1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. All

Posts by All

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• All
    • May 13, 2025 at 7:27 AM
    Quote from Bull_over_Bear
    Quote from All

Zasto dlkv nije uz kodt ?

Po meni nije ni blizu, npr. dlkv ima finih dugova dok je KODT pun love

Kodt radi punim kapacitetom i cijena je narasla i zaradili smo abnormalno, a dlkv pocinje od nule al ovaj puta vidimo da idu zaozbiljno, a cijena je jos uvijek gotovo pocetna. Dugovi koje spominjes su naprosto smijesni i u principu su vec gotovo rjeseni .... Sjetit ces se ovog razgovora kad dalekovod skoči jer izigrali su male dioničare i igrali prljavo i napravili kobasice i trakavice i zato ce trebati nesto vremena, no najgore je proslo i cudi me zasto nije krenulo kao i sto je netko spomenuo span .... Stampedo je na kodt kao da su jedini .... Da i IG radi jako dobro kotr, koei, i adris nije los kao ni monp ....

• INGR (INGRA d.d.)

• All
    • May 12, 2025 at 1:31 PM
    Quote from misterno

Uglavnom... Ne radim ja grafove nego aplikacija....

To je analiza, eli... Ja često koristim to u donošenju odluka kao alat za potporu.

Svi sami donosite odluke. Svima sve najbolje i uspjeh želim. Ovo je dio razloga zašto sam izašao iz ingre

Sve najbolje i puno sreće

Jako smo sličnih razmišljanja, a koliko vidim i djela. Takoder zelim svima sreću, ali ne samo onima koji ostaju pozicionirani nego i nama koji smo izasli. :)

• All
    • May 12, 2025 at 11:52 AM
    Quote from Bull_over_Bear
    Quote from TheMandarin

U zadnje se vrijeme cini da su Koncari (KOEI, KODT i KODT2) debelo najbolje investicije na nasoj burzi.

Moze li se koja druga dionica pribliziti tome, ne samo cijenom nego i rastom poslovanja i pokazatelja, ako gledamo razdoblje od iducih godinu-dvije? Za Koncara se cini da i dalje ima potencijala za velikim rastom.

1. KODT i KODT2
    2. KOEI i KOTR2
    3. ...
    4. SPAN, IG, DLKV

Zasto dlkv nije uz kodt ?

• ADRS (Adris grupa d.d.)

• All
    • May 12, 2025 at 11:24 AM
    Quote from TheMandarin
    Quote from vitoo

Toliko je vrlo dobro , s dividendom

Da sam sve prodao

Uložio u KODT , i u plusu 25%

u oko 40 dana

Krivo razmisljas, najlakse je biti general poslije bitke. Da si znao kako ce se kretati cijene na burzama mjesec dana, mogao bi se na opcijama i trgovini obogatiti vise nego da Eurojackpot dobijes. Da si uplatio one dobitne brojeve od prije par dana, na 2 Eura bi imao nekoliko milijuna.

Sto je bilo, bilo je, nema smisla razmisljati o propustenome. Treba uciti i ici dalje.

Display More

Ako cemo o samom adrisu mislim da uopce nije glupa investicija bez obzira sto je jasno da ce dlkv, kotr2, koei i naravno kodt vise rasti, ali znamo onu dobru staru da se jaja ne drze u istoj kosarici .... :)

• All
    • May 12, 2025 at 11:21 AM
    Quote from TheMandarin

U zadnje se vrijeme cini da su Koncari (KOEI, KODT i KODT2) debelo najbolje investicije na nasoj burzi.

Moze li se koja druga dionica pribliziti tome, ne samo cijenom nego i rastom poslovanja i pokazatelja, ako gledamo razdoblje od iducih godinu-dvije? Za Koncara se cini da i dalje ima potencijala za velikim rastom.

Zaboravio si na njihov startup dlkv koji ima mozda uz kodt najveći potencijal ...

• ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

• All
    • May 12, 2025 at 11:19 AM

Eto malo veselog štiva. :)

Vlasnica Zabe ostvarila rekordnu dobit
    TALIJANSKA banka Unicredit, vlasnica Zagrebačke banke, u prvom kvartalu 2025. godine ostvarila je neto dobit od 2,8 milijardi eura, što je 8,3 posto više u…
    www.index.hr

• All
    • May 12, 2025 at 10:46 AM
    Quote from vitoo
    Quote from Marty McFly

Meni se čini da je vrlo dobro da isplaćuju dividendu koja je za 17% viša od prošlogodišnje i gotovo dvostruko viša nego 2021. i pokazuje jasan trend rasta iz godine u godinu. Isto tako, dividendni prinos je najviši u zadnjih 10 godina (uz jedan izuzetak) što isto govori o smjeru i očekivanjima oko buduće cijene dionice. Ja osobno sam ugodno iznenađen i nadam se da će tako i nastaviti.

Toliko je vrlo dobro , s dividendom

Da sam sve prodao

Uložio u KODT , i u plusu 25%

u oko 40 dana

Trebao si malo i u dlkv, kotr2, koei ...

