1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. umalo

Posts by umalo

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

• umalo
    • December 24, 2025 at 10:59 PM
    Quote from sitnariba

Sretno svim dioničarima našeg Viktora Lenca 🩵🚢 2026 je naša godina ☝️😉 ne umalo nego će biti dividenda 🥂🍾

...kad žabi narastu dlake na glavi

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• umalo
    • December 23, 2025 at 7:58 PM
    Quote from kiaa

+ ccc7.5 mil.eura

MiaUUUUU

• KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

• umalo
    • December 21, 2025 at 9:00 PM
    Končar ugovorio 2,5 milijarde eura poslova, u 2026. veći iskorak u obranu
    www.poslovni.hr

Možda neće??

Quote from nepodoban

Znam što neće - povećati dividendu :)

Končar ugovorio 2,5 milijarde eura poslova, u 2026. veći iskorak u obranu
    www.poslovni.hr
  • HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

• umalo
    • December 20, 2025 at 6:05 PM
    Quote from tollway
    Quote from umalo

Nek oni svake godine djelu dividendu ko i ove godine , a cjena dionice me ne sikiriše

da.... ako imaš barem 500 kom..... lijepa božičnica

Skoro, .....kad bih prodao par ......... kom

• HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

• umalo
    • December 19, 2025 at 11:16 AM
    Quote from SILVIO2024

Opet danas cijena na 310 eura...:cursing:

Nevjerojatno da u prošloj godini u isto vrijeme, banka vrijedi 348 eura ...8)

Nevjerojatno je ovo vrednovanje banaka ...ZABA također bila na 30 eura ...:!::?:

Bez daljnjih komentara, bilo bi najbolje - na ovoj sprdačini od burze...:thumbdown:

Display More

Nek oni svake godine djelu dividendu ko i ove godine , a cjena dionice me ne sikiriše

• umalo
    • December 18, 2025 at 8:49 PM
    Quote from art_invest

Potpisan veliki ugovor s ministarstvom obrane. 125 milijuna eura.

https://www.morh.hr/ministar-anusi…tvrtkom-koncar/

Pa di će stati svi ti novci , nebi bilo zgoreg da osnuju privatnu banku pod nazivom Končar

• umalo
    • December 17, 2025 at 1:48 PM
    Quote from bluelionZG

nekome je puko film čekanja...:)...sad još malo i ide opet dokup do 4,5 ?:)

Ide to na 6 ( % u minus)😂

• umalo
    • December 11, 2025 at 1:47 PM
    Quote from Meri
    Quote from umalo

2,500 milijardi eu za 26 , ma odo ja u vlen ovo se ne isplati

...ugovorenih poslova

Planrani ugovori za 26

• umalo
    • December 11, 2025 at 1:10 PM

2,500 milijardi eu za 26 , ma odo ja u vlen ovo se ne isplati

• umalo
    • December 11, 2025 at 12:15 PM
    PBZ CO: B fond prodaje dionice Končara, A fond ih kupuje, evo detalja
    Fond kategorije B prošlog je tjedna prodao 35,6 tisuća dionica po 650 eura, dok je A fond u ponedjeljak kupio 6,8 tisuća dionica po 666 eura.
    hr.bloombergadria.com

Evo teksta

• umalo
    • December 10, 2025 at 8:57 PM
    Quote from sitnariba

Plus Amer koji je stigao u 9.mjesecu u Lenac , a na njemu redovno održavanje donosi finu svotu

u igri je da se u kasnijoj fazi boravka broda otvori potreba i za radovima na njegovom redovitom održavanju, no hoće li se ta opcija i aktivirati, kažu iz uprave »Lenca«, ostaje vidjeti.

https://www.poslovni.hr/hrvatska/jos-j…-servis-4502491

Koji ste vi vragolani , puni ste ko brod na račun vl 😃

• umalo
    • December 10, 2025 at 7:13 PM
    Quote from bluelionZG
    Quote from sitnariba

calypso ne brini i tamo je on na forunu pod drugim nickom 🙂 kuka i blati VLEN i ovdje i tamo , ali đabe mu to 🙂

meni stvarno nije jasno zašto se čovjek tako uhvatio vlen-a...u čemu je kvaka? samo dosada, potraga za boljim životom...ili?

Vrlo jasno zbog investicije , samo san zainteresiran zbog tog što nitko ništa ne komentira

• umalo
    • December 10, 2025 at 6:32 PM
    Quote from sitnariba

calypso ne brini i tamo je on na forunu pod drugim nickom 🙂 kuka i blati VLEN i ovdje i tamo , ali đabe mu to 🙂

Kako netko može blatiti ovakvu firmu?????Nije mi jasna vaša neuroza !?

• Birtija

• umalo
    • December 10, 2025 at 1:37 PM
    Quote from Zlatek

Čime se to on hvali - da kao siromašna i nerazvijena zemlja primamo pomoć iz EU fondova.

