Nova trasa nizinske pruge do Rijeke prihvatljiva za okoliš
www.poslovni.hr
Što se čekalo od 2000g , što su radili u upravi grada Rijeke sve ove godine
Što se čekalo od 2000g , što su radili u upravi grada Rijeke sve ove godine
Ništa zato, bitno da "tučemo" veliku lovu, i državu nam vode polupismeni tako da je sve u redu.
Ja se ne žalim, iako sam polupismen.
Ma svi mi imamo mane , ali sve je u redu dok se tekst razumije unatoč gramatičkim greškama ali kad ne možeš razumjeti tekst kojeg napišeš onda dolazi do problema , kužiš stari moj !!
P.S.
Stvarno onaj glagolski pridjev HTJEO , stvarno što on predstavlja jesi mislio na riječ HTIO 😂🤣😂🤣
Izgleda da nas je ovdje više polupismenih. Ništa zato, ako želimo, razumjet ćemo se.
Ništa zato, bitno da "tučemo" veliku lovu, i državu nam vode polupismeni tako da je sve u redu.
Evo u Rijeci su promjene na vlasti i odmah se osjeti razlika grad je napredniji u razvoju ,gradi se maksimalno luka , ceste , željeznica , sve ono što je trebalo graditi još 2000g
Recite mi jeli ovaj glagolski pridjev HTJEO kojeg ste naveli dolazi od glagola JESTI 😂🤣😂🤣😂
Izgleda da nas je ovdje više polupismenih. Ništa zato, ako želimo, razumjet ćemo se.
Ma da , nedajte se smesti😂🤣
Sa ili s ,bitno je da ste razumjeli smisao rečenice , za razliku od onog na što ste vi ukazali
Šta je gospodin htjeo reći s onim " sa Kantride"? Možete prevesti, molim vas. Hvala
Recite mi jeli ovaj glagolski pridjev HTJEO kojeg ste naveli dolazi od glagola JESTI 😂🤣😂🤣😂
A pojašnjenje što je pisac htio reći , jel mi možete prevesti , koja je to država gateway
Stavite si zarez ita države pa ćete shvatiti.
Nije na meni da ispravljam vaše greške , jer ja ci
tiram vas i vaše greške
A što se tiče države i Riječka uprava na čelu sa vojkom oberznelom kao dio državnog aparata je mogla i prije dvadeset i pet godina izdati uporabne dozvole za sva ova kapitalna ulaganja u Riječku luku pa danas nebi na luku Kopar i Tršćansku luku gledali kao ogromnu konkurenciju sve ove godine
Što vam znači ova vaša misao : da je netko htjeo o cijelom projektu računati dugoročno, morao bi, uz pomoć države gateway raditi u sklopu Luke....?????
Previše gramatičkih grešaka ko u predškolskom odgoju !!
Ispričavam se za gramatičke greške.
A pojašnjenje što je pisac htio reći , jel mi možete prevesti , koja je to država gateway
S obzirom da USA napušta Mediteran , možda bi bilo dobro ih gledati sa Kantride kad će ponovo doći !!
S Kantride, s Kantride, a ne sa Kantride, vi koji predbacujete drugima pravopisne pogreške. S Kantride se može vidjeti da napušta Kvarner, ali ne i Mediteran, al dobro, vi znate...znali ste i cijenu dionice Lenca.
Sa ili s ,bitno je da ste razumjeli smisao rečenice , za razliku od onog na što ste vi ukazali
Da,rast od 120% baš ništa ne valja , evo sad je korekcija na svim dionicama iz Top 10 , pa sad malo i ti možeš da popljucaš ovu dionicu , došli i vi na svoje !!
Niko nikoga i ništa ne želi popljuvati. Na kraju, to sam i naveo da sam i sam bio u dilemi ući ili ne. Ispostavio sam šta mi se ne sviđa i zašto nisam ušao i to je sve. Da je netko htjeo o cijelom projektu računati dugoročno, moraoi bi, uz pomoć države gateway raditi u sklopu Luke, a ne osnivati posebnu tvrtku. To je bila jedinstvena prilika da država amortizira sve dubioze u luci i iz svega, zajedno s gatewayom naprave priču.
Što vam znači ova vaša misao : da je netko htjeo o cijelom projektu računati dugoročno, morao bi, uz pomoć države gateway raditi u sklopu Luke....?????
