Jedini problem kod ove dionice, u zadnje vrijeme, je što kad kupiš ne kupiš više...
Kako ko
Jedini problem kod ove dionice, u zadnje vrijeme, je što kad kupiš ne kupiš više...
Kako ko
Ali ako opet zaoštri (vrlo izgledno), bit će lako portfelj - 65% u par dana.
......i onda će poslin -60% bit će +80% opet
25-tu , a mlad li si sinko , da se meni vratiti ali sa ovim portfolio kojeg iman i sa ovon pameti uuuuuuuuf
2025u nažalost 😁 zakoračio u 4 desetljeće već 😅
E da mi se i tamo vratiti , ...još si ti mladac zeleni da bi bia opterećen sa godinom proizvodnje , uživaj i ne opterećuj se , život je samo jedan
tek sam se naspavao od početka malo sam jače slavio 25u 😁
25-tu , a mlad li si sinko , da se meni vratiti ali sa ovim portfolio kojeg iman i sa ovon pameti uuuuuuuuf
ma gledam na nekim aplikacijama analitickima nisu povukli friske podatke 😁 pise p/s 1.4 a ispod 1 je 385/470 ni zaradu nisu povukli kad se azurira.... mljac 😁 nego ustavni sud presuda da li netko zna? to je to ili se opet ponovno sudi?
e i sretna nova svima 😁👍
Što si ti već na kraju 26te pa već čestitaš 27u?????
Izgleda netko dokupljuje u zadnje vrijeme
Koja je razlika između 150 i 151
Sretno svim dioničarima našeg Viktora Lenca 🩵🚢 2026 je naša godina ☝️😉 ne umalo nego će biti dividenda 🥂🍾
...kad žabi narastu dlake na glavi
+ ccc7.5 mil.eura
MiaUUUUU
Možda neće??
Znam što neće - povećati dividendu
Nek oni svake godine djelu dividendu ko i ove godine , a cjena dionice me ne sikiriše
da.... ako imaš barem 500 kom..... lijepa božičnica
Skoro, .....kad bih prodao par ......... kom
Display MoreOpet danas cijena na 310 eura...
Nevjerojatno da u prošloj godini u isto vrijeme, banka vrijedi 348 eura ...
Nevjerojatno je ovo vrednovanje banaka ...ZABA također bila na 30 eura ...
Bez daljnjih komentara, bilo bi najbolje - na ovoj sprdačini od burze...
Nek oni svake godine djelu dividendu ko i ove godine , a cjena dionice me ne sikiriše
Potpisan veliki ugovor s ministarstvom obrane. 125 milijuna eura.
Pa di će stati svi ti novci , nebi bilo zgoreg da osnuju privatnu banku pod nazivom Končar
nekome je puko film čekanja...
...sad još malo i ide opet dokup do 4,5 ?
Ide to na 6 ( % u minus)😂
2,500 milijardi eu za 26 , ma odo ja u vlen ovo se ne isplati
...ugovorenih poslova
Planrani ugovori za 26
2,500 milijardi eu za 26 , ma odo ja u vlen ovo se ne isplati
Evo teksta
Plus Amer koji je stigao u 9.mjesecu u Lenac , a na njemu redovno održavanje donosi finu svotu
u igri je da se u kasnijoj fazi boravka broda otvori potreba i za radovima na njegovom redovitom održavanju, no hoće li se ta opcija i aktivirati, kažu iz uprave »Lenca«, ostaje vidjeti.
Koji ste vi vragolani , puni ste ko brod na račun vl 😃
calypso ne brini i tamo je on na forunu pod drugim nickom 🙂 kuka i blati VLEN i ovdje i tamo , ali đabe mu to 🙂
meni stvarno nije jasno zašto se čovjek tako uhvatio vlen-a...u čemu je kvaka? samo dosada, potraga za boljim životom...ili?
Vrlo jasno zbog investicije , samo san zainteresiran zbog tog što nitko ništa ne komentira
calypso ne brini i tamo je on na forunu pod drugim nickom 🙂 kuka i blati VLEN i ovdje i tamo , ali đabe mu to 🙂
Kako netko može blatiti ovakvu firmu?????Nije mi jasna vaša neuroza !?