1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. All

Posts by All

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• All
    • July 4, 2025 at 8:34 AM
    Quote from Zvjezdani

Ne cveta cveće u našoj branši!

https://www.poslovni.hr/europska-unija…-mjesto-4491299

Sve to smo predviđali, ali kada prijateljske savjete gledaš s visine, a o načinu komunikacije da ni ne započinjem ....

• KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

• All
    • July 3, 2025 at 2:02 PM
    Quote from Takamina

Meni je KODT 60% hrvatskog portfelja, a KOEI 15%. Ostalo je Valamar i Adris. I dalje procjena da KODT u naredne 2-3 godine može poduplat cijenu.

A dlkv, a kotr2 ??? Meni je kodt bio na 90% ...

• KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

• All
    • July 3, 2025 at 12:13 PM

Mislim da se za Končare i Dlkv uopce ne treba brinuti, jedino kalkulirati koji od njih je najpodcijenjeniji i u kojem najbolje imati najveci udio. Ja sam na tome dosta profitirao jer poceo sam samo sa kodt .....

• INGR (INGRA d.d.)

• All
    • July 2, 2025 at 9:02 PM
    Quote from Vuk 3891
    Quote from villach007

imamo predstavnika malih dioničara u nadzornom odboru koji dividendu dobiva svaki mjesec kao naknadu i boli ga ona stvar za one koji su mu dali podršku

Kako ne shvaćate? Dotični i je na toj funkciji da mali dioničari nemaju nikakva prava, samim tim dotični ima svoj dio kolača.

I gdje se za dotičnoga nalazi problem ? :)

• IG (ING-GRAD d.d.)

• All
    • July 2, 2025 at 3:28 PM
    Quote from SILVIO2024

Bravo za poslovanje i isplatu dividende!

Kada bi Ingra tako funkcionirala, bilo bi predivno ali nije.

Znas jako dobro šta ti je raditi. I ja sam zazmirio i eto sad samo sreća kako za izlaz iz ingre tako i za adpl. :)

• Što smo danas tržili

• All
    • July 1, 2025 at 8:18 PM
    Quote from tanktrafo

- CTKS

- DDJH

+ KODT

Dlkv nista ? Kotr2, koei ? :)

• SPAN (SPAN d.d.)

• All
    • July 1, 2025 at 12:09 PM
    Quote from Sheki
    Quote from All

Sjela divka. :) opet pijemo !!!

Mogli ste smislit neki slogan za pijance da počnu ulagat u dionice :)

Nama pijancima ti ne trebaju slogani, mi kako god bilo tesko uvijek nađemo razloga za pojest i popiti !! ;) A te dividende sjedaju nam ko budali šamar. :)

• SPAN (SPAN d.d.)

• All
    • July 1, 2025 at 11:43 AM

Sjela divka. :) opet pijemo !!!

• ERNT (ERICSSON NIKOLA TESLA d.d.)

• All
    • July 1, 2025 at 11:39 AM
    Quote from safarick

Ma naravno da će cijena gore...i zbog trezora, a očekujem napokon i bolji izvještaj.

Meni je ovo dugoročna pozicija i ne trejdam....taman svake godine kapne lova za godišnji odmor. :)

Ja sam u ernt poprilično dugo pozicioniran i vec se isplatio kroz dividende i nije da smatram nekom vrlom investicijom jer drzim dionice koje ce raditi visestruko veci rast sljedecih godina, no ernt, ht, turizam, malo rata i neku banku izmedu ostaloga po mom misljenju je must have, a naravno veci dio ide na one od kojih ocekujem bum tras .....:)

• ERNT (ERICSSON NIKOLA TESLA d.d.)

• All
    • July 1, 2025 at 9:38 AM
    Quote from safarick

I eto....bili ljudi u pravu. Guraju se na 185 kao da nema sutra..ha..ha..

Mislis da se nece cijena zadici u sljedecih mjeseci ?

• CTKS (ČATEKS d.d.)

• All
    • July 1, 2025 at 9:15 AM
    Quote from child

Ima li dioničara - što mislite o ponudi za preuzimanje?

Ja sam je markirao pred jedno dvije godine i razmisljao uzeti ne uzeti, al onda opet se ohladim jer smatram da ima boljih investicija .... To je ok tvrtka, a zbog ratne opreme su me dodatno zainteresirali .... O preuzimanju ne znam nista nazalost ....

