I što ćete sad reći na moje procjene ? Jel jos uvijek mislite da je bilo glupo izaci iz adpl i uci u kodt, kotr2, dlkv ??? A slično ću vas pitati za godinu dana jer ocekujem da ce dlkv i kotr2 se katapultirati. Za kodt ne moram nista govoriti a mislim da ce i span, IG, ...... takoder
dobra procjena........no dlkv nije nikakav novi kodt a za koturaljje2 neznam ni šta je ni tko to trguje......na preokretu u poslovanju se najviše zarađuje ako ga ima..........s tim da je dlkv već imao preoket u poslovanju samo ga je rijetko tko skužio pa u "boj u boj" viću kad je boj preokreta završio......klasični zse zakašnjeli seratori koji vlastito mišljenje traže po forumima.....ovaca ne fali samo vunu treba uzet.....
Preokret nije zavrsio niti ce rast stati. Ovo je početak i za kotr2 a jos vise i za dlkv. Sto se tice uvreda ne zelim se spustati na taj nivo ali ti moram objasniti da forumi sluze upravo tome da se iznose misljenja i raspravlja jer čak i ja neki puta sam blizu toga da budem malo na putu koji možda vodi ka putu da ipak budem u malom dijelu u krivu. ![]()
Sto se tice ovaca njih je bilo i biti ce, a mi se moramo dobro informirati i hrvati da ne budemo medu njima i eto tu nam forum opet moze pomoci.![]()