Mene zanima što se više čeka ovdje ?
Prodajni nalozi nervozno poziraju...
Mene zanima što se više čeka ovdje ?
Prodajni nalozi nervozno poziraju...
Previše pada ovaj dragulj od dionice...
ICF d.d. stao sa kupnjom na ZSE...
Cijena stagnira jer nema novih kupaca niti prodavatelja što je sasvim pozitivna situacija do održavanja Skupštine.
Jesmo li se prijavili za sudjelovanje na najvažnijem sastanku u godini od pola sata?
Stagnacija cijene...do objave FI za 1Q2025
Onda kora da ste trenutno i dalje u minusu sa Ingrom...
Ne
Onda kora da ste trenutno i dalje u minusu sa Ingrom...
U plusu sam značajnom jer mi je prosječni ulaz 0,70 eura zahvaljujući mnogobrojnim dokupima (sve tamo do 2,18 kn)...hrabro i ludo je to bilo razdoblje..
Želim svima da izađu s plusom iz ove pozicije
Bit će ti žao...uskoro
Nece. Novci sa kojima se igram na burzi jesu veliki ali su prekriženi u mojoj glavi tako da nema kajanja poslije ....
Kapital koji imate i stekli ste ga pošteno ne smijete nikad podcijeniti i odbaciti ...
Kajanja kod investiranja nema ali pažnja i briga o vlastitoj imovini uvijek mora postojati.
Buffet W. daje primjer kako se to radi...sve do duboke starosti..
Bit će ti žao...uskoro
A kako vi to znate kolega možda ste i vi insajdee ?
Ja znam sve...jer se trudim povezati dostupne informacije i usudim se pitati ...
Pažnja dobrog gospodarstvenika je ključna u zaštiti kapitala...
Od 2010.god. sam postavio nebrojena pitanja, bio na gotovo svim Skupštinama, prolazio razdoblje PSN-a i sve to preživio psihički...
Sad se odjednom svi usplahirili oko Ingre .. kako to kolege ?
A prije kao to ništa ne valja... Ja prodao ispod 2...
Ja sam se rjesio. Sad uzeo i uzimam kotr2 i dlkv. Ne zato sto ingra "ne valja" nego jer smatram da su navedene bolje
. Nigdje ne pise da se vise nikada necu vratiti ....
Bit će ti žao...uskoro
Istekao je rok za žalbe za javnu nabavu za izgradnju stadiona u Kranjčevićevoj, kazao je gradonačelnik.
Bit će to prva gradnja novog stadiona nakon 70 godina i ključna faza prema maksimirskom stadionu.
Tko li će ovo graditi...pogodite..."imenjakinja"
ne znam ko kolega.. odajte nam tajnu..
Politička građevinska tvrtka ...nedavno izdala IPO
Istekao je rok za žalbe za javnu nabavu za izgradnju stadiona u Kranjčevićevoj, kazao je gradonačelnik.
Bit će to prva gradnja novog stadiona nakon 70 godina i ključna faza prema maksimirskom stadionu.
Tko li će ovo graditi...pogodite..."imenjakinja"
Kupuje... d.d.
...i uskoro ulazi u TOP10
Može info koji d.d.? Uzimali ste knjigu dioničara? Ja ju imam ali od 13.02., pa lako možemo usporediti / razmijeniti:-),
Može komunikacija preko e-maila: crodalma@gmail.com
Nemam knjigu dioničara ali mi je prijatelj koji ju ima, prenio da kupuje jedna velika grupacija te će uskoro sa zacrtanim količinama (najvjerojatnije) ući u TOP 10.
Sve će se saznati prije Skupštine te ga možda i upoznamo tamo.
Koje su to nakaradne igre brokera na trgovanju Ingre danas?
Kao da Trump postavlja naloge...
Kupuje... d.d.
...i uskoro ulazi u TOP10
Kakve implikacije imaju carine i američka politika vračanja proizvodnje kući na ingrin zakup i proizvodnju struje?
Ograničenost razmišljanja ulagača je za nepovjerovati.
Izađi...ali si ostavi nekoliko kom. da možeš nazočiti Skupštini..
Ma izaći ću, čim mi dvi dividende vrate početno ulaganje 🤣
Hopefull thinking
Ali zbilja izgleda da netko skuplja, meni, mojoj malenkosti... Trezor bi objavija već da su oni.
Nije trezor u kupnji ovaj put..
Gledam jutros otvaranje ... Narančasti i panika u svijetu i toI gledam dublje ponude na ingri... Pa ovdje se zapravo skuplja? Da želim izać skoro bih mogao bez većih potresa 😁
Zna li neko nešto što ja ne znam?
Izađi...ali si ostavi nekoliko kom. da možeš nazočiti Skupštini..
Nekom hitno treba gotovina pa bezglavo udara po BID-u..
Mogao je drugačije...
Čekamo poziv na ovogodišnju Skupštinu.
Molim sve dioničare koji mogu osloboditi taj dan od poslovnih i drugih obveza da nazoče glasovanju i iskažu svoje formirano mišljenje.
Biti će bolje za menagament da vide koliko ima prostora za napredak u transparentnosti prema javnosti i realno sagledavanje stanja tvrtke.
Nije sve kako se čini savršeno i bez greške kako se pokušaju odaslati signali kroz financijske izvještaje.
Mislim da ne kupuje nitko drugi nego samo trezor koji će onda s njima kao i obično što radi svaki trezor...
A skupiti preko 50% i to na burzi ne može nitko.
Ne kupuje trezor jer bi već bila objava na ZSE.
Kada bi se udružilo nekoliko investitora, uspjeli bi doći do 50% do kraja godine.
Ingra ima svoju zaključanu vrijednost koju mnogi prepoznaju ali....
DDJH je prije nekoliko godina pokušao preuzimanje ali je bio škrt u ponuđenoj cijeni.
Čekamo novo vrijeme...