Nema se tu o cemu pricati. Taj ICF iz nekog razloga kupuje, oni imaju info i znaju zasto, mi nemamo. Ili jednostavno skupljaju pomalo i ciste pa ce tako dici cijenu i onda prodati. Sama firma ne daje nikakve informacije koje bi potaknule kupnju.
Posts by piho
-
-
Nadam se da će se Ingra javiti na ovaj natječaj.
https://www.poslovni.hr/hrvatska/za-pu…na-eura-4489232
elektrana u Ivanićgradu je neposredno uz autocestu i strateški je na dobroj lokaciji.
U svojim planovima razvoja i spominjali su da će se u sljedećoj fazi raditi postrojenje za zeleni vodik i punionica, pa bi to bio odličan slijed.
s obzirom da će na natječaju biti 5 područja na kojima će se moći subvencionirati izgradnju punionica, moguće je za svaku lokaciju povući do 3.5 mil eura ako uključuje kamione i buseve.
S obzirom da Ingra i u Sisačko moslavačkoj županiji ulaže u solarne elektrane za očekivati je da će iskoristiti prilike na ovom i sličnim natječajima s obzirom na izdašna sredstva.
Ostaje nam za pratiti naredno radoblje.
Zasto da se jave kad ne moraju? Nista ne radis, a placa sjeda. #hrvatskisan
-
Kakve veze ima DLKV i USA? Zar rade tamo?
-
Ja sam prodao pola svoje Ingre i uletio u DLKV. Bumo vidli.
-
Silvio, kako je bilo na skupstini?
-
Ja imam dva pitanja pa ko mozes pitaj za mene.
1. Da li se ista radi?
2. Koje su zadani ciljevi uprave za 2025? (da znamo ako ih ne ispune da odlaze)
-
"Senf" dok je bio aktivist (neradnik i teoretski demagog) u sučeljavanju sa Opijem u jednoj emisiji na TV-u je oštro kritizirao javno-privatni partnerski odnos i visoku cijenu koštanja izgradnje Arene tako da je vjerojatno i sada on najveći problem oko priznavanja indeksiranih troškova prema Ugovoru za koji se vodi spor.
Kada se promjeni vlast nakon lokalnih izbora, promijeniti će se i gledište na ugovorne obveze i prava.
Mislim da Senf nema ništa s tim ukoliko je to sada na sudu, ako se ne varam tužba je pokrenuta prije 3 godine i ove godine bi trebala biti presuda?
Da li je Ingra ikad dobila neku presudu?
-
Zaslužuju li Uprava razriješnicu ili ne
Da! Siše se Arena i ništa drugo ne rade. Niti se javljaju na natječaje.
-
-
Cini mi se da netko nesto zna...
-
I ja ću im rado ustupiti po 5 eura
Ja bih isto rado
Ako ode do 3 mozda izadjem i ranije. Ostario sam na ovoj dionici.
-
Netko je fino pocistio...
-
Ne kuzim zasto su kupili dionice po 1.8, samo treba malo pricekati i padne. Izgubili su firmi 11K eura.
-
Kolege, kad je sljedeca skupstina?
-
Evo konačno iskazan interes za značajniju kupnju ...i to sve nakon izvješća koje nije negativno.
Sve bih dao da znam tko tako voli ovu građevinsku ljepoticu..
hoce li biti dividenda? lol
-
Mozda da se jave na natjecaj ako ne spavaju zimski san...
Projekt od 450 milijuna eura ide dalje: Traži se tvrtka koja će obaviti posao za osam milijunaHrvatska elektroprivreda (HEP) uputila je u javno savjetovanje izvedbeni projekt hidroenergetskog sustava (HES) Kosinj, čija procijenjena nabavna vrijednost…www.tportal.hr -
Ne znam od cega bi mogli isplatiti dividendu? Jesu li nesto radili? Ugovorili neki posao? To su profesionalni sisaci arene.
-
Mislim da nas ceka jos jedna godina besposlicarenja i muznje arene...
-
Cekaju jos nize. Idemo mi na 1E i nize....
-
Zanimljivo je kako firma suti dok dionica pada.