Mislim da su nize cijene zlata u centarzlata.com a mozda ima i jeftinije ...
Posts by All
-
-
Neki dan prodao KOEI po 560,00. Nisam bio najsretniji, ali potrebna su bila sredstva za druge stvari. Uz naknade, porez itd. dobra realizirana dobit tako da definitivno ide u zeleni folder
Ako nisi imao nista pametnje za prodati onda ok.
-
Nije li konzum trgovina sa najvecim marzama u Hr ?
koliko sam ja cuo nije. znaju imati dobre akcije u konzumu nekad
Pa svi nekad imaju akcije.
-
Nije li konzum trgovina sa najvecim marzama u Hr ?
-
Sto malo po malo ?
povećavaju ulog
Ahaaa.
Kud mene moj kreativni alkoholom pojeđen mozak odveo. Bolje da ne znaš !
-
https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/58975
malo pomalo....
Sto malo po malo ?
-
Dakle, odjavite dionice kod brokera kod kojeg su trenutno registrirane. Ako već niste klijent Hite, javite se njima, otvorite račun i oni daju zahtjev da se dionice registriraju s njima. Par klikova u SKDD sustavu i dionice su preregistrirane preko Hite. Onda im pošaljete nalog ili mailom ili telefonski po kojoj cijeni želite prodati, oni ih izlože na ask preko Hita OTC sustava. Pis of kejk.
Lepo zgledi taj hita otc, bacio malo oko i ima i kupnje i prodaje, lajkam
.
Kada malo bolje razmislim čemu nam ono uopće služi ZSE, valjda zbog povjerenja ili čega?! Država nešto garantira valjda, nisam siguran...u igri je i naplata preko SKDD-a valjda da ne prodamo ovce i ne dobijemo novce....dok ovako ovisi o jednom čovjeku vlasniku Hita-e...ali ok...lamentiram...
Nemoj tako. Dionice izlistane na zse imaju neke obveze koje mi dioničari koristimo. Znam da nisi od jucer pa me malo začudio tvoj post
-
Pivci su se podijelili, na jednu stranu meso (stari), na drugu stranu Kraš i ostala ulaganja (mladi). Kako na mladima svijet ostaje, tu očekujem mnoge promjene jer mladi po običaju znaju više od starih. Zato ih je pola i uhapšeno...
Ehh da imamo pravnu državu bez hobotnice .....
-
A gle logika je nesto sto u ovakvim situacijama baš ne utječe na cijenu jer veći izlaz napravi točno što napravi, pogotovo ako je ask slab. Al s vemenom obično sve dođe na svoje. Mislim da ako gledamo dugoročno ne bi smjelo biti mjesta za brigu.
Vidjet češ ti ask ako ti se udavača malo na yogu, face lifting, kod kojega modnoga designera, vizažista.... ali to samo ja tako. Možda samo zamišljam, možda se nadam, tu bi moglo doći do nekih pretumbacija oko tih raznorodnih dionica transformatora. A niti nije važno.
Samo nek se raspistolji. Nije mi bas mnogo love ostalo al sa veseljem cekam rasplet. Bid je slab i moglo bi biti solidne akcije.
-
Misliš zabraniti ljudima da kupuju što žele ? Ne shvaćam što pričate. Pa može se kupovati što tko želi i postoji problem.
Pa političari su več donijeli direktivu o zabrani proizvodnje dizela i benzinca poslije 2035 godine, a ja se protivim toj odluci, i smatram da kupci sami moraju odabrat dali žele kupit električni , dizel ili benzinac automobil. Dali je sad jasnije?
Pa gdje je 35-a ? Do tad tko ziv tko mrtav. Ja sam mislio da mi ovdje pricamo o propasti svapske auto industrije i sve losijim rezultatima uopce EU proizvodaca vezano za poslove koje odraduje ADPL. A tu nije krivac niti energenti kako neki navode, niti 2035 vec recimo kod VAG-a iskljucivo prodavanje muda pod bubrege desetljecima, a niti ostali se bas ne trgaju, a kinezi se ne zajebavaju ..... Kao sto rekoh "das auto" bajkice mladi informirani skolovani ljudi ne pushe. Oni mogu izanalizirati isplativost pri kupnji ....
-
Ne, ne gledam. Pa zašto bi trebala logika ili osobni interesi ili situacije drugih bitno utjecati na moje razmišljanje?
A gle logika je nesto sto u ovakvim situacijama baš ne utječe na cijenu jer veći izlaz napravi točno što napravi, pogotovo ako je ask slab. Al s vemenom obično sve dođe na svoje. Mislim da ako gledamo dugoročno ne bi smjelo biti mjesta za brigu.
