1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. All

Posts by All

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• All
    • August 17, 2025 at 12:02 PM
    Quote from misterno
    Quote from All

Da, dlkv je zvjer ali poprati malo i maticu.koja trenutno ima jako jako dobru cijenu ;)

dobra je jer su mirovincima preuzeli prevelik udio udio u portfelju pa iskipavaju 😁

Nece to trajati vječno ...

• ZITO (Žito d.d.)

• All
    • August 17, 2025 at 12:01 PM
    Quote from goranlagea
    Quote from goranlagea

20,30 € - 5%. Ako nam još Trump malo pomogne, možda i bolje, ako naravno ne blefira ovo s 1.8.

Podsjećam na moju procjenu oko ulaska u ZITO. Mislim da je vrijeme dok je burza još lijena. Slijedeći mjesec će se, poslije godišnjeg svi probuditi.

Ja sam nesto žita vec uzeo, a sad jos malo koei bih ...

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• All
    • August 16, 2025 at 10:04 AM
    Quote from misterno

ja doata radim modele i scenarije za svoja ulaganja, npr.... zanimljiv je rezultat kada uracunas postotni rast iz kvartala u kvartala zadnjih godinu i pol otkad su postali pozitivni do kraja 2025... potuce simplywallstreet analizu fair valuea 😁 Kako na to utječu novozaposleni, koliko oni ubrzavaju prožvakivanje booka poslova, malo teže izmodelirati i procijeniti... ali sigurno utječu 😁

Da, dlkv je zvjer ali poprati malo i maticu.koja trenutno ima jako jako dobru cijenu ;)

• KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

• All
    • August 14, 2025 at 12:30 PM
    Quote from nepodoban

Kupit će oni to sve nazad kasnije ionako, nema brige.

Jasno, al me zanima koliko jos cca traje akcija ...

• All
    • August 14, 2025 at 10:42 AM

Jel netko mozda analizirao do kada ce trajati istresanje fonda ?

• IG (ING-GRAD d.d.)

• All
    • August 5, 2025 at 10:06 AM

Eto, ipak je dobro završilo.

Turska žalba propala, ING-GRAD dobio posao projektiranja i izgradnje Nacionalne dječje bolnice
    Zajednica ponuditelja koju predvodi ING-GRAD d.d. pobijedila je na natječaju za izgradnju dječje bolnice vrijednom 190 milijuna eura.
    forbes.dnevnik.hr
  • SPAN (SPAN d.d.)

• All
    • August 4, 2025 at 1:07 PM
    Quote from mooji

Počeli su kupovat vlastite dionice..

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Kaka mi se od njihovih manevara ....

• ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

• All
    • August 2, 2025 at 7:00 PM
    Quote from Goran

Imaju neto dobit ispod 600 M, i to je EPS ispod 2,0 EUR.

Da zaštekaju jedan kvartal cijena bi se korigirala.

Bankarski sektor je doživio svoj vrhunac i teško da može još da ide prema gore.

Mislim da se ne trebamo brinuti za banke :)

• All
    • August 2, 2025 at 4:14 PM
    Quote from Goran

Kako niska cijena ako je p/ e. 15 ??, Prosjek za bankarski sektor je oko 10

Računao si ili ? Nemam neke novce u zaba pa se ne zamaram ali sam neki dan vidio da je ispod 10 sto je i vise nego dobro za bankarski sektor, pogotovo za banku koju matica cjedi ... Zarada po dionici je nesto ispod 3E a cijena dionice je 25E. Ako imas drukciji podatak podijeli ga sa nama. Hvala

• All
    • August 2, 2025 at 10:34 AM
    Quote from bluelionZG

netko je iskrcao cca 700.000 eur malo prije kraja trgovine...

ima tko kakvu pretpostavku šta se to valja tu kod zabe?:)

inače, čini mi se dosta se tu nešto vrti iz šupljega u prazno, mnogo trgovine a cijena i glavni dioničari isti

Nisam radio jače analize ali tvrtka ima dobre marže i ne radi spektakularno ali i više nego ok i k tome je cijena niska ....

