1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. umalo

Posts by umalo

• LKRI (Luka Rijeka d.d.)

• umalo
    • September 24, 2025 at 11:10 AM
    Nova trasa nizinske pruge do Rijeke prihvatljiva za okoliš
    www.poslovni.hr

Što se čekalo od 2000g , što su radili u upravi grada Rijeke sve ove godine

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

• umalo
    • September 24, 2025 at 10:59 AM
    Quote from goranlagea
    Quote from Sheki

Ništa zato, bitno da "tučemo" veliku lovu, i državu nam vode polupismeni tako da je sve u redu.

Ja se ne žalim, iako sam polupismen. :):)

Ma svi mi imamo mane , ali sve je u redu dok se tekst razumije unatoč gramatičkim greškama ali kad ne možeš razumjeti tekst kojeg napišeš onda dolazi do problema , kužiš stari moj !!

P.S.

Stvarno onaj glagolski pridjev HTJEO , stvarno što on predstavlja jesi mislio na riječ HTIO 😂🤣😂🤣

• umalo
    • September 24, 2025 at 10:54 AM
    Quote from Sheki
    Quote from goranlagea

Izgleda da nas je ovdje više polupismenih. Ništa zato, ako želimo, razumjet ćemo se.

Ništa zato, bitno da "tučemo" veliku lovu, i državu nam vode polupismeni tako da je sve u redu.

Evo u Rijeci su promjene na vlasti i odmah se osjeti razlika grad je napredniji u razvoju ,gradi se maksimalno luka , ceste , željeznica , sve ono što je trebalo graditi još 2000g

• umalo
    • September 24, 2025 at 10:44 AM
    Quote from goranlagea
    Quote from umalo

Recite mi jeli ovaj glagolski pridjev HTJEO kojeg ste naveli dolazi od glagola JESTI 😂🤣😂🤣😂

Izgleda da nas je ovdje više polupismenih. Ništa zato, ako želimo, razumjet ćemo se.

Ma da , nedajte se smesti😂🤣

• umalo
    • September 24, 2025 at 10:25 AM
    Quote from goranlagea
    Quote from umalo

Sa ili s ,bitno je da ste razumjeli smisao rečenice , za razliku od onog na što ste vi ukazali

Šta je gospodin htjeo reći s onim " sa Kantride"? Možete prevesti, molim vas. Hvala :):)

Recite mi jeli ovaj glagolski pridjev HTJEO kojeg ste naveli dolazi od glagola JESTI 😂🤣😂🤣😂

• umalo
    • September 24, 2025 at 10:21 AM
    Quote from goranlagea
    Quote from umalo

A pojašnjenje što je pisac htio reći , jel mi možete prevesti , koja je to država gateway

Stavite si zarez ita države pa ćete shvatiti.

Nije na meni da ispravljam vaše greške , jer ja ci

tiram vas i vaše greške

A što se tiče države i Riječka uprava na čelu sa vojkom oberznelom kao dio državnog aparata je mogla i prije dvadeset i pet godina izdati uporabne dozvole za sva ova kapitalna ulaganja u Riječku luku pa danas nebi na luku Kopar i Tršćansku luku gledali kao ogromnu konkurenciju sve ove godine

• umalo
    • September 24, 2025 at 10:09 AM
    Quote from goranlagea
    Quote from umalo

Što vam znači ova vaša misao : da je netko htjeo o cijelom projektu računati dugoročno, morao bi, uz pomoć države gateway raditi u sklopu Luke....?????

Previše gramatičkih grešaka ko u predškolskom odgoju !!

Ispričavam se za gramatičke greške.

A pojašnjenje što je pisac htio reći , jel mi možete prevesti , koja je to država gateway

• umalo
    • September 24, 2025 at 10:06 AM
    Quote from Sheki
    Quote from umalo

S obzirom da USA napušta Mediteran , možda bi bilo dobro ih gledati sa Kantride kad će ponovo doći !!

S Kantride, s Kantride, a ne sa Kantride, vi koji predbacujete drugima pravopisne pogreške. S Kantride se može vidjeti da napušta Kvarner, ali ne i Mediteran, al dobro, vi znate...znali ste i cijenu dionice Lenca.

Sa ili s ,bitno je da ste razumjeli smisao rečenice , za razliku od onog na što ste vi ukazali

• umalo
    • September 24, 2025 at 9:52 AM
    Quote from goranlagea
    Quote from umalo

Da,rast od 120% baš ništa ne valja , evo sad je korekcija na svim dionicama iz Top 10 , pa sad malo i ti možeš da popljucaš ovu dionicu , došli i vi na svoje !!

Niko nikoga i ništa ne želi popljuvati. Na kraju, to sam i naveo da sam i sam bio u dilemi ući ili ne. Ispostavio sam šta mi se ne sviđa i zašto nisam ušao i to je sve. Da je netko htjeo o cijelom projektu računati dugoročno, moraoi bi, uz pomoć države gateway raditi u sklopu Luke, a ne osnivati posebnu tvrtku. To je bila jedinstvena prilika da država amortizira sve dubioze u luci i iz svega, zajedno s gatewayom naprave priču.

Što vam znači ova vaša misao : da je netko htjeo o cijelom projektu računati dugoročno, morao bi, uz pomoć države gateway raditi u sklopu Luke....?????

Previše gramatičkih grešaka ko u predškolskom odgoju !!

