Ljudi, kaj se dogada? Jesam li propustio neki info?
#tothemoon ![]()
Ljudi, kaj se dogada? Jesam li propustio neki info?
#tothemoon ![]()
Prodavaci su ljudi kao ja kojima je prekipilo cekati... Vise od 10 godina se nista ne dogadja u toj firmi...
Ima li sto novoga kod ovih dilbera?
Ja sam si pucao u koljena kad sam kupio ovo smece od dionice.
Kupio skupo sad mi zao prodat, a i da hocu ne mogu jer to niko nece.... koma
Prilika za puno posla.
Otislo! ![]()
Kolege sretno i neka ode na 6eur. Ja nemam vremena cekati.
Da me bar hoce poklopiti da izadjem iz ove nocne more napokon.
Nema se tu o cemu pricati. Taj ICF iz nekog razloga kupuje, oni imaju info i znaju zasto, mi nemamo. Ili jednostavno skupljaju pomalo i ciste pa ce tako dici cijenu i onda prodati. Sama firma ne daje nikakve informacije koje bi potaknule kupnju.
Display MoreNadam se da će se Ingra javiti na ovaj natječaj.
https://www.poslovni.hr/hrvatska/za-pu…na-eura-4489232
elektrana u Ivanićgradu je neposredno uz autocestu i strateški je na dobroj lokaciji.
U svojim planovima razvoja i spominjali su da će se u sljedećoj fazi raditi postrojenje za zeleni vodik i punionica, pa bi to bio odličan slijed.
s obzirom da će na natječaju biti 5 područja na kojima će se moći subvencionirati izgradnju punionica, moguće je za svaku lokaciju povući do 3.5 mil eura ako uključuje kamione i buseve.
S obzirom da Ingra i u Sisačko moslavačkoj županiji ulaže u solarne elektrane za očekivati je da će iskoristiti prilike na ovom i sličnim natječajima s obzirom na izdašna sredstva.
Ostaje nam za pratiti naredno radoblje.
Zasto da se jave kad ne moraju? Nista ne radis, a placa sjeda. #hrvatskisan
Kakve veze ima DLKV i USA? Zar rade tamo?
Ja sam prodao pola svoje Ingre i uletio u DLKV. Bumo vidli.
Silvio, kako je bilo na skupstini?
Ja imam dva pitanja pa ko mozes pitaj za mene. ![]()
1. Da li se ista radi?
2. Koje su zadani ciljevi uprave za 2025? (da znamo ako ih ne ispune da odlaze)
"Senf" dok je bio aktivist (neradnik i teoretski demagog) u sučeljavanju sa Opijem u jednoj emisiji na TV-u je oštro kritizirao javno-privatni partnerski odnos i visoku cijenu koštanja izgradnje Arene tako da je vjerojatno i sada on najveći problem oko priznavanja indeksiranih troškova prema Ugovoru za koji se vodi spor.
Kada se promjeni vlast nakon lokalnih izbora, promijeniti će se i gledište na ugovorne obveze i prava.
Mislim da Senf nema ništa s tim ukoliko je to sada na sudu, ako se ne varam tužba je pokrenuta prije 3 godine i ove godine bi trebala biti presuda?
Da li je Ingra ikad dobila neku presudu? ![]()
Zaslužuju li Uprava razriješnicu ili ne
Da! Siše se Arena i ništa drugo ne rade. Niti se javljaju na natječaje.
Cini mi se da netko nesto zna...
I ja ću im rado ustupiti po 5 eura
Ja bih isto rado ![]()
Ako ode do 3 mozda izadjem i ranije. Ostario sam na ovoj dionici.
Netko je fino pocistio...
Ne kuzim zasto su kupili dionice po 1.8, samo treba malo pricekati i padne. Izgubili su firmi 11K eura.
Kolege, kad je sljedeca skupstina?