Display MoreNemojte molim vas uspoređivati IG i ADPL sa SPAN i DLKV.
SPAN na ovim razinama kao i DLKV na 5 nema nikakve podcjenjenosti.
SPAN precijenjen a DLKV da im naraste dobit 400% će tek onda opravdati 5 EUR. Na DLKV se trebalo ukrcati davnih dana. Sada je već kasno. Samo se drukeri skupljaju i navlače.
ADPL ako preokrene poslovanje će postati brutalno podcjenjena.
IG takodjer jako podcjenjen.
Pričam o fundamentalnoj vrijednosti dionice. Jer su i SPAN i DLKV odlične firme ali dionica na ovim razinama nije odlična.
Slicno smo slusali kad sam zažmirio i počeo izlazitiniz adpl, a onda jos jednom kad sam popizdio i potpuno izasao iz pozicije i lijepo sam vam rekao da izadete i udete u bilo koju od spomenutih tvrtki i ostvarili bi jako lijepi plus. Nije li to cilj ??? Adpl ako se prikljuci kinezima ima sanse ali ako ne onda bas ne gajim nade jer moras biti slijep da ne vidis kuda stvari idu, a pogotovo ako gledamo elektriku jer kinezi imaju vrhunske proizvode naspram svapskih poluproizvoda sa ultra previsokim cijenama. Da se razumijemo nije meni drago, ali tako je...
Mozda i ja jednog dana se vratim u adpl no sanse su im sve manje za razliku od tvrtki koje spominjemo za koje sunce tek dolazi... Pricati cemo krajem godine opet.