A gle pa ne ulazemo iz dobrotvornih razloga. Zelimo zaradu i to cim vecu i cim brze
Neke investicije su nas razmazile i pokazale da se moze. Zasto ne traziti takve tvrtke ?
Sve 5, ali netko tko samouvjereno tvrdi da će neka tvrtka rasti 30+% nekoliko godina u neto dobiti nije racionalan.
Vodili smo na nekom forumu gotovo identični razgovor kada sam se počeo se pozicionirati u kodt. Tvrdio sam da kodt ima svjetlu budućnost a fundamenti su bili daleko od toga. Sad tvrdim isto za druge tvrtke i ponavljam se. Nije mi interes nikoga u nisto ubjedivati, a vrlo rado ulazim u rasprave sa neistomisljenicina jer jedino tada mi ima smisla trositi nam vrijeme bez obzira tko je u pravu. Ukoliko imas koji argument protiv vrlo rado cemo ga ukljuciti u algoritam jer kod mene su svi uglavnom za sto se tiče dlkv
Kada su to fundamenti kodta bili usporedivi s trenutnim fundamentima dlkv?
Sto se tiče dobiti ja mislim da će dobit rasti debelo.
U kodt sam se pozicionirao prije nekih 6 godina + a pred cca 4 sam se debelo dokrcao. U periodu nakon pozicioniranja vodili smo slične razgovore kao sto sada vodimo za dlkv. Eh i da samo napomenem. Ne iznosim svoje misljenje ovdje zato da nekoga nagovorim ili ubjedim vec zato jer ocekujem suprotna misljenja pa da istrazim i sagledam iz drugih uglova i nakon toga potvrdim svoj stav ili ga razblažim ....