• INGR (INGRA d.d.)

• All
    • May 11, 2025 at 9:59 AM
    Quote from misterno
    Quote from All

Otkako sam izasao ostvario sam ogroman plus na gotovo svim dionicama. Problem je zazmiriti i izaci sa blagim minusom nakon par g :) no novi plusevi pogotovo ako pogodis poput mene jako jako brzo zaliječe rane. :)

Na čemu plusevi?

Kodt, dlkv, kotr2, ig, span, adrs ....

• INGR (INGRA d.d.)

• All
    • May 10, 2025 at 10:16 AM
    Quote from misterno

Izašo sam kad je neki dd ulazio.... U plusu al bojim se da ih likvidnost mori. Koristite li discounted cash flow modele u ulaganjima? Ja se dosta oslanjam na njih. Zato sam vani

Otkako sam izasao ostvario sam ogroman plus na gotovo svim dionicama. Problem je zazmiriti i izaci sa blagim minusom nakon par g :) no novi plusevi pogotovo ako pogodis poput mene jako jako brzo zaliječe rane. :)

• INGR (INGRA d.d.)

• All
    • May 9, 2025 at 7:22 PM

Nije bas svjetla bidućnost. Držim vam fige ....

• INGR (INGRA d.d.)

• All
    • May 8, 2025 at 3:53 PM

kako blokirane ???

• INGR (INGRA d.d.)

• All
    • May 8, 2025 at 12:26 PM
    Quote from SILVIO2024

Kineska tvrtka koja je gradila Pelješki most dobila najskuplji posao u povijesti Hrvatskih cesta

Autor: Poslovni.hr/Hina , 08. svibanj 2025. u 08:22

Ugovor o izvođenju radova potpisali su predsjednik Uprave Hrvatskih cesta Ivica Budimir i Lu Shengwei, ovlašteni predstavnik Uprave tvrtke China Road and Bridge Corporation (CRBC), odabranog izvođača radova, koji je radio i Pelješki most.

Ingra očito nikad više neće izgraditi niti jednu hrvatsku cestu.

Kinezi su presnažni za sve hrvatske građevinare. :(

Display More

Zato ing grad bude. Prebaci se dok je cijena oko 50

• INGR (INGRA d.d.)

• All
    • May 8, 2025 at 11:18 AM

Da je samo dio entuzijazma na ostalim dionicama koje imaju debelo veće izglede za svijetlu budućnost, kakav vlada ovdje, na zse bi ne samo cvalo cvijeće .... :)

• SPAN (SPAN d.d.)

• All
    • May 7, 2025 at 8:13 PM
    Quote from LeoNT
    Quote from mooji

Rekao je : "U dolazećim mjesecima" :love:

Da. .nesto ce biti uskoro, ali nisu smjeli reći

Bilo je i vrijeme :)

• INGR (INGRA d.d.)

• All
    • May 7, 2025 at 12:42 PM
    Quote from Meri
    Quote from All

Imas jako optimističan pogled. :)

da će se promijeniti vlast...?

Vise faktora je u algoritmu. Ako pričamo o tvrtci previše IF-ova je u igri ....

• INGR (INGRA d.d.)

• All
    • May 7, 2025 at 12:24 PM
    Quote from SILVIO2024

"Senf" dok je bio aktivist (neradnik i teoretski demagog) u sučeljavanju sa Opijem u jednoj emisiji na TV-u je oštro kritizirao javno-privatni partnerski odnos i visoku cijenu koštanja izgradnje Arene tako da je vjerojatno i sada on najveći problem oko priznavanja indeksiranih troškova prema Ugovoru za koji se vodi spor.

Kada se promjeni vlast nakon lokalnih izbora, promijeniti će se i gledište na ugovorne obveze i prava.

Imas jako optimističan pogled. :)

• All
    • May 6, 2025 at 4:20 PM
    Quote from tollway

kada odbijemo porez, samo 12 centi više nego lani. kaj je tu vrlo dobroga!!??

Dobroga je to što dobijemo dividendu. :)

• INGR (INGRA d.d.)

• All
    • May 6, 2025 at 4:18 PM

Ing grad je ozbiljna tvrtka od koje očekujem puno dok od Ingre bas i ne. :)

• IG (ING-GRAD d.d.)

• All
    • May 6, 2025 at 1:16 PM

Eto malo štiva.

Ing-Grad dobio 40 milijuna eura vrijedan posao radova na klinici Dr. Fran Mihaljević
    GRAĐEVINSKA kompanija Ing-Grad dobila je posao izvođenja radova na središnjem kompleksu Klinike za infektivne bolesti Dr. Fran Mihaljević, vrijedan gotovo 40…
    www.index.hr
  • LKRI (Luka Rijeka d.d.)

• All
    • May 6, 2025 at 1:08 PM

Ebitda ja -17% u odnosu na prvi kvartal 24-te.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt