Enna probija led. Mislim da je ovo vrijedno pažnje
Na zadnjoj skupštini su obećali ako se ispune planovi , pretpostavljam ovi , mogla bi konačno biti i dividenda podjeljena , izgleda da smo na dobrom putu !!
Enna probija led. Mislim da je ovo vrijedno pažnje
Na zadnjoj skupštini su obećali ako se ispune planovi , pretpostavljam ovi , mogla bi konačno biti i dividenda podjeljena , izgleda da smo na dobrom putu !!
Fulali ste temu, tema je LKRI
to je tako kad sitna riba ima dva Nika pa u prvom koristi Borisa Nik a onda objavljuje pod sitna riba , a i na insajderu se koristi sa Diokidina gdje istupa ljevičarska stajališta a pod sitna riba uglavnom piše o Viktoru Lencu
Onda volontiraju na dok 11 i njihovoj transparentnosti , dapače nije u pitanju sramota , nego ukazivanje na manipulacije u Viktor Lenac
☺️ mrzitelj Viktor Lenca 😂 nećeš u Lenac više po 3 eura 😉
Ne bih ni da je dva eura
Za par dana kreće redovita brodska linija iz Kine preko Arktika sa kontejnerima.
Odredište Hamburg i Roterdam
18 dana umjesto 28 starim putem.
Konačno će se naspaviti ovi koji stanuju u blizini i nemogu zaspati od reflektora iz LKRI
Koliko je povratna karta ??
-KOEI u slobodnom padu
-za očekivati ili ne.
-ciljana cijena od 900 e za sad na čekanju .
-sve je psihologija na burzi,rekao je Kostolany.
Uvijek je bilo pravilo kad Erste daje prognozu za neku dionicu bjež iz te dionice za koju Erste daje prognozu , glavom bez obzira , jer slijedi pad cijene , njihove su prognoze uvijek bile utopističke
Kad se sjetim da sam ovu dionicu kupovao po 5kn,i prodao po 13kn i mislio da sam napravio bomba plus
Kad se sitim da sam kupovao po 3 eura i prodao po 4,3 eura i kupio lkri po 6.5 a sad je koliko 17 , lol
Dokle više ovo iskrcavanje
Novi poslovi potpisani
......jel ovo još fondovi prodavaju ,kao da je podignuta letvica od strane fondova na razinu od 680 kako bi se prodala preostala količina viška dionica
Jeli fondovi moraju prodavati , ili su već prodali što su trebali !?
Draže mi je ovo cjenovni predviđanje bilo
predviđanje je da će zaraditi više od toga
Fino , fino na lkri 100% u desetak dana sad koei koliko smo već 25% , a počeo je i dlkv da se penje , a očekivanja su još i veća , za sad stojim i gledam a ako kapne koji oerić pa da podebljan
12.8 mil dobiti... pardon o dobiti pričam
Draže mi je ovo cjenovni predviđanje bilo
što mislite za treci kvartal, 12.8 ili ipak malo više? Moje predviđanje je ipak malo više?
80% predviđati povećanje cijene ,zar su tolika očekivanja
Cijena je dosegla 670 u jednom trenutku, a gdje ce zatvoriti danas to ce se tek vidjeti.
Oš reći 680
Uz promet od 750k
Nema spora oko vrijednosti kompanije, jedino što može remetiti budući rast u kratkom roku jest moguce lošije makroekonomsko okruženje. E tu nisam pametan šta se trenutno dešava napose u Americi i svijetu. Nadam se da neće bit većih turbulencija...
.....zanemarimo crne oblake , posvetimo se makroekonomskim podatcima vezane uz dionice koje smatramo sigurnim utočištem
.......a ni lijeka da ozdravi
To i je maksimum, kako ste i rekli, a profitabilnost bi lako mogla dolje.
Ma nema joj spasa 😂😂
Samo tko će kupovati dalje po višim cijenama?
Onaj koji zna i ima
Polijećemo ,vežite pojaseve