Kao nekad Kosovo u Jugi.

Čak 89 posto hrvatskih tvrtki investira, 18 posto planira još snažnija ulaganja
    www.poslovni.hr

Možda je ovo rezultat primanja pomoći iz eu

• umalo
    • December 10, 2025 at 1:18 PM

.......što se događa na ovoj temi , totalni je muk, imal vjesti o uplovljavanjima il isplovljavanjima , radili se što

• Birtija

• umalo
    • December 10, 2025 at 11:02 AM
    Quote from All
    Quote from Zlatek

Čime se to on hvali - da kao siromašna i nerazvijena zemlja primamo pomoć iz EU fondova.

Kao nekad Kosovo u Jugi.

A čime drugim se moze hvaliti ?:)

E da smo davali za kosovo ko što su tvrdili u beogradu , išlo je to na ono oružje što je razaralo Vukovar i ubijalo nedužne ljude po cjeloj Hrvatskoj i bosni

• Birtija

• umalo
    • December 8, 2025 at 11:14 AM
    Quote from Vule
    Quote from mikromakrto

Najsiromašniji u EU, a nismo ni blizu toga, žive bolje nego 75% svjetske populacije.

Mi smo po svemu među 25% najrazvijenijih društava svijeta. Imamo 101 manu, milijun stvari za popraviti i izgraditi, ali nerealno je i očekivati da ćemo samo 30 godina nakon stjecanja neovisnosti i uvođenja kakvog-takvog kapitalizma biti Švicarska ili Luksemburg.

A i kada ih dosegnemo, a hoćemo ako ne bude ratova, kukat ćemo da što mi dajemo novce za razvoj tamo neke Bugarske, Albanije ili Ukrajine.

Razvijeni smo ko alzirska pustinja, zivimo od turizma i pretakanja iz supljeg u prazno, nista ne proizvodimo a to malo sto proizvedemo je od uvezenih matrijala. Nemamo ni osnovnu proizvodnju hrane da zadovoljimo vlastite potrebe, to smo nekad imali.. jebeni bicikli nemozemo sastaviti bez kineza to sve govori..

Sve smo mi to izgubili od 2000 a naročito prehranu , kad smo dopustili megalomansku proizvonju trgovačkih centara , sjećam se onog famoznog prosvjeda na trgu uoči izbora

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• umalo
    • December 5, 2025 at 12:46 PM
    Quote from fantom
    Quote from umalo

....kako nazivaš onda ove uvezene da pod krinkom antifašizma zazivaju velikosrbsku jugoslaviju

Čovjekolike životinje blokiram, s njima se ne razgovara. Zato ideš na blok...

Quote from abc1

Ne razumijem da se oni koji se ne slažu sa velikom korupcijom (pristojan izraz) odma svrstavaju u antifašizam koji je zapravo velikosrbska jugoslavija? Kakve to veze ima? Umalo si pogodio.

To su manipulatorske taktike jer se našao prozvan kritikom...Čudi me samo tko nam je dopustio da uđemo u OECD i kako smo uspjeli zadovoljiti posljednji uvjet, a to je pitanje korupcije. Kakve laži smo im prodali....

Da a ja bi te vrlo rado razmjenio za "čovjekolike majmune" jer manje smeća više cvjeća

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• umalo
    • December 5, 2025 at 10:25 AM
    Quote from fantom
    Quote from mikromakrto

Najsiromašniji u EU, a nismo ni blizu toga, žive bolje nego 75% svjetske populacije.

Mi smo po svemu među 25% najrazvijenijih društava svijeta. Imamo 101 manu, milijun stvari za popraviti i izgraditi, ali nerealno je i očekivati da ćemo samo 30 godina nakon stjecanja neovisnosti i uvođenja kakvog-takvog kapitalizma biti Švicarska ili Luksemburg.

A i kada ih dosegnemo, a hoćemo ako ne bude ratova, kukat ćemo da što mi dajemo novce za razvoj tamo neke Bugarske, Albanije ili Ukrajine.

Premijer u zatvoru, 95% ministara u zatvoru, glavni drzavni inspektor u zatvoru, doslovno svi celni ljudi svega korumpirani i trebali bi biti u zatvoru, 10 od 13 sudaca ustavnog suda hdzovi politicki aktivisti a ne suci....

Tu si gdje si zato sto si nekada bio dio austro-ugarske koja je vodila racuna o razvoju svojih teritorija. Otkada se uvezlo pola milijuna covjekolikih zivotinja iz BH, polako se pretvaras i pretvorices se u Albaniju....

....kako nazivaš onda ove uvezene da pod krinkom antifašizma zazivaju velikosrbsku jugoslaviju

• umalo
    • December 4, 2025 at 1:05 PM

....750 kom po 660....

1. Privacy Policy
  2. Kontakt