1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. SILVIO2024

Posts by SILVIO2024

• INGR (INGRA d.d.)

• SILVIO2024
    • July 16, 2025 at 12:52 PM
    Quote from SILVIO2024

Oni veći nalozi na 2,50 i 2,70 će promijeniti vlasnika do kraja ljeta ...kladio se ja ili ne... ^^

2,60 eura x 50.000 kom 8)

Lažni prodavatelj na kvoti 2,60 eura...pobjegao glavom bez obzira...:D

• INGR (INGRA d.d.)

• SILVIO2024
    • July 16, 2025 at 10:44 AM
    • Min. cijena transakcije 16.7.2025.

2,06 EUR

• Max. cijena transakcije 16.7.2025.

2,38 EUR

Daleko, daleko...8)

• INGR (INGRA d.d.)

• SILVIO2024
    • July 16, 2025 at 9:58 AM

Oni veći nalozi na 2,50 i 2,70 će promijeniti vlasnika do kraja ljeta ...kladio se ja ili ne... ^^

2,60 eura x 50.000 kom 8)

• HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

• SILVIO2024
    • July 15, 2025 at 1:27 PM

Rasturili su sa kreditima i nastaviti će do kraja godine bez obzira na minorna ograničenja.

Nakon toga kreću u akvizicije ...živi bili i vidjeli sve to. :)

Država ima ogroman deficit, mogla bi prodati 25% da malo kozmetički ublaži pretjeranu potrošnju. :)

• INGR (INGRA d.d.)

• SILVIO2024
    • July 14, 2025 at 2:44 PM

Slažem se.

Nisu gladni i nemaju instikt za stvaranjem nove hrane.

• INGR (INGRA d.d.)

• SILVIO2024
    • July 14, 2025 at 9:46 AM

"...shvati mene ingrin menagament ljuti, koliko su propustili prilika mogli su biti na 12 eura min.. ali...."

I mene ponekad ljute njihovi potezi ali oni imaju legitimitet donošenja odluka a vlasnici (dioničari) im mogu propustiti ne dati razriješnicu i stvar je riješena.

"...probaj maknuti arenu iz booka"

To se ne radi. Poslovanje grupe se promatra sa potpunom bilančnom i vanbilančnom imovinom.

Ova Uprava je sposobna podići cijenu dionice na 12 eura jer je vrlo oprezna u izradi projekata i izlaganju rizicima. Iz tog razloga će povećavati prihode prodajom struje (a konstantni od najma Arene ostaje sve do 2036.god) i sudska presuda od indeksacije troškova su samo pozitivni budući novčani tokovi.

Sretno Ingri, menagementu, dioničarima i simpatizerema ovdje na forumu koji još nemaju ove vrijednosne papire.

• SILVIO2024
    • July 11, 2025 at 2:03 PM

HPB d.d. BVPS 284,10 P/B 0,95

ZABA BVPS 7,86 P/B 3,17

• INGR (INGRA d.d.)

• SILVIO2024
    • July 11, 2025 at 2:02 PM

Ingra d.d. BVPS 4,68 P/B 0,45

Dalekovod d.d. BVPS 1,73 P/B 3,56

• INGR (INGRA d.d.)

• SILVIO2024
    • July 11, 2025 at 12:59 PM

"Sve u svemu za Ingru se ne bojim"...:evil:

• INGR (INGRA d.d.)

• SILVIO2024
    • July 11, 2025 at 9:57 AM

Kolega po dionicama, držim u portfelju banke (HPB, ZABA), Ingru (106 240 kom), Luku Rijeka i Dlkv.

Sasvim solidan nivo raspršenosti rizika i mogućnosti zarade.

U prošlosti sam držao mnoge druge i bio na Skupštinama te saznao tamo vrijedne informacije.

Zaključak da je potrebno sudjelovati u životu pravnih osoba i informirati se iz različitih izvora.

Kruh zarađen na tržištu kapitala ima svoju cijenu koju svatko plati na svoj način (sve ovisi o sposobnosti anuliranja stresa i balansiranja straha i pohlepe).