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• All
    • June 30, 2025 at 8:34 PM
    Quote from darac11

Meni se čini kao naručeni članak da se " netko" istovari! Več sam se nagledao sličnih članaka na drugim dionicama.

Kao i članak o "neprijateljskom preuzimanju" štogod da to značilo .....:)

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• All
    • June 30, 2025 at 6:36 PM

Ovdje se fakat moze bajki pročitati. :)

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• All
    • June 30, 2025 at 3:09 PM
    Quote from mikromakrto

S obzirom na pasivnost, neorganiziranost i neprisustvovanje malih dioničara Glavnim skupštinama, većinski vlasnici najčešće mogu raditi što im volja. Nije bitan postotak u SKDDu, već onaj koji se pojavi na GSu.

Ne kažem da će se to ovdje dogoditi, pojma nemam što će biti, samo kažem što može biti.

Da budem iskren nije mi jasno na što aludiraš. Meni mozes zdravoseljacki reći, ne trazim elaborate od 1800 karaktera koje ionako i da se trudim ne razumijem. ;):)

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• All
    • June 30, 2025 at 11:14 AM

Ako pod to "preuzimanje od večinskog" ili kako vec to navodite smatrate da ce vas zasqueezati mislim da bezrazložno paničarite. U prilogu pogledajte top10. A valjda vam je jasno da "vecinski" mora imati najmanje 95% da bi mogao krenuti u sam proces ....

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• All
    • June 28, 2025 at 3:14 PM

Zelim srecu svim dionicarima, a tebi zvjezdani zelim da cim prije se pocnes kontrolirati jer vidim imas jako visoko misljenje o sebi a ako namjerno ne sijes reklamice onda trebas puno puno naučiti .... :)

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• All
    • June 28, 2025 at 1:18 PM
    Quote from umalo
    Quote from All

A sto znaci neprijateljsko preuzimanje ??? Ruska tvrtka koja je radila dobro kao i Petrokemija dok nije dosao Došen i počeo sa svojim vrlim potezima koje sam tolerirao i tolerirao i na kraju izasao iz adpl .... Najuspješniji hrvatski manager a iza njega samo krš i lom. Klasika

Vjerojatno preuzimanje firme na nedopušten netransparentan način , možda im je krajnji cilj istiskivanje malih dioničara i preuzimanje svih ovlasti

Kod nas su takve stvari po defaultu, ali mislim da se ovdje radi o pokusaju izvlačenja iz gabule ....

Quote from Zvjezdani
    Quote from All

A sto znaci neprijateljsko preuzimanje ??? Ruska tvrtka koja je radila dobro kao i Petrokemija dok nije dosao Došen i počeo sa svojim vrlim potezima koje sam tolerirao i tolerirao i na kraju izasao iz adpl .... Najuspješniji hrvatski manager a iza njega samo krš i lom. Klasika

Jao mene što sve pixeli moraju trpiti...
    Došen je odgovran za "krš i lom".
    Svašta.

A jel sam ja mozda odgovoran za lom u petrokemiji pa onda u Adplastici ??? Nego zvjezdani jel ti mozes komunicirati bez blaćenja onih koji imaju drukcije misljenje od tvojeg ????

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• All
    • June 28, 2025 at 12:16 PM

• KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

• All
    • June 26, 2025 at 4:53 PM

Eto štiva korisnoga :)

Končar će nizvodno od hidroelektrane Peruća graditi još jednu malu, vrijednu 12,58 milijuna eura
    Končar je izabran za gradnju male hidroelektrane Peruća neposredno ispod istoimene postojeće hidroelektrane. Vrijednost: 12,58 milijuna eura.
    forbes.dnevnik.hr
  • ADPL (AD Plastik d.d.)

• All
    • June 26, 2025 at 4:43 PM
    Quote from bjane
    Quote from Sheki

Jel moguće da nitko ne zna ništa? Isto pitanje je bilo na Areni, pa je ekipa pokupila skoro 100 000 kom. od tada.

jedini način da se sazna je kupnja knjige dioničara.

forum je na izdisaju.:(

Nije nego se šparaju karakteri kako bi ispali intelektualno inferiorniji ;):)

1. Privacy Policy
  2. Kontakt