlazak bez gubitaka. Idemo bez nervoze čekati informacije.
Što je tu je, trgovali smo svako po svom nahođenju.
Gorim od želje da saznam na kojoj sam strani, p ili p.
Mirno čekam rasplet, danas sam kupovao a ako krene sutra dolje još ću.
Danas + opte.
Imam puno ovih papira. Ne prodajem do pozitivnog raspleta.
Kao i ovih dana sutra promatram mirno.
Strašno za gledati i ne upućuje na dobro, ne prodajem ni papirića.