Kad stane lkri ide up lkpc , .....nije loše a na asku u ponudi samo 120 kom , onaj koji ima taj zna što posjeduje ,....idemo na 250 eu
Posts by umalo
-
-
Dovoljno mi je pogledat kako mi moj portfelj iz minute u minutu probija ath , to mi je najbolji lijek , kad mi je portfelj potentan tada mi sve leprša ko jato leptirića
P,S
Kako je vama na vlenu ??
danas nismo u elementu? baš je lijepo vidjeti kad stari igrači pobenave uslijed rasta dionice. onda znaš koliko su frustracija doživjeli unutra.
........ma iskreno i vi bi pobenavili kad bi vam portfelj bia podebljan u zadnjih godinu dana , a da ne spominjem još duži vremenski niz
A što se tiče frustracija , to je odlika onih koji u danu objave desetak neprovjerenih informacija kao gotova stvar a ima ih ohoo ho !!
-
ma koja dividenda molim te...prije će vlen dati divku nego ovi

Meni bi bilo drago i da vi dobijete dividendu , bez obzira dali lkpc dijeli divku ,.......ali postoji ono veliko ALI meni se čini da je vašu divku potrošila ova smjenjena iz uprave 😎😎😵💫
-
Prodaja spala na 150 tak kom do 250eu , ......kad bi objavili podjelu dividende , bilo bi stvarno napokon da su se sjetili i nas malih dioničara a svaki daljnji izostanak dividende je ......bolje da ne pišem
-
"mljac"?...jel lijekovi još djeluju?

Dovoljno mi je pogledat kako mi moj portfelj iz minute u minutu probija ath , to mi je najbolji lijek , kad mi je portfelj potentan tada mi sve leprša ko jato leptirića
P,S
Kako je vama na vlenu ??
-
Izgleda da je luka Rijeka potaknula rast i luke Ploče , fantastično 😉
A i bid se podebljava , mljac!
-
Tu-Tu-Tu-Tu- krunuo je brzi vlak iz Rijeke dragi putnici vežite svoje pojaseve na sjedalima
na čemu si ti...da i nama proslijediš malo

