1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. SILVIO2024

Posts by SILVIO2024

• INGR (INGRA d.d.)

• SILVIO2024
    • October 7, 2025 at 2:58 PM

OSTALE PROPISANE INFORMACIJE – Informacija o traženju suglasnosti radi sklapanja Ugovora o dugoročnom kreditu Zagrebačkog holdinga d.o.o. u iznosu do EUR 131.000.000,00 za refinanciranje postojećeg duga Društvo Zagrebački holding d.o.o. uputilo je dana 6. listopada 2025. godine Gradskoj skupštini Grada Zagreba zahtjev za ishođenje suglasnosti radi dugoročnog zaduživanja klupskim kreditom do iznosa EUR 131.000.000,00 kojim se refinancira postojeći dug. S obzirom na pozitivne trendove u poslovanju, Društvo je steklo preduvjete za refinanciranje preostalog iznosa obveza Društva po postojećem dugoročnom klupskom kreditu iz rujna 2022. godine, odobrenog Ugovorom o dugoročnom klupskom kreditu u kunskoj protuvrijednosti u iznosu do EUR 240.000.000,00. U postupku odabira najpovoljnije ponude prihvaćena je ponuda Kluba banaka kojeg čine Zagrebačka banka d.d. i Erste&Steiermärkische banka d.d. Kredit se odobrava do iznosa EUR 131.000.000,00 s fiksnom kamatnom stopom od 2,33% i rokom povrata 8 godina, što je identično preostalom roku povrata postojećeg kredita. Izmijenjena je struktura kolaterala te se kao kolaterali ugovaraju zadužnice i upis založnog prava na imovini procijenjene vrijednosti minimalno 60 milijuna EUR, bez dodatnih jamstava Grada Zagreba, sudužništava ovisnih društava i cesija potraživanja od Grada Zagreba. Nadalje, smanjena je visina vrijednosti imovine za upis založnog prava te povećani limiti dodatnog zaduživanja i ograničenja raspolaganja imovinom uz suglasnost kreditodavatelja. ZAGREBAČKI HOLDING d.o.o.

To su poslovne aktivnosti koje raduju...8):saint:

• HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

• SILVIO2024
    • October 7, 2025 at 12:58 PM

Današnje trgovanje pokazuje zainteresiranost kupaca za ovu potcjenjenu dionicu.

Moja prognoza ATH je 350-360 eura....;)

No, prvo trebamo odraditi izvanrednu Skupštinu krajem godine..8)

• INGR (INGRA d.d.)

• SILVIO2024
    • October 7, 2025 at 12:38 PM

Nažalost, nestali predmetni nalozi koji su bili subjekt ogovaranja u mojem prethodnom postu, te sada opet sve u dosadnom ritmu dalje. :sleeping:

• INGR (INGRA d.d.)

• SILVIO2024
    • October 7, 2025 at 12:28 PM

Zanimljivi nalozi danas na K 14.151 kom cijena 2,12 i odmah istog trenutka se pojavio P nalog 45.665 kom. na cijeni 2,20. ^^

Pokazivanje mišića ili neke druge namjere...:/

• LKRI (Luka Rijeka d.d.)

• SILVIO2024
    • October 2, 2025 at 1:09 PM

Koji je razlog konstantnog iskrcavanja iz ove dionice?<X

Zna li netko odgovor na to osim da je dionica narasla pa se kapitalizira dobitak. ?(

• ZITO (Žito d.d.)

• SILVIO2024
    • October 2, 2025 at 12:27 PM

Čekamo FI za 3Q....=O

• INGR (INGRA d.d.)

• SILVIO2024
    • September 30, 2025 at 12:15 PM

Microsoft Word - Izvjestaj Uprave PFI LANISTE I. POL 2025_FINAL

• INGR (INGRA d.d.)

• SILVIO2024
    • September 30, 2025 at 11:31 AM

Ovdje ekipa uopće nije za razmjenu ozbiljnih i neozbiljnih mišljenja, iskustava, zaključaka, ideja. ?(

Nikako da se odmaknu sumorne i teške misli sa ovog topića.

Pokušavam animirati barem staru ekipu, dugogodišnje poznanike i strpljive ljude, međutim ne žele trošiti svoje vrijeme baš tu i ovdje.

Jedino mi preostaje da se i ja povučem u pećinu i od tamo promatram horizont ove građevinske grupacije. Ne mogu voditi monolog jer to nije svrha ovog foruma.8)

• INGR (INGRA d.d.)

• SILVIO2024
    • September 30, 2025 at 9:48 AM

Smanjio se pladanj na 2,2 ....:/:!::?:

• INGR (INGRA d.d.)

• SILVIO2024
    • September 30, 2025 at 9:43 AM
    Quote from DiAbLeRo

To su nalozi ovih što kupuju, čim im se kupnja približi pobjegnu naviše. I tako dok god bude strašljivih naivaca da im prodaju na ovim mizernim cijenama.

A ja mislio da su to iskreni prodavači kojima trebaju novci za humanitarne svrhe, ulaganja u nekretnine i vračanje kredita bankama.

8)

Koji sam ja naivac...;)

Kolega DiABLeRo,

ja mislim da bi trebalo testirati Vašu teoriju i kupiti sve to što je izloženo na pladnju.X/

Možda neće uspjeti pobjeći na vrijeme s pladnja...:D

• INGR (INGRA d.d.)

