Hm, al zaista,
koji je najlogičniji razlog za toliki pad na gotovo svim dionicama?
Produžetak rata
Umjesto , skorog kraja
Pa zar nema nikog ovdje tko je nesto prodao ???
Hm, al zaista,
koji je najlogičniji razlog za toliki pad na gotovo svim dionicama?
Produžetak rata
Umjesto , skorog kraja
Pa zar nema nikog ovdje tko je nesto prodao ???
Cemu strah, sve pada ovih dana ali smisno je da 70k eura prometa srusi cijenu za 10%
Padale su cijene i po 20% na puno manjim iznosima. Mala je burza, pa cak i dionice koje mi tu smatramo likvidnima su u principu smijesne. Neki fond čim mrdne ode sve u ponor. Trump je lijepo zakuhao ....
Kako mislite mrkli mrak i tišina, pucnjevi i krv na sve strane, a svi zadovoljni; ovi koji kupuju smatraju da kupuju jeftino, a ovi koji prodaju prodaju s dobiti (bar se nadam. To što malo suze oči jer je moglo bolje, to će proći).
Hoces reci da sam preglasno rekao da ako padne na 1500 da cemo i dalje zadovoljno trljati ruke ?
Ako cemo iskreno, mislim da su studenti za mene premija. Ja i ono malo što sam imao odavno je isparilo ...
Na zalost danasnji studenti nisu niti blizu nekadašnjih, čast iznimkama. Malo ozbiljnija srednja škola je za današnju poplavu visokih učilista TV u boji.
Ne bih se slozio.
Ipak ste vi jos student...😉
Ako cemo iskreno, mislim da su studenti za mene premija. Ja i ono malo što sam imao odavno je isparilo ... ![]()
Za sada, prvva linije obrane 😉, do prvog odbijanca, a onda cemo za dalje vidjeti..
Jel vi to znate nesto sto ja ne ?![]()
Ja sam iznenaden tolikim padom. Nakon vrhunskog FI ali tako je to na nasoj maloj burzici, a obzirom na političku umjesanost ligicno je da postoji odredena doza straha jer svim investitorima jako dobro je jasno kako (ne)funkcionira naša pravna država i kako rade regulatori i institucije .... Ja sam poceo sudjelovati u padu cijene no stao sam i cekam bolja vremena. No kao sto rekoh nije mi namjera izaci iz pozicije vec samo nježno potkresati da bas ne bude debela vecina portfelja u kodt. A da tvrtka ima jako veliku šansu za prekrasnu budučnost ima itekako
Nego jel netko mozda zna kako je i kome sve kodt posudio novce i je li to proteklo regularno po zakinima ili opet klasična hrvatska posla ??
Kako to misliš "posudio"?
Tako kako sam napisao
Ja mislim da je u pitanju bilo izvlačenje novca za IPO Ing-grada...
Lako moguće jer je u zadnjih 10 dana cijela burza zaronila, ne samo KODT.
Obzirom na jak interes za ing grad i alikvotni udio, odredeni dio novaca ce se ponovo vratiti nekamo .... Osim ako ne zavrse u obveznicama jer eto čudom ima izgleda i onih koji prodaju dionice da bi kupili iste ![]()
Obzirom na interes, planiraju li izdati dionice neovisno u uplatama ili ide nekakav alikvotni dio?
Alikvotni udio ce biti jer i da prodaju po maksimalnih 46 E i sa dodatnih 10% + dionica novaca ce biti previse na žalost ulagača
Veci povrat na obveznicama nego na adrisu
Zanimljivo kako se tješiš. ![]()
Sudjelovao sam u rušenju i to dosta (od 2380 pa do 2100)... imao sam margin i htio sam ga zatvoriti... i dalje debelo u dionici , ali bez margina
Ja sam iznenaden tolikim padom. Nakon vrhunskog FI ali tako je to na nasoj maloj burzici, a obzirom na političku umjesanost ligicno je da postoji odredena doza straha jer svim investitorima jako dobro je jasno kako (ne)funkcionira naša pravna država i kako rade regulatori i institucije .... Ja sam poceo sudjelovati u padu cijene no stao sam i cekam bolja vremena. No kao sto rekoh nije mi namjera izaci iz pozicije vec samo nježno potkresati da bas ne bude debela vecina portfelja u kodt. A da tvrtka ima jako veliku šansu za prekrasnu budučnost ima itekako
Nego jel netko mozda zna kako je i kome sve kodt posudio novce i je li to proteklo regularno po zakinima ili opet klasična hrvatska posla ??
Ja vjerujem da ja pad potaknut i nestabilnoscu svjetskog trzista i prolagodbom na Trumpova ludovanja s carinama
Kad netko jače izlazi na nasoj burzici nezaobilazan je pad. Obzirom koliko smo zaradili i da padne jos i ispod 1500 mozemo zadovoljno trljati ruke, pogotovo ako smo dio prebacili u mlade snage pred kojima najvjerojatnije tek slijedi rast kao i poneka stabilna tvrtka ...
Da li je napokon ušlo malo optimizma kod malih dioničara Đure ili su još munje i gromovi ? ![]()
Evo vam i malo sluzbenog hvalospjeva, da ne ispadne da drukamo na suho. ![]()
Ne treba prijava, stvarno?
Sto se tiče rasta cijene uzmi u obzir stare kobasice i nepovjerenje malih dioničara koji su imali neugodno iskustvo sa istom.
želite reći da je to razlog što je u g dana dionica narasla samo 100%!!!??? premalo?
vidjeti cemo sto ce biti kada tvrtka počne ozbiljno raditi ...
Eto vam sada. Babe Vange jedne !!! Čackali ste čačkali i eto ga ![]()
Polako. Dlkv jos nije startao, a i hrva se sa starim kobasicama kojima ce uskoro biti kraj. Novih poslova ima poprilično, marze su ok a i radi se na tome kao i na sklapanju poslova. Po mojem misljenju sve ide osjetno brze od ocekivanoga .....
kako kome......meni to izgleda sporije od ocekivanog kad se rast cijene dionice i rezultat uzmu u obzir.......
Sto se tiče rasta cijene uzmi u obzir stare kobasice i nepovjerenje malih dioničara koji su imali neugodno iskustvo sa istom.
Gdje vidite pod kime stječu dionice?
Na čijem sučelju pišu ti podaci?
Imaš na https://www.mojedionice.com/start/Start.aspx
Za uvid u TOP10 dioničara moraš se registrirati
Top 10 gledas na skdd i ne trebas se prijavljivati