Zanimljivo je kako gosp. Silvijo negativno piše o "zlatnom gralu" do jučerašnjem.
Mogu biti opasan i bezopasan u komentarima... ![]()
Zanimljivo je kako gosp. Silvijo negativno piše o "zlatnom gralu" do jučerašnjem.
Mogu biti opasan i bezopasan u komentarima... ![]()
Danas opet "Predator Ingre" u akciji...![]()
Prije svjetske ekonomske krize bilo bi mudro spakirati kofere novca i "umiroviti se".
Trajat će dugo i s velikim poremećajima na svim razinama ekonomije.
2036. godine će se podijeliti sva dobit od najma Arene i tada slijedi jedino logično rješenje...ključ u bravu, delistiranje sa ZSE.
Bojim se da sam 90% u pravu i ostatak u krivu.
Izračunajte koliko ćete imati godina u 2036. i razmislite isplati li se čekati ovdje u poziciji kako bi kapitalizirali investiciju?
Kapital= imovina - obveze! ![]()
Evo na 2,8 sa 50.000 kom. netko čeka prema dogovoru..![]()
Danas je "insajderstvo" ključ uspjeha...![]()
Neozbiljna firma, neozbiljni dioničari...![]()
I ja ću im rado ustupiti po 5 eura ![]()
Današnji parametri za trgovanje:
Strašilo na 1,99 nikako da se pomakne u zonu transakcije.. ![]()
HES Kosinj jedan je od najvećih hidroenergetskih projekata u Hrvatskoj, a s hidroelektranom Senj 2 čini najveći projekt HEP-a od osamostaljenja Hrvatske. Njegova ukupna vrijednost iznosi oko 450 milijuna eura, no nesumnjivo je da će konačna cijena biti znatno veća, s obzirom na to da se radi o projekciji staroj četiri godine.
![]()
"Što se tiče aktivnosti na glavnoj skupštini jedino što preostaje malim dioničarima da postave pitanja i nadaju se odgovorima. Za mijenjati odluke je prekrasno, jer ova ekipa po mojoj procjeni sada kontrolira oko 35% svih dionica, a doći sa drugih 35% da bi se nešto promijenilo je nemoguće."
Ajmo doći do drugih 35% pa ćemo biti gotovo ravnopravni u suodlučivanju. ![]()
Sve se može kada se hoće. ![]()
"Neki blizu vatre, vode tvrtku jer su im dioničari dali povjerenje da ce svojim odlukama, znanjem i radom postići pozitivne finan. rezultate i time opravdati svoje radno mjesto.
A dobijemo lažna obećanja, kupovinu dionica, umjetno održavanje na zivotu, životarenje, pregovaranje odugovlačenje."
Dioničari daju svoje povjerenje jer su normalni građani koji vjeruju u tvrtku i u menadžment koji upravlja njome. Bez fige u džepu se nadaju da će nakon toliko godina stagniranja, ipak biti povećanja poslovnih aktivnosti, rasta dionice i neke simbolične dividende.
Kod Ingre bi to bilo suprotno od efekta koji je bio negativan na dionice DDJH, DLKV-a...
Izglasat ćemo je, ne brinite
Država, to sam ja?
Mislio sam na dioničare koji će se pojaviti na Skupštini...![]()
Display MoreSada bi dobro došlo jedno spajanje dionice u smislu npr. 1/400-500 ili neki drugi omjer, gdje bi svi mali i (nebitni) dioničari sa rasponom od 1 do 399 dionica "nestali"...
Rezultat pogađate...
Misliš na scenarijj dlkv i ddjh....mocvara od pravosuđa...lopovluk koji ni KPJ ne bi smislila.
Strava kako netko može na taj nacin male male dioničare potisnut.
Dok smo ulagali svoje novce bili smo im dobri,sad kad su našli shemu kako otet grizu i ne puštaju.
Sve po Zakonu o trgovačkim društvima.. ![]()
Sada bi dobro došlo jedno spajanje dionice u smislu npr. 1/400-500 ili neki drugi omjer, gdje bi svi mali i (nebitni) dioničari sa rasponom od 1 do 399 dionica "nestali"...
Rezultat pogađate...![]()
Izglasat ćemo je, ne brinite ![]()
Uskoro ćemo opet biti na 340...![]()
![]()
Do 2 eura se može pokupiti u jednom nalogu 86 tis. kom. ![]()
Koji poklon na dlanu a pravimo se svi skupa da su to "lažni nalozi"..![]()
Potpuna letargija zavladala na ovom forumu.
S vremena na vrijeme se aktiviramo ja i još neke kolege i nakon toga opet "tabula raza" (prazna ploča).
Nema niti volje, niti optimizma ni pesimizma ovdje više...![]()