• SILVIO2024
    • September 30, 2025 at 9:12 AM

Ne mogu ne primjetiti svakodnevno prodajne naloge na 2,2, 2,3, 2,5, 2,7....stvarno mame uzdahe i potiču pohlepu i strah i istovremeno. 8)

Ukupno 115.000 kom. (zbroj iz prethodnog posta)

Tko bi mogli biti ponosni vlasnici ovih papira koje se žele riješiti na ovim skromnim razinama? ?(

• INGR (INGRA d.d.)

• SILVIO2024
    • September 29, 2025 at 10:34 AM

Ja sam posljednji koji mašta o dividendi jer sam na svakoj Skupštini dioničara i znam kakvo je stanje tvrtke.

I sutra sam tamo ...jer sam "poslušan" dioničar. ^^

• INGR (INGRA d.d.)

• SILVIO2024
    • September 26, 2025 at 9:12 AM

Značajniji prodajni nalozi u čekaonici (2,2, 2,3, 2,5, 2,7....8)) pa tko vjeruje u dobivanje sudskog spora sa gradom i državom, povećanje prihoda kroz prodaju projekata, ....dividendu u budućim godinama - ima priliku investirati!;)

Kupuje se budućnost, zar ne? :?::!:

Quote from SILVIO2024

Značajniji prodajni nalozi u čekaonici (2,2, 2,3, 2,5, 2,7....8)) pa tko vjeruje u dobivanje sudskog spora sa gradom i državom, povećanje prihoda kroz prodaju projekata, ....dividendu u budućim godinama - ima priliku investirati!;)

Kupuje se budućnost, zar ne? :?::!:

Ako neće mali dioničari i IFC, pokupiti će trezor i podijeliti interno...=O

• INGR (INGRA d.d.)

• SILVIO2024
    • September 25, 2025 at 11:12 AM
    Quote from domo1977

Pa nikad neće biti dividende.

Zašto da je daju malima?

Kupit će ingra dionice i svake godine nagraditi nekog od ekipe s njima.

A do 32 će smisliti već način kako će izbaciti male dal dokapitalizacijom il već kako

Milion posto siguran u taj ishod

Neće mirno spavati ako to naprave brojnim hrvatskim obiteljima.

• INGR (INGRA d.d.)

• SILVIO2024
    • September 24, 2025 at 10:31 AM
    Quote from bluelionZG

kakve u šanse da se neka divka predloži?:)

Nikakve šanse za dividendu trenutno. Moramo biti realni po tome pitanju.:S

Nakon dobivanja sudskog spora sa Gradom Zagrebom i RH te isplata glavnice i zateznih kamata (predmetna indeksacija), tek tada postoje neke šanse za prijedlog koji mora proći glasovanje na skupštini.:whistling:

Ciljana cijena bi mogla biti 0,10-0,15 eura/dionici no pričekajmo prvo Odluku hrvatskih sudova (vjerojatno 2026. godina).8)

Sljedeća postaja na kojoj bi se mogla izglasati neka dividenda je razdoblje 2032.- 2036. godine. (otplaćen dug banci za Arenu).:)

• INGR (INGRA d.d.)

• SILVIO2024
    • September 24, 2025 at 10:13 AM
    Quote from Jakosin

Tomica šalje ovrhe na dug holdingu od 2,5 eura, što Ingra čeka, ovrha na bicikl Tomici:D

Šalu ma stranu, na uho na koje inače slabije čujem sam načuo da se počelo graditi na Mokošici, infrastruktura i ceste do mora napravljene.

Uskoro će Skupština (30.rujna) pa ćemo osposobiti oba uha da što bolje čuju...^^

• ZITO (Žito d.d.)

• SILVIO2024
    • September 24, 2025 at 9:50 AM
    Quote from Lukasenko

Možda OTP fond zna da je ovaj IPO napravljen da Pipunić dođe do love za kupnju Zvijezde a vi to ovdje komentatori možda ne znate :)

Akvizicija će biti sigurno, samo je otvoreno pitanje koga će strateški pripojiti..:saint:

• SILVIO2024
    • September 23, 2025 at 12:23 PM
    Quote from umalo
    Quote from SILVIO2024

Što je ovo bilo prodavateljima prije pola sata?<X

To je očajni potez u smislu potražnje za novcima usljied pogrebnih troškova, bolesti i sl. a ne razumno trgovanje.:(

Dionica je rasla 130 posto u Srpnju , sad očito oni koji ne vide daljnji rast cijene prodaju uz jako dobru zaradu ko što sam i ja prodao 50% na cijeni od 16,8 , sad kupujem , jer potencijal za rast nije ispucan a da bi raslo potreban je odbijanac ko što je ovaj , samo mi je žao onog postotka koji je počeo rasti prije par godina , pa mi je bio preko 400 posto , mada nije loš ni sad nakon ponovne kupnje

Samo naprijed sa kupnjom, prostora za rast ovog bisera ima..:)

• HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

• SILVIO2024
    • September 23, 2025 at 12:19 PM

Što bi moglo ukazivati na ovakav kontinuirani rast uz male promete??(

Prosinac je još jako daleko i potvrđivanje dividende za 2024.god. ^^

Vjerojatno je nešto drugo posrijedi...super pozitivni FI 3Q možda :love:

• SILVIO2024
    • September 23, 2025 at 11:54 AM

Što je ovo bilo prodavateljima prije pola sata?<X

To je očajni potez u smislu potražnje za novcima usljied pogrebnih troškova, bolesti i sl. a ne razumno trgovanje.:(

1. Privacy Policy
  2. Kontakt