aaaa.... sad najajluju dividendu prvu nakon milijun godina dok ja skupljan 😅
Posts by misterno
-
-
dcf na simplywallstreet
eto ja opet prikupljam i dlkv i druge dvi
-
potencijalno moguće , ali ne i izgledno.
-
što uspijem do 28. ubrati uberem.... prodajte malo još prospite po bidu 😁
-
istina, ali u vecinu pozicija se nisam vratio povoljno, shorta sam, kockao sam na blokadu kharga.... da su bar ameri imali malo vise m*a i manje mozga uduplao bih sve pozicije. A najviše me boli dlkv... adpl i koei cu lako i tu san cak malo u plusu, al dlkv ce najvise profitirati mislim i od ove naftne nesigurnosti...
-
Eto ga.... sada ću se morati vraćati... Pogriješio sam ovaj put, sve skupa jesam zaradio, ali mogao sam više. Priznajem
-
Zar nebi to značilo da če nekretninama padat vrijednost?🤔
Ako se ovo (nadajmo se da neće) oduži do sezone ili još gore preko sezone......
-
koja glupa naranča... e ono stvarno sam se ponadao, zna san da neće ali sam se ponada. nek se ja u dlkv i ekipu vratim i s manjim brojem dionica bice ok. otisli ja i zena u svicu za uskrs malo chilli. kad naravno glupa naranca..... mora da ne ide nafta u juan. sto ke objektivno jak razlog.
ocekuj od ljudi najgore i rijetko ćeš se razočarati
kaže neki model ako potraje četvrti misec brent na 190?!?!
znam što ću kupiti. motiku i sime iman jednu oranicu od starog 😅
-
Eu je najveći trenutni rizik - stagflacija
To je ono kada kešu raste vrijednost.
-
ako usa polomi zube na iranu ili se oduži ko u ukrajini svi smo tada u debelom K**** ,bez obzira bili u ili van dionica u kešu ili bez keša
Potpisujem 😥
A usa nema zube, bezzubi starac. Osim ako je ovo još jedan blef pprije zauzimanja onog kharga. A i to je deatthrap. Da ne spominjemo one ideje opreuzimanju obogaćenog urana.... Nisu polomili zube još, ali krune su otpale. Ja san u kešu fino i jednostavno ne znan nema ništa za kupiti. neću ni u dlkv ni ne vidin ništa za ući. Možda kupin juane, da ne buden ko onaj zmaj iz hobita koji sjedi na hrpi
-
A na presudu vrhovnog suda se žali ustavnom sudu što su isto pisali, tako da zar nije taj zeko još u šumi?
....da zeko je još u šumi ,.......za one koji nisu u dionici 😅
Volio bih da ste u pravu, ali mislim da su ovo vaši nalozi na prodaji 😁
-
Ma biti će sve super, osim ako ne bude 😁
Želim vam svima sreću, ali brent je tek na 115, saćekaću da bude neko vrijeme na još malo višim razinama... i dalje ciljam na 4.3 😎
A na presudu vrhovnog suda se žali ustavnom sudu što su isto pisali, tako da zar nije taj zeko još u šumi?
-
Vani pak svuda euforija i sve raste
Buying fope for a day, evo brent opet prešao 100.. Ali zato su naranči ponudili da bude ajatolah evo čitam 😅
Imam poznanike s firmama s bagerima i kamionima.... dobiće mi kum side od ovoga😅
-
Mislim da nije moguce da padne 4.3eur. To je stvarno nisko. Mislim da bi i padanje ispod 6 bilo sokantno. Ta vremena kada je dionica bila oko 4 su gotova.
Osim ako trumpi pampi navlaci s pregovorima dok stignu marinci i padobranci. Onda zauzme Kharg, sto moze biti stvarno messy... cak i najuspjesnije zauzimanje s 0 usa mrtvih, maknuo si još 7 posto nafte s tržišta, ali dobije realnu polugu na iran jer sad nemaju za isplatiti plaće vojski ni nikome.... od tuda scenarij može svakako.
a možda bi trebali vjerovati trumpu. iranski pregovaraci su mu vjerovali. sad su mrtvi
o da i zauzimanje s 0 mrtvih je realno kao star wars i marvel.... cak ni tamo nema 0 mrtvih mislim 😂
-
Da sam dobar frend s melanijom (namjerno malim slovom) onda možda ne bih bio 100% u kešu trenutno, ko oni što trguju naftom 10 minuta prije trumpovih objava 😁
Ja sam se deklarirao keš, ne kolega, i ostajem tu.... ovo je tjedan obične narančine navlakuše dok dođe još amfibijskih snaga. Doslovce se kladim na to. Isto sam rekao da mi je ciljani entry 4.3 € za dlkv, za druge nisam rekao, ljudi odma da sam lud.... pa ako i jesam imam 570 % povrata zadnje 4 godine
-
Ovo je samo 5 dana zatišja dok burze rade prije invazije na kharg. Eu tržišta su skužila nakon sat vremena, mi kasnimo pola sata 😅
Uvijek kasnimo
-
predviđanje budućnosti je nezahvalno. Moj navjerojatniji scenarij je zausimanjebkharga oko uskrsa da spoji najvise dana kada burze ( i nafta) ne trguju, i onda ako ga zauzmu neoštećenog imaju adute za pregovor jer iran ne može isplatiti plaće bez toga.
naravno tu ima more toga poći po krivu za jedne i druge. i kako uopće ispregovarati mir? tko će dati garancije, mislim u pregovorima si pa bum ubije te on ili izrael...
Plus irannje radikalno ljut (sasvim opravdan).
more faktora. totalno nepredvidivo. Jedino je ok sto nece bacati nuklearne ( izrael, amei nece) jer je iran prevelik i ne bi ništa napravili..
ukratko nepredvidivo i nesigurno i nitko ti ne može reći sigurno ići će dlkv ili bilo koja druga dionica ovako ili onako 😅
a sigurno je i da kapital ne voli nesigurnost
-
Ima li netko prognozu koliko cijena dionice moze pasti? Ovo sa iranom nece zavrsiti za mjesec dana. Vjerovatno ni za 2. Moze li ispod 7eur?
Ne tako davno bilo je ne može ispod 10 🤣
Ovo je Taco, očiti, ali nedovoljan. Ne smije se naranča povući jer onda dugoročno ugrožava i hegemoniju dolara.
Sad ide zauzimanje kharga. Nova otpuštanja strateških rezervi nafte. Nije mad max nego mad trump. Strsteški usa se uvela u probleme i nas sve skupa sa sobom. Ko je u kešu mirno spava ovih dana
-
Bakić. uuuh. Nisam siguran da on dobro donosi. Bakić je RH pump and dump.
Varteks, petrokemija, i valmar su svi bili prekomjerno napuhani kada je on objavljiva na blogu o njima. Kada je on izašao iz njih?
-
Ma moram čestitati, nije mi jasno ali adpl se drži predobro! Nemam dionice ali nešto ne razumim, rade plastiku, sirovine znači gore, rade za aute, ako ovi nastave s iranom, a prekida nema, ljudi u eu neće više tankat, a ovo dobar promet i rast. mislim vrhunski rezultat lani, ali što kladite se na brz kraj krize? Može mi netko reći što ne vidim?