Oni veći nalozi na 2,50 i 2,70 će promijeniti vlasnika do kraja ljeta ...kladio se ja ili ne...
2,60 eura x 50.000 kom
Lažni prodavatelj na kvoti 2,60 eura...pobjegao glavom bez obzira...
Oni veći nalozi na 2,50 i 2,70 će promijeniti vlasnika do kraja ljeta ...kladio se ja ili ne...
2,60 eura x 50.000 kom
Lažni prodavatelj na kvoti 2,60 eura...pobjegao glavom bez obzira...
Min. cijena transakcije 16.7.2025.
2,06 EUR
Max. cijena transakcije 16.7.2025.
2,38 EUR
Daleko, daleko...
2,60 eura x 50.000 kom
Rasturili su sa kreditima i nastaviti će do kraja godine bez obzira na minorna ograničenja.
Nakon toga kreću u akvizicije ...živi bili i vidjeli sve to.
Država ima ogroman deficit, mogla bi prodati 25% da malo kozmetički ublaži pretjeranu potrošnju.
Slažem se.
Nisu gladni i nemaju instikt za stvaranjem nove hrane.
"...shvati mene ingrin menagament ljuti, koliko su propustili prilika mogli su biti na 12 eura min.. ali...."
I mene ponekad ljute njihovi potezi ali oni imaju legitimitet donošenja odluka a vlasnici (dioničari) im mogu propustiti ne dati razriješnicu i stvar je riješena.
"...probaj maknuti arenu iz booka"
To se ne radi. Poslovanje grupe se promatra sa potpunom bilančnom i vanbilančnom imovinom.
Ova Uprava je sposobna podići cijenu dionice na 12 eura jer je vrlo oprezna u izradi projekata i izlaganju rizicima. Iz tog razloga će povećavati prihode prodajom struje (a konstantni od najma Arene ostaje sve do 2036.god) i sudska presuda od indeksacije troškova su samo pozitivni budući novčani tokovi.
Sretno Ingri, menagementu, dioničarima i simpatizerema ovdje na forumu koji još nemaju ove vrijednosne papire.
HPB d.d. BVPS 284,10 P/B 0,95
ZABA BVPS 7,86 P/B 3,17
Ingra d.d. BVPS 4,68 P/B 0,45
Dalekovod d.d. BVPS 1,73 P/B 3,56
"Sve u svemu za Ingru se ne bojim"...
Kolega po dionicama, držim u portfelju banke (HPB, ZABA), Ingru (106 240 kom), Luku Rijeka i Dlkv.
Sasvim solidan nivo raspršenosti rizika i mogućnosti zarade.
U prošlosti sam držao mnoge druge i bio na Skupštinama te saznao tamo vrijedne informacije.
Zaključak da je potrebno sudjelovati u životu pravnih osoba i informirati se iz različitih izvora.
Kruh zarađen na tržištu kapitala ima svoju cijenu koju svatko plati na svoj način (sve ovisi o sposobnosti anuliranja stresa i balansiranja straha i pohlepe).
Država zbog deficita u proračunu i izgubljenih sporova protiv jedne banke zbog konverzije švicaraca i dugogodišnjeg procesa mađarskog Mol-a, trebala bi prodati 25% udjela u HPB-u i nekim drugim državnim tvrtkama kako bi popunila gap.
Moje skromno mišljenje utemeljeno na događajima iz stvarnog života.
A sto smo sa Todoricem ?
Kolega po dionicama, pojasnite detaljnije slučaj "Todorić"?
Država zbog deficita u proračunu i izgubljenih sporova protiv jedne banke zbog konverzije švicaraca i dugogodišnjeg procesa mađarskog Mol-a, trebala bi prodati 25% udjela u HPB-u i nekim drugim državnim tvrtkama kako bi popunila gap.
Moje skromno mišljenje utemeljeno na događajima iz stvarnog života.
imamo predstavnika malih dioničara u nadzornom odboru koji dividendu dobiva svaki mjesec kao naknadu i boli ga ona stvar za one koji su mu dali podršku
Mali dioničari nisu sudjelovali na skupštini a dotični nema podršku malih dioničara...
Mali dioničari (koji ne dođu na Skupštinu) nisu fer što nisu sudjelovali na Skupštini i nisu iskoristili svoje pravo glasa.
Osobno svake godine odvojim par sati i odem na taj događaj te iskoristim svoje pravo.
Ali zato i svaki čas može lako 20 Eur gore (da ne kažemo i koliko još puno više, jer aska ispod 400 Eur ima tek nešto sitno).
Kad bi barem "rasturili" podaci o prihodima za prvo polugodište...
...onda bi tako bilo!
Član NO ne može ništa napraviti u svezi isplate dividende ili bilo koje promjene u vezi poslovnih politika društva.
Da je bilo tko od nas na toj poziciji, bili bi u istom modalitetu djelovanja čuvanja poslovne tajne.
Na jesen će "Dan otvorenih vrata" za investitore pa ćemo doći, saznati o stanju projekata i biti opušteniji.
Moj komentar na Ing-grad je bilo čisto iznošenje činjenice i malo sam ljubomoran ali to je ljudski i strpljivo do 2036.godine pa će napetost nestati.
Ing-grad isplaćuje dividendu ...svaka čast!
Ingra je svjetlosnu godinu od takve odluke...
Bravo za poslovanje i isplatu dividende!
Kada bi Ingra tako funkcionirala, bilo bi predivno ali nije.
Dionica padne u jednom danu za 10 eura (75,00 kn)...svašta
ZABA se tržišno valorizira na 2,9 knjigovodstvene vrijednosti što je u apsolutnim brojevima 8,79 / 25,5 eur
HPB kada bi se tržio na 2,9 knjigovodstvene vrijednosti...bio bi na 800 eur
HPB ima u planu nekoliko manjih akvizicija banaka a Zagrebačka banka uvodi u ponudu novi investicijski proizvod, certifikate s kapitalnom zaštitom, koji omogućavaju klijentima da sudjeluju u prinosima tržišta, uz zaštitu uloženog iznosa po dospijeću.
BVPS HPB-a na 30.6.2025. =?