1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Blabla

Posts by Blabla

• IGH (Institut IGH d.d.)

• Blabla
    • August 4, 2020 at 11:08 AM

Ovo s IGH me podsjeća na situaciju s DLKV početkom 2017. Oko dionice se stvara fama, a nisu u stanju izbaciti izvještaj na vrijeme.

• ERNT (ERICSSON NIKOLA TESLA d.d.)

• Blabla
    • July 27, 2020 at 10:19 AM
    Quote from sharelord

3. Ericsson Services d.o.o., Oib 72378725110 - za ovu firmu nema podataka nakon 2017., a tada su bili na pola milijarde kuna prihoda. U uvodu revizorskog izvješća za 2017., objavljenog 4.12.2019. stoji:

"Profil Drustva

Povijest i osnutak

Ericsson Services d.o.o. (Drustvo) je ovisno drustvo u 100%-tnom vlasnistvu drustva LM Ericsson AB Stockholm.

Drustvo je osnovano u 2014. godini nakon dogovora oko suradnje s Hrvatskim Telekomom (HT) u podrucju upravljanih usluga.

Osnovne djelatnosti

Osnovne djelatnosti Drustva su sljedece: pruzanje usluga za segment ICT-ja, ukljucujuci upravljanje projektima, projektiranje, stjecanje zemljista, inzenjering, pribavljanje dokumentacije, usluge odrzavanja terena i usluge mreznih operacija, prvenstveno u Republici Hrvatskoj."

Ono što me zanima su podaci za ovu 3. firmu što ću probati dobiti od odjela za odnose s investitorima u ERNT. Interesiraju me rezultati za 3. firmu koja je osnovana isto kao i 2. za pružanje usluga u RH, ali u 100% vlasništvu matice.

Display More

Ericsson Services d.o.o. je 2019. ostvario ukupni godišnji prihod u iznosu od 492.316.931,00 kn što predstavlja relativnu promjenu ukupnih prihoda od 20.512.282,00 kn u odnosu na prethodno razdoblje kada je poslovni subjekt ostvario ukupne godišnje prihode u iznosu od 471.804.649,00 kn.
    Poslovni subjekt je tekuće godine poslovao s gubitkom, dok je prethodne godine poslovao s neto dobiti. Ericsson Services d.o.o. je u 2019. ostvario neto rezultat poslovanja u iznosu od -38.038.532,00 kn dok je ostvarena neto marža iznosila -7,73%.

Poslovni subjekt Ericsson Services d.o.o. u 2019. povećavao je broj zaposlenih, a imao je 11 zaposlenika.

Izvor: https://www.poslovna.hr/lite/ericsson-…8/subjekti.aspx

1. Privacy Policy
  2. Kontakt