-
Mislim da ti je pivac koji je držao span pokojni
Puno, puno tih Pivaca ima.
Ima, al je napravio lom sa velikim izlazom. I pojacao cijenu Podravci sa jacim ulazom
-
Pridruzujem se bojkotu. Danas ne kupujem dionice, samo prodajem.
Tebe treba onda bojkotirati jer si "trgovac"
-
@ Dado A jesi ti gadna špijunčina. Hvala.
Ti ne gledas top10 dionica koje držiš ??? Ili jos bolje knjigu dioničara
-
Info: do 05.11.2024. ŠTIMAC IVAN (96251496371) bio je broj 2. sa 4.238 dionica, a od 06.11. ga više nema između top 10. Logično je zaključiti da su dionice 06.11.2024. prenesene na dioničare ŠTIMAC TOMISLAV (93660697586) i ABRAMOVIĆ SUNČANA (17145567759) koji postaju „novi“ broj 5. i 6. među prvih 10 …. sa svaki po 2.119 komada. Isto nije nelogično pretpostaviti da su darovane ili naslijeđene od djece (sina sa istim prezimenom ŠTIMAC i udane kćeri sa drugim prezimenom). E sad, ABRAMOVIĆ SUNČANI očito treba lova i prodaje dar/nasljedstvo … počela prodavati 10.01. i do 22.01. prodala 403 komada (stanje 1.716 kom - uz T+2) od 562 dionice koje su protrgovane u tom razdoblju. Prodaja gđe. Sunčane A. čini 72% ukupnog prometa u komadima … u početku kampanje prodaje dionica je rasla (sa min. 390 pa do max. 418), ali nakon toga je očito snaga kupnje popustila (pred „agresivnom“ prodajom) i cijena se stropoštala.
Evo, ja dajem info, a svako neka iz toga izvuče zaključak ... uostalom vrijeme će pokazati da li će Sunčana ispasti mudra ili će se držati za glavu 😊
Lp
Hvala na infu. Sunčani ako trebaju novci onda joj svejedno da li ce cijena ostati na 250-350 na koliko ce je spustiti ovisno koliko agresivno bude izlazila ili 600. A nama koji imamo jos u planu pojačati poziciju je "ona dobrodošla" Uz nju ce najvjerojatnije i jos koji mali dioničar u panici ili zeljan bureka takoder izlaziti sto na nasoj maloj burzi ce se itekako osjetiti ...
-
istina sve što je napisano... i istina je da je sve napravljeno " legalno, pošteno i transparentno "... ehhh... sada je pitanje da li je i moralno? a odgovor svi znamo.
Znas mogao bih ja tu mnogo reći i o našoj pravnoj državi i o regulatorima i institucijama a isto tako i o "legalnom i poštenom" kao i na još mnogo primjera, ali neću, ugristi ću se za jezik
-
Točno to, upalit nuklearke,prikočit sa zelenima, i maknut onu direktivu da se benzinci smiju proizvodit do 2035godine, neka kupci svojevoljno odluče kada će prestat kupovat benzince i dizele.
Misliš zabraniti ljudima da kupuju što žele ? Ne shvaćam što pričate. Pa može se kupovati što tko želi i postoji problem.
-
Ne moras quotat sebe kad odgovaras meni. Nepotrebno.
Kvalitetan je potpuno drugi pojam od konkurentan. Sa jeftinom energijom moze opet postati konkurentan isto kao i prije kineske invazije. Nisu oni nista pametniji od nas, samo su puno vise sponzorirani od drzave i lakse kradu od drugih.
I samo da napomenem, obzirom da smo na plasticnoj temi - Fuhrerwagen veze nema sa tom plastikom.
Da budem iskren nekoliko puta sam qutea i vidim kasnije da je i prethodni quote ostao. Misterij.
Što se tiče VAG-a njima ne pomogne više ni besplatna energija. Objasnio sam vec zasto i na to ukazujem vec godinama. A ostali brendovi vezani na platiku takoder su u velikim problemima u proizvodnji EV zbog "spavanja zadnjih 10-ak godina.
-
Da skuže ? Mislim da je svima sve jasno, al su bespomocni! Šta bi ti preporučio da naprave ??
Upalit nuklearke, otvorit Nordstream i prikocit malo za zelenima dok baterije za mreznu pohranu energije ne postanu financijski isplative.
I kako ce to pomoći VAG-u da postane kvalitetan i konkurentan ???
-
Malo neobično, ali me ne brine.
Moguće da još nisu otkrili ?