• SILVIO2024
    • July 11, 2025 at 9:50 AM
    Quote from All
    Quote from SILVIO2024

Država zbog deficita u proračunu i izgubljenih sporova protiv jedne banke zbog konverzije švicaraca i dugogodišnjeg procesa mađarskog Mol-a, trebala bi prodati 25% udjela u HPB-u i nekim drugim državnim tvrtkama kako bi popunila gap.

Moje skromno mišljenje utemeljeno na događajima iz stvarnog života.

A sto smo sa Todoricem ?

Kolega po dionicama, pojasnite detaljnije slučaj "Todorić"?

• SILVIO2024
    • July 10, 2025 at 12:18 PM

Država zbog deficita u proračunu i izgubljenih sporova protiv jedne banke zbog konverzije švicaraca i dugogodišnjeg procesa mađarskog Mol-a, trebala bi prodati 25% udjela u HPB-u i nekim drugim državnim tvrtkama kako bi popunila gap.

Moje skromno mišljenje utemeljeno na događajima iz stvarnog života.

• INGR (INGRA d.d.)

• SILVIO2024
    • July 9, 2025 at 10:08 AM
    Quote from mali
    Quote from villach007

imamo predstavnika malih dioničara u nadzornom odboru koji dividendu dobiva svaki mjesec kao naknadu i boli ga ona stvar za one koji su mu dali podršku

Mali dioničari nisu sudjelovali na skupštini a dotični nema podršku malih dioničara...

Mali dioničari (koji ne dođu na Skupštinu) nisu fer što nisu sudjelovali na Skupštini i nisu iskoristili svoje pravo glasa.

Osobno svake godine odvojim par sati i odem na taj događaj te iskoristim svoje pravo.

• SILVIO2024
    • July 3, 2025 at 1:54 PM
    Quote from mesetar

Ali zato i svaki čas može lako 20 Eur gore (da ne kažemo i koliko još puno više, jer aska ispod 400 Eur ima tek nešto sitno).

Kad bi barem "rasturili" podaci o prihodima za prvo polugodište...^^

...onda bi tako bilo!

• INGR (INGRA d.d.)

• SILVIO2024
    • July 3, 2025 at 1:52 PM

Član NO ne može ništa napraviti u svezi isplate dividende ili bilo koje promjene u vezi poslovnih politika društva.

Da je bilo tko od nas na toj poziciji, bili bi u istom modalitetu djelovanja čuvanja poslovne tajne.

Na jesen će "Dan otvorenih vrata" za investitore pa ćemo doći, saznati o stanju projekata i biti opušteniji.

Moj komentar na Ing-grad je bilo čisto iznošenje činjenice i malo sam ljubomoran ali to je ljudski i strpljivo do 2036.godine pa će napetost nestati.

• INGR (INGRA d.d.)

• SILVIO2024
    • July 2, 2025 at 2:23 PM

Ing-grad isplaćuje dividendu ...svaka čast!

Ingra je svjetlosnu godinu od takve odluke...:cursing:

• IG (ING-GRAD d.d.)

• SILVIO2024
    • July 2, 2025 at 1:21 PM

Bravo za poslovanje i isplatu dividende!

Kada bi Ingra tako funkcionirala, bilo bi predivno ali nije.

• SILVIO2024
    • July 2, 2025 at 1:18 PM

Dionica padne u jednom danu za 10 eura (75,00 kn)...svašta :cursing:

• SILVIO2024
    • June 26, 2025 at 10:16 AM

ZABA se tržišno valorizira na 2,9 knjigovodstvene vrijednosti što je u apsolutnim brojevima 8,79 / 25,5 eur :cursing:

HPB kada bi se tržio na 2,9 knjigovodstvene vrijednosti...bio bi na 800 eur 8)

HPB ima u planu nekoliko manjih akvizicija banaka a Zagrebačka banka uvodi u ponudu novi investicijski proizvod, certifikate s kapitalnom zaštitom, koji omogućavaju klijentima da sudjeluju u prinosima tržišta, uz zaštitu uloženog iznosa po dospijeću.

• SILVIO2024
    • June 25, 2025 at 2:56 PM

BVPS HPB-a na 30.6.2025. =?

1. Privacy Policy
  2. Kontakt