Ideje za komentar?
Posts by toma
-
-
dokap je nacin da onemoguće, uspore neprijateljsko preuzimanje...to je posve ok nacin, smanjiti ce free float
Ovo je neka nova ekonometrija..., ili sarkazam?
-
Mislim da je ipak procurio izvještaj...
dobre vozarine.., jaki dolar.., savršena oluja...
čestitke imateljima
-
Vlada: Suglasnost Jadroplovu za kredit za kupnju LPG brodaZAGREB - Vlada je u četvrtak dala prethodnu suglasnost Jadroplovu za kreditno zaduženje kod Hrvatske banke za obnovu i razvitak, radi financiranja kupnje LPG…www.seebiz.eu
nešto se kreće...
-
Super..., kupljen novi brod za 175mln kn, a cijela firma se trži na burzi po cijeni od 115mln kn.
-
u moskvi index +30% kod nas je peeeeetak
Slobodno ti kupi u Moskvi ...
-
Jeli burza radi?
valjda mi ne radi gledalica
burza radi Sve do šesnajst, ali malo klima ko babin zub
Mislim da je ovaj HPB-ov mojbroker zaštekao...
-
Jeli burza radi?
valjda mi ne radi gledalica
-
Ajde da nisam ja uvijek... neka je jos netko primjetio🤔💱
Da, da..., ukupno će izvještaj prelistati 3-4 čovjeka.., tko zna, možda ovaj put i koji više ha,ha
-
-
Po Europi se čuje plač i škrgut zubi
-
https://www.novilist.hr/rijeka-regija/…rebackoj-obali/
ENNA širi poslovanje na sjeverni Jadran..., svaka čast
-
Nakon izvještaja je trebala odradit do 6xx..., sve će se to odraditi, ne može vječno stati ovako i trveljat, moraju stvari doći na svoje mjesto
Jesam li trebao potkrijepiti podacima: 268% veći prihodi u odnosu na godinu prije, dobit 4,4m kuna u I-om kvartalu, povećanje fizičkog prometa u luci 42% itd...
Da ne spominjem ponovno pokrenut Aluminij Mostar, daljnja ulaganja u jačanje kapaciteta luke itd..
Zbog svega navedenog ,a kada uđe u fokus investitora, mišljenja sam da i cijena dionice treba odraditi svoj rast...
Analiziram stanje i ne nagovaram nikoga na kupnju ili prodaju navedenih
-
Nakon izvještaja je trebala odradit do 6xx..., sve će se to odraditi, ne može vječno stati ovako i trveljat, moraju stvari doći na svoje mjesto
-
Da li se ozbiljno planira pokretanje proizvodnje u Aluminiju?
-
ENNA i dalje skuplja...