• All
    • August 2, 2025 at 10:30 AM
    Quote from Takamina

Hm to sam napravio na KODT pred godinu dana iako sam u dionici od 2010. al na dug sam podebljavao tada i očito dobar izbor. Dio sad prebačen u KOEI i vjerujem da će u godinu dana opravdati potez.

Hoce., dobro si učinio. Čim se fond iskrca vidjeti cemo realnu cijenu KOEI, a nigdje ne pise da se isti fond nece vratiti ili da ce drugi uci.kad zbog zakonskih obveza bude se morao rješiti neke dionice. A Makromikru bih pokusao olaksati da shvati kako kod nas fond manageri nemaju nekih vrlih obveza niti.im regulatori vise nad glavom, a rade sa tuđim novcima i ne jednom sam vidio da ne idu za dobrobit samih sebe nego nekim privatnim đepovima i zato nama malim dioničarima nije bas siguran potez pratiti iste. Zna se gdje živimo. :)

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• All
    • August 1, 2025 at 8:05 AM
    Quote from split009

Mislim da od novog rasta zasad nista.. ocekujem kolebanje cijene između 12.4 i 14.6 eura narednih 2 mjeseca. Idući report je presudan jer može u lošem slučaju vratiti dionicu na 10. Bolja varijanta je rast do 18 i opet pad ispod 14.

Pa Ruska je tvrtka. Da ne ocekujem suradnju s kinezima ne bih uopce gajio nade .....

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• All
    • July 31, 2025 at 4:45 PM
    Quote from split009

Nema garancije da ce iduće izvješće biti odlično. Zabrinjava veliki pad prodaje. Očito su auti postali preskupi, a konkurencija iz Kine je malo reći strašno opasna.

Najstrasnije je to sto kinezi se uopce ne šale od kvalitete do cijene .... Ako se ne skockaju biti ce Ili si sa njima ili te nema ...

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• All
    • July 30, 2025 at 12:00 PM

Ne mogu a da ne primjetim da se na ovoj temi nevjerojatna količina "negativne energije" skupila. :(. Pokusavam shvatiti zasto, al podkapacitiran sam ......

• ERNT (ERICSSON NIKOLA TESLA d.d.)

• All
    • July 30, 2025 at 11:35 AM

Eto mako štiva ....

Novi ugovori tvrtke Ericsson Nikola Tesla vrijedni više od 11 milijuna eura
    Potpisani su novi ugovori iz područja digitalne transformacije i poslovnih komunikacijskih sustava vrijedni više od 11 milijuna eura.
    forbes.dnevnik.hr

• All
    • July 30, 2025 at 11:02 AM
    Quote from Sheki
    Quote from umalo

Tako je jučer bilo izvješće dlkv pa je danas u crvenom

Jel jučer kad je izašlo izvješće isto bio u crvenom?

Crvenom what ??

• MONP (MON PERIN d.d.)

• All
    • July 30, 2025 at 8:44 AM

Sjela dividenda upravo. :)

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• All
    • July 29, 2025 at 12:51 PM
    Quote from betys

U pravu ste. i Vi i kolege ovdje..

Odlično su krenuli, imaju vjetar u leđa, firma za poželjeti. nema smetnji i okolnosti koje bi je srušile

Međutim, sablazan i kosturi iz onih vremena nikako da napuste glavu

Ja sam isto povratnica. :)8)

Kosturi i trakavice idu nama u korist da se mozemo jos dopozicionirati bez obzira sto smo krenuli na oko 3E pa sadasnjih 7 izgleda skupo .... :)

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• All
    • July 29, 2025 at 12:33 PM
    Quote from misterno

Čekamo, al čekamo na 7 😎

Dok ne postane dvoznamenkasta :)

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• All
    • July 29, 2025 at 11:16 AM
    Quote from betys

Čekamo i nadamo se najboljem...

Za brigu nema nikakvog razloga. Sve ide po planu. Čak i brže nego što smo se nadali ;)

1. Privacy Policy
  2. Kontakt