Da i ja se pitam koji minus ima lkri
O tome sam jednom davno pisao. Dole se vidi. Matična djelatnost je za 1.kv u gubitku: Vidi se da ih vade sporedne djelatnosti.
Što to znači sporedna djelatnost?????????
O tome sam jednom davno pisao. Dole se vidi. Matična djelatnost je za 1.kv u gubitku: Vidi se da ih vade sporedne djelatnosti.
Što to znači sporedna djelatnost?????????
Slažem se da bi mogli malo nagraditi dioničare, a i sebe i vjerujem da će biti 2026 na 130 rođendan Lenca , ako već neće biti ove godine
Gdje je to Talijan kao većinski , dijelio dividendu u Hrvatskoj , osim tog kad obnovi sve dokove a svi su derutni , koliko će im ostati na računu
Još nismo čuli o kojem se minusu radi.
To štivo ide u korist Vujnovca i novog terminala Rijeka Gateway koji nema veze sa Luka Rijeka d.d. odnosno ima, preuzet će dobar dio posla ENNA grupa
Sad mi je jasno i da ste "pobrkali" Viktor Lenac i Luka Rijeka minus 🙂
To je bilo "aktualno " dok je u Rijeci bila šerifska uprava vojkana , hvala Bogu njega više nema a ima i puno posla sa pravom i pravdom , pa su se sad stvari zakotrljale u pozitivnom smislu , a što se tiče VL i ove dionice VL je bliže tri pera dok je lkri u zadnjih mjesec dana doživjela 100%rast , tako da mi je u par dana portfelj u eurima porastao za nekoliko desetaka tisuća pera , sad bi se mogao vratiti u VL kad bih se u..je..sva
Jednostavno..US market je u 5.valu. A svi pratimo njih. Njemacka je u padu vec 3 kvartala, a burza raste. Ocekujem snažne padove krajem rujna i pogotovo početak listopada.
Najbolji pokazatelj je nafta.. inflacija se bliži svom kraju.
st-brajo postaje split009, ali najave kataklizmi ostaju, studentski krediti u USA, nekretninski baloni, precijenjenost burzi, nafta...
Može li uopće iz Splita zalutati nešto pozitivno u medije ili je sve u stilu deluzija Dežulovića, Tomića i sl.
I Index , insajder , N1 ......sve je nekako u ljevičarskom pesimizmu a naročito nakon što je trumpinjo krenuo desno
Malo štiva
Nišra nije best buy.. kad krene rokanje.. bit će krvi do koljena.. samo sell
Imate interesantno razmišljanje obrazloži te nam svoja predviđanja , da vidimo o čemu se radi
Malo me čudite da se pozivate na zakon.
Koga briga što piše tamo.
Naša država naša pravila što jedan napisa na zidu
Mjesto političkim prepucavanjima ostavi u kući
Za delisting je bilo prije potrebno 90%
I imaju 90%
Ajd mi odgovori....
Kako ce sa 7x% vlasnistva pretvoriti d.d. u d.o.o.?
Zar nije vlasništvo 90%
Koliko spržene love i koliko će je biti još za firmu u centru grada sa prometom od 20 m€.
Od nje nikad ništa neće biti što ne znači da netko neće zaraditi na marketu.
Tako je vjerojatno i Vojko razmišljao ,tako da se 30g nije ništa poduzimalo osim opstrukcije riječke luke , ......sustići sve te izgubljene godine .......valjda će uspjeti ...na njegovu žalost
Pogled u skori budućnost
Nije. Prošle godine je zadnji dan trgovanja s pravom bio 23.12. mi se čini. Odluka vlade o uprotrebi dobiti dolazi nekad pocetkom prosinca.
Zahvaljujem!!
21,83 EUR ... krajem godine !
Dali je prošao rok na pravo za dividendu za ovu godinu??
Što ćemo sa iskazanim minusom
Znači ostvarili minus u ovom polugodištu
Izvješće fantastično a cjena u padu , pretpostavljam da je to zbog potresa u Kamčatki
čeka se izvješće.
lani 160 mil. dobiti cijelu godinu .
možda sad to zarade u pola godine
Tako je jučer bilo izvješće dlkv pa je danas u crvenom
Kada se očekuje FI ?
Čim ga objave !!