Previše gramatičkih grešaka ko u predškolskom odgoju !!
Ja sam čuo da brodovi USA više neće ići na remont u Lenac nego u lučicu na Kantridi.
S obzirom da USA napušta Mediteran , možda bi bilo dobro ih gledati sa Kantride kad će ponovo doći !!
Hoćeš reći da je ekipa shvatila da se u VL neće baviti brodogradnjom jer za to HRM nije zainteresiran , pa će brodove naručivati izvana
A kad sam ja tvrdio da ovdje nešto ne valja, popljuvaliste me
umaloSeptember 2, 2025 at 4:44 PM
Da,rast od 120% baš ništa ne valja , evo sad je korekcija na svim dionicama iz Top 10 , pa sad malo i ti možeš da popljucaš ovu dionicu , došli i vi na svoje !!
Ode se je nade polagalo u HRM ali očito da od tog nema ništa jer naručuju gotove brodove iz Njemačke a koji se neće graditi u Viktor Lenac , tako da otpadaju kapitalni projekti vojne proizvodnje , nažalost🤢🤢
Prije će biti da je ekipa shvatila da LKRI nije isto što i Rijeka Gateway d.o.o. 🙂 i da će veliki dio posla preuzeti Rijeka Gateway
Hoćeš reći da je ekipa shvatila da se u VL neće baviti brodogradnjom jer za to HRM nije zainteresiran , pa će brodove naručivati izvana
Jel ovo neki fond prodaje !?
sve u top10 u crvenom danas. sto se desava ?
Zato jer su očekivanja velikog rasta još ako uđemo a ući ćemo u OECD , ja pretpostavljam da će strani fondovi grlom u jagode , tako da bih više volio da su cijene jeftinije zbog dokupljavanja , a vrijeme brzo prolazi
Dionica je rasla 130 posto u Srpnju , sad očito oni koji ne vide daljnji rast cijene prodaju uz jako dobru zaradu ko što sam i ja prodao 50% na cijeni od 16,8 , sad kupujem , jer potencijal za rast nije ispucan a da bi raslo potreban je odbijanac ko što je ovaj , samo mi je žao onog postotka koji je počeo rasti prije par godina , pa mi je bio preko 400 posto , mada nije loš ni sad nakon ponovne kupnje
Samo naprijed sa kupnjom, prostora za rast ovog bisera ima..
Da je bar još malo potrajalo 😂
Dionica je rasla 130 posto u Srpnju , sad očito oni koji ne vide daljnji rast cijene prodaju uz jako dobru zaradu ko što sam i ja prodao 50% na cijeni od 16,8 , sad kupujem , jer potencijal za rast nije ispucan a da bi raslo potreban je odbijanac ko što je ovaj , samo mi je žao onog postotka koji je počeo rasti prije par godina , pa mi je bio preko 400 posto , mada nije loš ni sad nakon ponovne kupnje
Samo naprijed sa kupnjom, prostora za rast ovog bisera ima..
Mada uvjeren sam da na burzi ima jako puno dionica koje će jako puno rasti , samo da je slobodnog keša !!!!
Što je ovo bilo prodavateljima prije pola sata?
To je očajni potez u smislu potražnje za novcima usljied pogrebnih troškova, bolesti i sl. a ne razumno trgovanje.
Sada su izgleda nova očekivanja vezana uz ro ro brodova koji će pozitivno utjecati i na lkpc , a očito da su trumpove carine pozitivno utjecale na promet u našim lukama
Vidiš ova info mi je nova. Ispašće da sam požurio s izlazom iz lkpc kad su ukinuli trgovinu. Možeš malo pojasniti? Možda se i vratim
Izgleda da sam bija u pravu ,a što se tiče terminala ima naznaka, bit će interesantno promatrati kuda će cjena ovih dana
Pistoji mogučnost pada ... Ja bih tada jos dokupio svakako ...
slažem se, ja također....ne vjerujem da je to vjerojatno ali barem možemo uživati u maštanju za sada
Hm, svašta i ode možeš pročitati a bez ikakvih argumenata ono na principu iz vedra neba pa u rebra !!
Hrvatska kupuje dva dosad najveća broda s torpedima i raketama, Amerikanci jako žele posao vrijedan i do 1,6 milijardu eura!
Možete pročitati da se ovi brodovi neće proizvoditi nažalost u RH , pa tako niti u Lencu