• umalo
    • September 24, 2025 at 9:36 AM
    Quote from Sheki

Ja sam čuo da brodovi USA više neće ići na remont u Lenac nego u lučicu na Kantridi.

S obzirom da USA napušta Mediteran , možda bi bilo dobro ih gledati sa Kantride kad će ponovo doći !!

• umalo
    • September 24, 2025 at 9:11 AM
    Quote from goranlagea
    Quote from umalo

Hoćeš reći da je ekipa shvatila da se u VL neće baviti brodogradnjom jer za to HRM nije zainteresiran , pa će brodove naručivati izvana

A kad sam ja tvrdio da ovdje nešto ne valja, popljuvaliste me

RE: LKRI (Luka Rijeka d.d.)

[…]

Što to znači sporedna djelatnost?????????
    umalo
    September 2, 2025 at 4:44 PM

Da,rast od 120% baš ništa ne valja , evo sad je korekcija na svim dionicama iz Top 10 , pa sad malo i ti možeš da popljucaš ovu dionicu , došli i vi na svoje !!

• umalo
    • September 23, 2025 at 2:23 PM

Ode se je nade polagalo u HRM ali očito da od tog nema ništa jer naručuju gotove brodove iz Njemačke a koji se neće graditi u Viktor Lenac , tako da otpadaju kapitalni projekti vojne proizvodnje , nažalost🤢🤢

• umalo
    • September 23, 2025 at 2:17 PM
    Quote from sitnariba

Prije će biti da je ekipa shvatila da LKRI nije isto što i Rijeka Gateway d.o.o. 🙂 i da će veliki dio posla preuzeti Rijeka Gateway

Hoćeš reći da je ekipa shvatila da se u VL neće baviti brodogradnjom jer za to HRM nije zainteresiran , pa će brodove naručivati izvana

• umalo
    • September 23, 2025 at 2:05 PM

Jel ovo neki fond prodaje !?

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• umalo
    • September 23, 2025 at 1:41 PM
    Quote from dionicar

sve u top10 u crvenom danas. sto se desava ?

Zato jer su očekivanja velikog rasta još ako uđemo a ući ćemo u OECD , ja pretpostavljam da će strani fondovi grlom u jagode , tako da bih više volio da su cijene jeftinije zbog dokupljavanja , a vrijeme brzo prolazi

• umalo
    • September 23, 2025 at 12:47 PM
    Quote from SILVIO2024
    Quote from umalo

Dionica je rasla 130 posto u Srpnju , sad očito oni koji ne vide daljnji rast cijene prodaju uz jako dobru zaradu ko što sam i ja prodao 50% na cijeni od 16,8 , sad kupujem , jer potencijal za rast nije ispucan a da bi raslo potreban je odbijanac ko što je ovaj , samo mi je žao onog postotka koji je počeo rasti prije par godina , pa mi je bio preko 400 posto , mada nije loš ni sad nakon ponovne kupnje

Samo naprijed sa kupnjom, prostora za rast ovog bisera ima..:)

Da je bar još malo potrajalo 😂

Quote from SILVIO2024
    Quote from umalo

Dionica je rasla 130 posto u Srpnju , sad očito oni koji ne vide daljnji rast cijene prodaju uz jako dobru zaradu ko što sam i ja prodao 50% na cijeni od 16,8 , sad kupujem , jer potencijal za rast nije ispucan a da bi raslo potreban je odbijanac ko što je ovaj , samo mi je žao onog postotka koji je počeo rasti prije par godina , pa mi je bio preko 400 posto , mada nije loš ni sad nakon ponovne kupnje

Samo naprijed sa kupnjom, prostora za rast ovog bisera ima..:)

Mada uvjeren sam da na burzi ima jako puno dionica koje će jako puno rasti , samo da je slobodnog keša !!!!

• umalo
    • September 23, 2025 at 12:10 PM
    Quote from SILVIO2024

Što je ovo bilo prodavateljima prije pola sata?<X

To je očajni potez u smislu potražnje za novcima usljied pogrebnih troškova, bolesti i sl. a ne razumno trgovanje.:(

• LKPC (Luka Ploče d.d.)

• umalo
    • September 21, 2025 at 10:25 PM
    Quote from goranlagea
    Quote from umalo

Sada su izgleda nova očekivanja vezana uz ro ro brodova koji će pozitivno utjecati i na lkpc , a očito da su trumpove carine pozitivno utjecale na promet u našim lukama

Vidiš ova info mi je nova. Ispašće da sam požurio s izlazom iz lkpc kad su ukinuli trgovinu. Možeš malo pojasniti? Možda se i vratim

Izgleda da sam bija u pravu ,a što se tiče terminala ima naznaka, bit će interesantno promatrati kuda će cjena ovih dana

• KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

• umalo
    • September 20, 2025 at 3:13 PM
    Quote from bluelionZG
    Quote from All

Pistoji mogučnost pada ... Ja bih tada jos dokupio svakako ...

slažem se, ja također....ne vjerujem da je to vjerojatno ali barem možemo uživati u maštanju za sada :)

Hm, svašta i ode možeš pročitati a bez ikakvih argumenata ono na principu iz vedra neba pa u rebra !!

• umalo
    • September 19, 2025 at 1:33 PM

Hrvatska kupuje dva dosad najveća broda s torpedima i raketama, Amerikanci jako žele posao vrijedan i do 1,6 milijardu eura!

Možete pročitati da se ovi brodovi neće proizvoditi nažalost u RH , pa tako niti u Lencu

1. Privacy Policy
  2. Kontakt