Ingra će ispasti iz sustava Crobex ako nastavi s ovom dinamikom prometa..
Posts by SILVIO2024
-
-
Ali zato matica rastura, nikad bolji.
Koliko to utiče na cijenu ZABA ?
Nikako.
-
Kolege, koji rezultat očekujete na 30.6.?
Trebalo bi biti prikazano nešto prihoda od prodaje struje, zar ne?
Strpljivo iščekujemo papire da vidimo koliko je radila prodaja...je li izdala samo račun prema gradu i državi (zaključak: 2 kom. mjesečno i nakon toga odmor u kafiću)...
Zar je puštena u rad sunčana elektrana Ivanićgrad? Nisam vidio neku vijest o tome.
Ingra je u posebnom režimu trgovanja na ZSE i nema obvezu objavljivanja poslovnih informacija tijekom godine.
Samo su nam Skupštine ostale i eventualno Dan investitora ako će zaživjeti, za dobivanje poslovnih informacija.
-
Kolege, koji rezultat očekujete na 30.6.?
Trebalo bi biti prikazano nešto prihoda od prodaje struje, zar ne?
Strpljivo iščekujemo papire da vidimo koliko je radila prodaja...je li izdala samo račun prema gradu i državi (zaključak: 2 kom. mjesečno i nakon toga odmor u kafiću)...
-
Na svim dionicama dinamično a kod nas mrtvilo...
-
Dionica naraste u jednom tjednu za 20 eura ...svašta
-
Oni veći nalozi na 2,50 i 2,70 će promijeniti vlasnika do kraja ljeta ...kladio se ja ili ne...
2,60 eura x 50.000 kom
Lažni prodavatelj na kvoti 2,60 eura...pobjegao glavom bez obzira...
-
Min. cijena transakcije 16.7.2025.
2,06 EUR
Max. cijena transakcije 16.7.2025.
2,38 EUR
Daleko, daleko...
-
Oni veći nalozi na 2,50 i 2,70 će promijeniti vlasnika do kraja ljeta ...kladio se ja ili ne...
2,60 eura x 50.000 kom
-
Rasturili su sa kreditima i nastaviti će do kraja godine bez obzira na minorna ograničenja.
Nakon toga kreću u akvizicije ...živi bili i vidjeli sve to.
Država ima ogroman deficit, mogla bi prodati 25% da malo kozmetički ublaži pretjeranu potrošnju.
-
Slažem se.
Nisu gladni i nemaju instikt za stvaranjem nove hrane.
-
"...shvati mene ingrin menagament ljuti, koliko su propustili prilika mogli su biti na 12 eura min.. ali...."
I mene ponekad ljute njihovi potezi ali oni imaju legitimitet donošenja odluka a vlasnici (dioničari) im mogu propustiti ne dati razriješnicu i stvar je riješena.
"...probaj maknuti arenu iz booka"
To se ne radi. Poslovanje grupe se promatra sa potpunom bilančnom i vanbilančnom imovinom.
Ova Uprava je sposobna podići cijenu dionice na 12 eura jer je vrlo oprezna u izradi projekata i izlaganju rizicima. Iz tog razloga će povećavati prihode prodajom struje (a konstantni od najma Arene ostaje sve do 2036.god) i sudska presuda od indeksacije troškova su samo pozitivni budući novčani tokovi.
Sretno Ingri, menagementu, dioničarima i simpatizerema ovdje na forumu koji još nemaju ove vrijednosne papire.
-
HPB d.d. BVPS 284,10 P/B 0,95
ZABA BVPS 7,86 P/B 3,17
-
Ingra d.d. BVPS 4,68 P/B 0,45
Dalekovod d.d. BVPS 1,73 P/B 3,56
-
"Sve u svemu za Ingru se ne bojim"...
-
Kolega po dionicama, držim u portfelju banke (HPB, ZABA), Ingru (106 240 kom), Luku Rijeka i Dlkv.
Sasvim solidan nivo raspršenosti rizika i mogućnosti zarade.
U prošlosti sam držao mnoge druge i bio na Skupštinama te saznao tamo vrijedne informacije.
Zaključak da je potrebno sudjelovati u životu pravnih osoba i informirati se iz različitih izvora.
Kruh zarađen na tržištu kapitala ima svoju cijenu koju svatko plati na svoj način (sve ovisi o sposobnosti anuliranja stresa i balansiranja straha i pohlepe).
-
Država zbog deficita u proračunu i izgubljenih sporova protiv jedne banke zbog konverzije švicaraca i dugogodišnjeg procesa mađarskog Mol-a, trebala bi prodati 25% udjela u HPB-u i nekim drugim državnim tvrtkama kako bi popunila gap.
Moje skromno mišljenje utemeljeno na događajima iz stvarnog života.
A sto smo sa Todoricem ?
Kolega po dionicama, pojasnite detaljnije slučaj "Todorić"?
-
Država zbog deficita u proračunu i izgubljenih sporova protiv jedne banke zbog konverzije švicaraca i dugogodišnjeg procesa mađarskog Mol-a, trebala bi prodati 25% udjela u HPB-u i nekim drugim državnim tvrtkama kako bi popunila gap.
Moje skromno mišljenje utemeljeno na događajima iz stvarnog života.
-
imamo predstavnika malih dioničara u nadzornom odboru koji dividendu dobiva svaki mjesec kao naknadu i boli ga ona stvar za one koji su mu dali podršku
Mali dioničari nisu sudjelovali na skupštini a dotični nema podršku malih dioničara...
Mali dioničari (koji ne dođu na Skupštinu) nisu fer što nisu sudjelovali na Skupštini i nisu iskoristili svoje pravo glasa.
Osobno svake godine odvojim par sati i odem na taj događaj te iskoristim svoje pravo.
-
Ali zato i svaki čas može lako 20 Eur gore (da ne kažemo i koliko još puno više, jer aska ispod 400 Eur ima tek nešto sitno).
Kad bi barem "rasturili" podaci o prihodima za prvo polugodište...
...onda bi tako bilo!