Warren je car. Gledao sam neke dokumentarce. Keš mašina. Pažnja i briga postoje itekako, zato i razgovaramo. Da nema brige trusio bih vino i rezao pod 45. Naravno doći će i dio dana za to, da ne misliš da od brige preskačem najveseliji dio dana
Posts by All
-
-
To se priča početkom svake godine i onda opet srušimo ath.
Prihodovno da
Broj noćenja ne
Nekako se bojim da cemo biti i po pitanju prve stavke losiji ....
-
Ja znam sve...jer se trudim povezati dostupne informacije i usudim se pitati ...
Pažnja dobrog gospodarstvenika je ključna u zaštiti kapitala...
Od 2010.god. sam postavio nebrojena pitanja, bio na gotovo svim Skupštinama, prolazio razdoblje PSN-a i sve to preživio psihički...
Ako je tako rado bih se vratio u ingru
Ja i dalje smatram da ima osjetno boljih investicija. E sad to što izvode Putin i Trump je opaki cirkus i moze biti svega ...
Nego jel zba netko zasto kod reply-a mi vuče više postova, a ne samo taj na koji odgovaram ???
-
Ja sam se rjesio. Sad uzeo i uzimam kotr2 i dlkv. Ne zato sto ingra "ne valja" nego jer smatram da su navedene bolje
. Nigdje ne pise da se vise nikada necu vratiti ....
Bit će ti žao...uskoro
Nece. Novci sa kojima se igram na burzi jesu veliki ali su prekriženi u mojoj glavi tako da nema kajanja poslije ....
-
Imam osjećaj da ce "njegovih" biti sve manje
Nikome ne odgovaraju te carine osim njemu.
Pazi molim te budaletine. Hvali se kako Amerika zarađuje dnevno 2 milijarde na carini.
. Njemu izbijanje dodatnih novaca od svojih građana je zarada i time on se hvali istima onima koje pljačka ???? Taj je isti ko i nasi lopovski ministri koji su toliko blesavi da cak niti laz ne mogu osmisliti .... A Putin u tisini osvaja podrucja i zaraduje na nafti. Kud ide ovaj svijet?!?!
-
Sad se odjednom svi usplahirili oko Ingre .. kako to kolege ?
A prije kao to ništa ne valja... Ja prodao ispod 2...
Ja sam se rjesio. Sad uzeo i uzimam kotr2 i dlkv. Ne zato sto ingra "ne valja" nego jer smatram da su navedene bolje
. Nigdje ne pise da se vise nikada necu vratiti ....
-
Danas stvorene pozicije u Nvidiji, Google i TSM-u s većinom keša. Sad čekam....
Pomalo učim kako trgovat s Trumpom na vlasti
Nemoj se truditi.
-
kolege kako mislite kakvi ce rezultati za banke biti za prv godinu? rkedita vise nego ikada.. gotovinski.. stambeni..
ide sada oprosti poal pdva...
kakvo je stanje? ja mislim da ce dobiti biti rekordne..
Paaaa ....
-
danas smo skroz zeleni po prometu sve dioncie u zelenom po prometu
Sutra ce se tuć po glavi oni koji sunsudjelovali u panici
-
Hehe. Lijepi kaos je naranđasti napravio.
kolega moraju se njegovi nakrcati..
Imam osjećaj da ce "njegovih" biti sve manje
-
Za mlade ima, a za nas stare hmmmm
Danas sam 17 godišnjem netijaku objasnjavao da Ce trenutno tesko zaradit neku brzu lovu na burzi😅
Ovih dana je na trejdanju mogao izgubiti poprilicno ....
-
Gledajući cijene od jučer, europski Indexi se nisu ništa oporavili. Na razinama gdje su zatvorili i dalje se tu mrcvare. Nemaju snage.
Meni nije jasno sto mali investitori izvode.
Strah je zahebana stvar ...
-
Nakon kiše dolazi sunce. Strpljen, spašen.
Nečemo mi ovdje sunca vidjet godinu ili dvije🥲
A pa toliko cemo jos zivjeti valjda.
-
Hehe. Lijepi kaos je naranđasti napravio.
-
Previše neizvjesnosti je tu, Trump ima plan da destabilizira cijeli svijet, i ne očekujem tu puno dobroga u 2025..kontinuirani .zeleni val je prošlost.
Nakon kiše dolazi sunce. Strpljen, spašen.
-
Kakve implikacije imaju carine i američka politika vračanja proizvodnje kući na ingrin zakup i proizvodnju struje?
Ograničenost razmišljanja ulagača je za nepovjerovati.
Crvene se i daleko ozbiljnije investicije (po mojem.misljenju ozbiljnije) od Ingre tako da ....
-
Za mlade ima, a za nas stare hmmmm
-
Eto ide popust.
-
Evo nas na 300. Jel jos cekamo ili krecemo pojacavati pozicije ?
Ja krenuo več danas 7 kom po 314. Prerano?🤔
A pa ja sam uzimao i preko 330 al sad vidim da sam trebao cekati.
. Nadam se jos popustu ....
-
Sada treba izaći pred radnike i reći krivi tajming. Žao mi je što ste popušili. Da sam gazda ne bih se lijepo osjećao...
Mislim da ce doci sve na "svoje"