Ako pod to "preuzimanje od večinskog" ili kako vec to navodite smatrate da ce vas zasqueezati mislim da bezrazložno paničarite. U prilogu pogledajte top10. A valjda vam je jasno da "vecinski" mora imati najmanje 95% da bi mogao krenuti u sam proces ....
Posts by All
-
-
Zelim srecu svim dionicarima, a tebi zvjezdani zelim da cim prije se pocnes kontrolirati jer vidim imas jako visoko misljenje o sebi a ako namjerno ne sijes reklamice onda trebas puno puno naučiti ....
-
-
A sto znaci neprijateljsko preuzimanje ??? Ruska tvrtka koja je radila dobro kao i Petrokemija dok nije dosao Došen i počeo sa svojim vrlim potezima koje sam tolerirao i tolerirao i na kraju izasao iz adpl .... Najuspješniji hrvatski manager a iza njega samo krš i lom. Klasika
Vjerojatno preuzimanje firme na nedopušten netransparentan način , možda im je krajnji cilj istiskivanje malih dioničara i preuzimanje svih ovlasti
Kod nas su takve stvari po defaultu, ali mislim da se ovdje radi o pokusaju izvlačenja iz gabule ....
A sto znaci neprijateljsko preuzimanje ??? Ruska tvrtka koja je radila dobro kao i Petrokemija dok nije dosao Došen i počeo sa svojim vrlim potezima koje sam tolerirao i tolerirao i na kraju izasao iz adpl .... Najuspješniji hrvatski manager a iza njega samo krš i lom. Klasika
Jao mene što sve pixeli moraju trpiti...
Došen je odgovran za "krš i lom".
Svašta.A jel sam ja mozda odgovoran za lom u petrokemiji pa onda u Adplastici ??? Nego zvjezdani jel ti mozes komunicirati bez blaćenja onih koji imaju drukcije misljenje od tvojeg ????
-
-
Eto štiva korisnoga
Končar će nizvodno od hidroelektrane Peruća graditi još jednu malu, vrijednu 12,58 milijuna euraKončar je izabran za gradnju male hidroelektrane Peruća neposredno ispod istoimene postojeće hidroelektrane. Vrijednost: 12,58 milijuna eura.forbes.dnevnik.hr -
Jel moguće da nitko ne zna ništa? Isto pitanje je bilo na Areni, pa je ekipa pokupila skoro 100 000 kom. od tada.
jedini način da se sazna je kupnja knjige dioničara.
forum je na izdisaju.
Nije nego se šparaju karakteri kako bi ispali intelektualno inferiorniji
-
Tko kaže da ovi koji kupuju neće nastaviti kupovat
Vidjeli smo vec x puta da usprkos agresivnh izlaza nekoliko fondova nije uspjelo nastetiti rastu cijene a isto tako da su i blagi izlazi stetili. Zakon ponude/potraznje je nesto sto se moze predvidati, ali .....
-
Nikak se otrijezniti. Divke samo cure !
-
sjela divka !!! Udri po alkoholu
-
kako sada stoje mirovinci, koliko još moraju prodati?
jos barem ovoliko koliko proslo zadnjih tjedana a bolje bi bilo da bude 2x toliko da ima ikakve opcije da cijena ode 10-20% gore.
od bukača i slijepih udarača u bubanj slabe koristi, matematika je neumoljivija od tarota.
Slaba je matenatika na zse .... Nazalost
-
Obzirom na eskalacije sukoba očekivao sam neke popuste pa da se malkoc dopozicioniram. Nesto njezno je u popustu al .... Je li ocekujemo povecanje popusta ili ??
-
Što očekujete od ove dionice?
Jesu li se uspjeli izboriti za kvalitetne kredite u zadnjih par mjeseci?
Svako toliko na burzi kapne koja transakcija, ali cijena većinom ide prema dolje.
Nakon prošlih skokova nije bilo ovako dugog pada, nego "trajna" stagnacija.
Bilo bi mi zanimljivo pročitati razmišljanja drugih s ovog foruma.
Na forumu ima dezurnih strucnjaka koji krenu ispod pojasa cim netko iznese drugacije misljenje od njihovog tako da ti je forum poprilično tanak za ocekivati misljenja i prognoze.
-
kolega "umalo" živimo u slobodi govora pa očito svatko ima pravo pisati i govoriti šta hoće i koliko hoće.....ali moja sloboda je reći vam objektivno i pristrano s 3 strane da ste postali dosadni više....
Forum bi trebao se prvenstveno koristiti iznošenju objektivnih analiziranih činjenica potkrijepljenih brojkama, analizama...ovo ostalo je sve bullshit
Kada bi bilo kako ti kažeš tada bismo svi bili bilioneri
. A kod nas ti cesto "bullshit" prevlada .....
-
Ja sam platio ratu struje i ostalo još 20e za kladaru...
Pa sta jos rudaris ????
-
Meni se cini da nije ni bilo vecih popusta, u roku od 2-3 dana sve i dalje plovi..
Dokup+HT
+dlkv
Bilo je dlkv, kotr2, kodt, ig ....
-
Akcija za neke dionice prošla brzo
-
Sjela dividenda.
. Daklem danas loče.. ovaj kušam vina ....
-
A šta je to bilo na akciji?
Iranske kompanije 😀
I Izraelske.
-
Danas je bila akcija zbog Izraelskog napada i da oni koji su imali novaca lijepo je bilo iskoristiti popust ....
-
Ovoj Državi treba propasti turistička sezona par godina da bismo došli k sebi.
Malo nas je al smo gov*a 😅
Neće nas spasiti manje novca iz EU. Treba jedan dobar reset i spuštanje na zemlju.
Na koji nacin bi to bilo izvedivo ?