Ja sam ti na vlenu🤣😅🤣😅🤣
-
Tu-Tu-Tu-Tu- krunuo je brzi vlak iz Rijeke dragi putnici vežite svoje pojaseve na sjedalima
-
Brodarski gigant preuzima Luku Rijeka? Traži se dozvola za prvi korakNakon što je tvrtka povezana s Maerskom preuzela većinski udio u Rijeka Gatewayju, druga globalna brodarska kompanija zainteresirana je za preuzimanje…www.tportal.hr
Bilo je očito da se nešto iza brda valja
-
-
Ako je istina sto se priča tko će biti strateski partner luke rijeka izgeaditi ce se zeljeznica, a i vlen bi mogao profitirati. BTW to su sve OSINT podatci. Ne znam za propalu drzavu, ali mislim da je Bari bio veći. Ne Bar
nego Bari. Ako su to strateski partneri oni vole ključ u ruke usluge. Ili point of care 😉Da , u pravu ste veći je bio Bari
-
......kakve poslove mogao obavljati palumbo u gradnji luke na Krku ??
Ne gradnja luke nego remontni poslovi plovila za vrijeme i nakon izgradnhe luke. Za luku rijeka kažu da bi mogla postati veća i od trsta i od kopra zajedno.
......što se tiče lkri to se slažem , jer je onoj bivšoj nasilnoj i propaloj državi je i bila najveća luka na Jadranu , očito joj nije pogodovao niti rat a niti sdp sve ove godine , sve ovisi o nizunskoj željeznici Ri&Zg& eu, koja je opstruirana od zelenih , žutih itd ...ali nakon izgradnje željeznice i do Krka radi proširenja luke na krk to bi bilo vaauuuu!!
Koliko će tu biti posla za vlen pored polumbovih mega remontnoh brodogradilišta na mediteranu sumnjam , jer brodari vrše remonte planski a ne u "toku" kad se nešto pokvari pa treba brzinski zahvat , tog nema i ako se pojavi nekakav takav posao tu zarade nema jer se radi na principu zakrpi i bježi
-
Na Č forumu se radi o drugim stvarima, ne o međunarodnoj politici.
I zašto uopće zagađivati prostor ovdje s onim forumom ? Ovo je tema VLEN i očekivano izvješće i očekivano otključavanje cijene. Pitanje je koja se dionica u Hrv isplati s obzirom da je situacija oko kraja rata neizvjesna. Ako se nešto isplati VLEN je vjerojatno jedna od tih dionica.
Ima li Palumbo ambicije prodati VLEN ? Zna li to tko ? Kako se Lursen prodao, mozda se i oni prodaju ?
Jedino što se Lursen prodao svojima tj Njemcima. Ali s druge strane što će Palumbu pomoćno remontno brodogradilite ? Ako je istina što se priča o Rijeci gradnji luke Rijeka na Krku možda se Palumbo sprema na te vrste remontnih mirnodopskih poslova.
U svakom slučaju nadajmo se otključavanju cijene. I kako će knjižiti sadaanji gubitak.
......kakve poslove mogao obavljati palumbo u gradnji luke na Krku ??
-
Zato što je 3.maj rupa bez dna , što je Palumbo i vidio i odustao dalje ☺️ a uzeo je odma preko puta lokaciju za ono što je "mislio" raditi u 3.maju 🙂🫡
https://www.boatinternational.com/boat-pro/news/…ipyard-adriatic
U 3. maju potrebna su ogromna ulaganja, govorimo o najmanje 100 milijuna eura u kraćem razdoblju, a dugoročno, idućih 20 godina, još i dvostruko više”, otkrio nam je u jučerašnjem razgovoru Dušan Šešok, navodeći kako će oko brojnih osjetljivih točaka i postupaka morati sudjelovati svi, jer je primjerice, obala na kojoj su navozi nestabilna i slijedit će veliki zahvati da se osigura siguran rad.
Nije mu interes širiti lenac na 3maj jer smatra da mu je Lenac ispomoć za velika remontna brodogradilišta na mediteranu npr Malta , a Lenac je podkapacitirana firma gdje se moraju komplet dokovi obnoviti , a 3maj mu je odrađivao dok 11 , da ga je uzeo samo zbog dokova isplatilo bi mu se ali palumbo očito nema ambicija ulagati i širiti kapacitete ovog remontnog brodogradilišta
-
. Ako netko zna zasto VLEN nije kupio 3.Maj ?
To samo uprava može dati odgovor ,ali je i dosta indikativno kad nisu htjeli preuzeti 3maj , tako da za to ne trebaju komentari ,sve je jasno.
-
Krenule pripreme za jedan od najvećih projekata HŽ-a: Za 700 milijuna eura 17 vijadukata i 14 tunelaNova nizinska pruga povezala bi unutrašnjost Hrvatske, gorje s morem. Osim veze Karlovac-Rijeka, bila bi i spoj s europskom željezničkom mrežom.baustela.hr
Krajnje je vrime u debelom opstruiranju
-
SRITAN USKRS I NEK PRESTANU SVI RATOVI!!
-
Nitko im nije javio da je Hormuz zatvoren i da moraju hitno propasti🫣
Ma, ja se šalim , jer toliko je uloženo u taj končar da kad krene bit će raketa
-
Grupa Končar gradi portfelj od 700 MW obnovljivih izvora energijeKončar ubrzava ulazak u OIE projektima od kojih su neki već u pogonu, dok je većina u razvoju, a pritom razvija i baterijske sustavelidermedia.hr
Opet ovaj končar ,....baš je uporan
-
Zasad je taman, nije baš smijurija.
Možda je bila na 700 kuna, sad više i nije.
700kuna je bilo davno davno i ne sjećam se više kad je to bilo ,ako netko i dalje prodaje po 700kuna vršim bezgraničan otkup istih po toj cjeni !!!!