Od ovoga NIŠTA - barem na duže vrijeme.
Nisam uopče ušao - izgledalo mi previše jadno.
Dodji se opet javit za koji mjesec, pa cemo vidit koliko je to nista
Sigurnije je za godinu dana ...
Dodji se opet javit za koji mjesec, pa cemo vidit koliko je to nista
Sigurnije je za godinu dana ...
Ajde nemoj nam sol na ranu stavljati . Ja sam govorio da je previsoka cijena al sam se ipak blago pozicionorao. Jos uvijek mislim da na duge staze nije loša investicija. Ne kao dlkv, kotr2, kodt, koei, span, ernt .... Ali must have je hrana, oružje i nešto turizma ..... Ne mora baš sve biti raketa ! Tako se barem tješim.
Zasto netko tko ima 4.000 dionica ne bi piskarao ?
Ima na to pravo i da ih ima i da ih nema. Iskustvo mi govori da ih nema.
Ja mislim da je bitnije ono o cemu pričamo nego tko je koliko jako u čemu pozicioniran. Neki puta i mikro dioničari iznose pametnije argumente od samih velikana.
Dlkv nista ? Kotr2, koei ?
Uzeo kredit početkom 8.mjeseca i sve upucao u strujne dionice, i mali izlet u SPAN.
Za sada win situacija za mene. Za sada.
Zasto koei minus ?
Nadodao bih jos i kotr2, kodt, ing grad, monp, a najvj i žito, samo da prode period da sjedne ta startna napuhana cijena ....
Slazem se, nisam tija previse sirit ali u svakom slucaju zse je u zadnjih godinu dana privukao dosta novih investitora i sve dionice dobivaju zasluzenu paznju i cijenu!
Hrvati su debelo ispod EU prosjeka po pitanju investicija u tvrtke. Čarapa ili obveznice koje ne prate ni inflaciju .....
Ja sam fan dividendi ali minjaju se vrimena..
Pratim danasnji flow i dijelim sve na pola tako da po meni
HT, ERNT, RIVP na ovim razinama su dobri a s druge strane KOEI, DLKV, VLEN nikad nije kasno
Nadodao bih jos i kotr2, kodt, ing grad, monp, a najvj i žito, samo da prode period da sjedne ta startna napuhana cijena ....
Vi da imate 4000 komada ne bi ste tu piskarali.
Zasto netko tko ima 4.000 dionica ne bi piskarao ?
Dokle više ovo iskrcavanje
164 komada jutros je iskrcavanje?
Mislim da je trenutno "pauza"
ja vjerujem da i u mirovinskih fond menadžera ima razuma i da će dozvoliti cijeni da se razmaše i onda kroz mjesec/dva krenuti s daljnjom prodajom kad bi cijena mogla biti i >800 €. Prodati svakako moraju ali sad vremena imaju (ukoliko su se dovoljno korigirali).
Kazao mi broker jučer kako Raiffeisen mirovinski je sudjelovao u IPO Žita, a oko KOEI se ne oglašavaju, porazno, proučite u kojem ste mirovinskom fondu, a možda im možete i pisati.
Znači ne očekujete više akciju ove dionice ?
Za Končar je Ingra statistička greška, kao komarac na zidu velike sale za svadbu, pa jači forumaš koji ima 15 000 dionica Končara ovlada 51% Ingrom.
https://www.poslovni.hr/hrvatska/ing-g…-godine-4500821
Kad si nesposoban uzmu ti i ime i poslove
Miluju Tomicu ,glade ga po ..................,a poslove radi firma blizanac
Po cemu je Ing grad blizanac Ingri ?
Obećali zadnji tjedan 8 ili prvi 9. Ništa od toga. Ištrijanski špažićari i kokošari.
Ne kužim tu foru sa posebnim prijavljivanjem i dostavom podataka, zašto ne mogu kao i svi ostali isplatit dividendu?
Meni ide automatikom svake godine ....
Današnje transakcije...pomno planirane i dogovorene unaprijed na nekoj kavanskoj kavi.
To je umijeće trgovanja prema W. Buffetu...
Malo će se ipak podići cijena od 2 eura da ne bude sumnjivo...
Prije ce biti po sistemu kako i nasi ministri i ministarstva funkcioniraju, a ne W.B.
Rado bi vidio te „iznimne rezultate“ u 1H izvještaju … znam, već sam dosadan i sam sebi, ali nije mi jasno zašto ne objave izvještaj odmah nakon što ga izrade (jer moraju ga predati mami KOEI za konsolidaciju do 31.07.) … nego čekaju pred kraj roka (koji je za progress 30.10.). Prošle godine su ga objavili 7.10. … rekao bi VOJKO V: „kao to, kako to, nije mi jasno? “
… ima netko ideju? … vjerojatno su jednostavno sadisti koji nas vole mučiti
Zasto se mučiš kad sve znaš ????
Bude li jos koji popust ? Ja sam drugu turu shopinga izgleda zahebo
. Ono glumio sam facu za 10E po dionici, a sada cu morat dodat 100
Nisi jedini 🙈
Ne 100 nego 150 !!! Materinu. Papa štrumpf, hoće li biti još popusta ili ???
Bude li jos koji popust ? Ja sam drugu turu shopinga izgleda zahebo . Ono glumio sam facu za 10E po dionici, a sada cu morat dodat 100
Sad je euforija na koei, sve pada i prebacuje se u koncare..
Sve je to normalno, ovo je dionica za na duze staze a i vrlo je bitno da prezentiraju pametna ulaganja sa prikupljenim novcima od ipo
Da budem iskren i ja sam vise fokusiran na kotr2, dlkv i naravno koei. Kodt je vec standardna
12.8 mil dobiti... pardon o dobiti pričam
Draže mi je ovo cjenovni predviđanje bilo
Strpite se, biti ce hipa hop. Jos dok se malo dokazu.
Fuj dionica...
Niti jedna tvrtka na IPO-u nije ovako nije ovako potonula kao ovo smeće od firme.
Svaki ipo za kojim je pojačana potraznja napuhne cijenu i uglavnom trziste proguta to. U ovom slučaju je cijena bila poprilično mapuhnuta vec u najavi i onda zbog veceg interesa je dignuta na maks. Trebati ce vremena da bude neke koristi od te dionice pogotovo zato sto su sporiji traderi ovaj puta izvukli tanji kraj ....
Papa Štrumpf, koliko još?
Cijena je krenula gore
Jel ovo Normani s Insajdera preselio u Split?
Preselio ne preselio iznosi svoje misljenje, a mislim da ima dobru namjeru.