12.8 mil dobiti... pardon o dobiti pričam
Draže mi je ovo cjenovni predviđanje bilo
12.8 mil dobiti... pardon o dobiti pričam
Draže mi je ovo cjenovni predviđanje bilo
što mislite za treci kvartal, 12.8 ili ipak malo više? Moje predviđanje je ipak malo više?
80% predviđati povećanje cijene ,zar su tolika očekivanja
Cijena je dosegla 670 u jednom trenutku, a gdje ce zatvoriti danas to ce se tek vidjeti.
Oš reći 680
Uz promet od 750k
Nema spora oko vrijednosti kompanije, jedino što može remetiti budući rast u kratkom roku jest moguce lošije makroekonomsko okruženje. E tu nisam pametan šta se trenutno dešava napose u Americi i svijetu. Nadam se da neće bit većih turbulencija...
.....zanemarimo crne oblake , posvetimo se makroekonomskim podatcima vezane uz dionice koje smatramo sigurnim utočištem
.......a ni lijeka da ozdravi
To i je maksimum, kako ste i rekli, a profitabilnost bi lako mogla dolje.
Ma nema joj spasa 😂😂
Samo tko će kupovati dalje po višim cijenama?
Onaj koji zna i ima
Polijećemo ,vežite pojaseve
Gdje raste!?
Ako je dionica prije godinu dana vrijedila 4,8 oera,a danas vrijedi 4 kakav je to rast, rast je kad dionica naraste 100%iznad ath u zadnjih 10g najmanje i ostane na toj razini nakon rasta bar 1 mjesec , npr LKRI Ni tada joj nitko nije čestitao niti je to itko tražio , bitno je da se lova gomila a ne da mi netko plješće
Šta me briga za ath ako sam ušao pred 2 dana. Meni je ovo
Svaka čast , ali kontekst je bio vezan oko vrijednosti dionice dali vrijednost raste preko ath ili se dionica oporavlja od pada cijene i do kojeg nivoa oporavka je vrijednost trenutno prije nego što je uslijedio pad cijene ,
sada kad se raste...nitko ništa
pa kad se kudi...treba se i hvalit...šta ne?
Gdje raste!?
Ako je dionica prije godinu dana vrijedila 4,8 oera,a danas vrijedi 4 kakav je to rast, rast je kad dionica naraste 100%iznad ath u zadnjih 10g najmanje i ostane na toj razini nakon rasta bar 1 mjesec , npr LKRI Ni tada joj nitko nije čestitao niti je to itko tražio , bitno je da se lova gomila a ne da mi netko plješće
onaj ko prima divku HT-a od 24 000 znači da ima vrijednost dionica HT-a od cca 550.000 eur...kad je tako, skidam mu kapu
I ja velim , svaka mu čast !!
ja mislio na HPB, iako HT mi je također dobar pick...
a ovo što ste rekli za dividendu, da dobro je to...jedino to je 1x godišnje..a plaća ipak je svaki mjesec
Ako je plaća 1000 e znači godišnja je 12 000 a dividenda npr 24000 , i veliš svakomjesečni dohodak je ipak svaki mjesec
i tu vas ima ...
nego koja je ta dionica HP?
HT moja greška a ne HP
Neš u Viktor Lenac 😂😂
Izgleda si ste vi trava ne raste , ali eto drago mi je zbog vas što ste bar donekle smanjili gubitak ddjh ,a prije je bila vaš fijasko
Zašto bi bija zlonamjeran i ne znam zbog čega je kod vas toliko prisutna nervoza i ovolike prepiske , a ako već hoćete eto nek bude po vašem kad pada onda je ok a kad raste onda ne valja
Sad ste sigurni i u nervozu
?
A kod vas nema drukčije, samo ili je ok kad raste ili je suprotno. Nigdje nisam napisao da je suprotno ok, nego da postoje i drugi parametri. A ubili ste nas s tom binarnom logikom, a sad je i split009 siguran.
Radi nešto a ne da pišeš gluposti
Ne moraš biti genijalac samo pogledaš vrijednost cjene dionice ako raste sve ok ako pada nešto nije u redu
A što se tiče komunističke partije kamo sreće da se nikad nije pojavila jer je najveće zlo koje je čovjek izmislio
Eto ga opet "ako raste sve ok, ako pada nešto nije u redu". Jel samo tako i nikako drukčije? Nema druge opcije, jel? Koji su to kriteriji i znanje, pogotovo na našoj burzi. Znači super je LKRI kad raste preko 6 posto sa 300 eura prometa
? Daj uvaži malo i druga razmišljanja i drugačija viđenja stvari, jer nakon ovog što pišeš stvarno ne mislim da si zlonamjeran.
Zašto bi bija zlonamjeran i ne znam zbog čega je kod vas toliko prisutna nervoza i ovolike prepiske , a ako već hoćete eto nek bude po vašem kad pada onda je ok a kad raste onda ne valja
Tako rade svi genijalci; znaju da ništa ne valja i da je drek i stalno kopaju po njemu jer imaju altruizam koji ih tjera da nama objasne da se ne približavamo dreku da se i mi ne usmrdimo.
Svi mi kupujemo dionice kako bi rastom cijene i dividendi nešto zaradili i svi mislimo da smo genijalci dok cijena raste i dok dividenda pomalo kapa ali kad krene cijena dolje a dividende nema onda više nema genijalaca , ja vam želim iz sveg srca da vam cjena raste i da primate dividendu najiskrenije !!!!!!
Eto moje želje su vam za sad polovično uslišana bar skromni rast a dividenda još će neispavanog godina proći
Svi mi kupujemo dionice kako bi rastom cijene i dividendi nešto zaradili i svi mislimo da smo genijalci dok cijena raste i dok dividenda pomalo kapa ali kad krene cijena dolje a dividende nema onda više nema genijalaca , ja vam želim iz sveg srca da vam cjena raste i da primate dividendu najiskrenije !!!!!!
Vidim da je pos'o dobar i para laka kad se ima vremena pisat, a govor je u kolektivističkom tonu u stilu komunističke partije "Svi mi...". Takvi su vam i postovi, sve znate i sve može ići u samo jednom smjeru, onako kako ste vi zamislili, jer drugačijeg i pametnijeg nema. Evo vam ispravak, nemate vi pojma zašto ja kupujem dionice, ne znate ni zašto ovo pišem... tako da oladite malo s tim svojim nametanjem.
Možete recimo ubacit, meni se čini da je VLEN netransparentan, a ne da je to tako, jer meni to tako ne izgleda iz onog što se objavljuje....
Ne moraš biti genijalac samo pogledaš vrijednost cjene dionice ako raste sve ok ako pada nešto nije u redu
A što se tiče komunističke partije kamo sreće da se nikad nije pojavila jer je najveće zlo koje je čovjek izmislio
bluelionZG đabe trošiti energiju ☺️ lik je genijalac 😂😂
Tako rade svi genijalci; znaju da ništa ne valja i da je drek i stalno kopaju po njemu jer imaju altruizam koji ih tjera da nama objasne da se ne približavamo dreku da se i mi ne usmrdimo.
bluelionZG đabe trošiti energiju ☺️ lik je genijalac 😂😂
Slažem se , dovoljno je pogledati cjenu dionice prije godinu i par mjeseci , i vaša očekivanja da će proraditi neka raketa preko 5 oera , predviđanja su van se ostvarila samo u suprotnom smjeru prema tri oera, genijalci moji dragi