I dalje se pritišće vrijednost prema zacrtanoj cijeni...
Nova špekulativna akcija na djelu o kojoj ćemo pisati za nekoliko godina...kao i o onoj iz prethodnog posta.
I dalje se pritišće vrijednost prema zacrtanoj cijeni...
Nova špekulativna akcija na djelu o kojoj ćemo pisati za nekoliko godina...kao i o onoj iz prethodnog posta.
3Q
BVPS = 4,27
a mi jedva na 1,79
Ingra gotovo nikad nije trgovana na burzi po fundamentima i brojevima iz financijskih izvješća.
Izrazito špekulativna i opasna za investitore.
Npr. povijesni posao u Alžiru, insajderi znali info mjesec dana prije i podigli je sa 4 kn na 12,5 kn te kada je informacija objavljena na burzi, opet povratak na 4 kn.
Vjerujem da kolege po dionicama unatrag 15 godina mogu navesti još poneki primjer...
Ingra je poput Fenixa koji će se probuditi kada ćemo se najmanje nadati...
Prilika za dokup...
Letargija je na svim burzama svijeta pa i našoj skromnoj...
Prvo nas čeka izvješće za 4Q ...
Nakon toga Skupština...
Zagrebački Holding d.o.o. planira povećati temeljni kapital...
Proboj 2e - nemoguća misija... (:
Skupština održana u veselom tonu...
Sve točke dnevnog reda prodiskutirane i prihvaćene...
Politika dividendi za sljedeća buduća razdoblja stabilna.
Digitalizaciju u razvitku u sljedećim razdobljima s većim naglaskom..
Sretni blagdani svim dioničarima ove "zajednice po kapitalu"!
Vrijedi gledati "ask" ZABA-e, HPB-a, PODR-e...tamo je bikovski trend
Kod Ingre je i "ask" i "bid" ...zimski san medvjeda
Plan je proveden.
Dionice više nema na ZSE... (:
"Izgleda da je gotova rasprodaja, od sad bi mogli gledat po asku..."
Kolega "Mali", gledat ćemo po asku u onom razdoblju kada se svi koji vjeruju u budućnost ove tvrtke počinju stvarno i kupovati.
Sve dok ovdje piskaramo i filozofiramo, ništa se neće promijeniti.
Neki kupci skupljaju "u tišini" i čekaju nas ostale da se priključimo...
"Dok unutra ne izbije pozar pa oni unutra nastradaju, a ovi vani gledaju"
Tipičan hrvatski jal - izrečen u jednoj rečenici.
Sve je manji prinos na iznos dividende...
Mogao bi doći na 5-6% pa bi tada dividenda postala manje zanimljiva
Postoji velika vjerojatnost da ekipa trguje u dogovorenim transakcijama između sebe i čeka da im netko proda i tako skupljaju po jeftinim iznosima.
Teško je to dokazati jer ni HANFA nema interesa za takve slučajeve pa ih ignorira.
Na Ingri je to već mnogo puta viđeno pogotovo ako ste preko deset godina dioničar, tada se svega nagledate.
Ode Ingra u 3PM
A što mjenjate raspoloženje. Pa jučer ste bili baš sretni.
Moja sreća i raspoloženje ne ovisi o Ingri niti o jednoj dionici.
Pišem onako kako sam čuo i znam. Ako su mene lagali tada Vas lažem ja.
Imam slobodu izražavanja mišljenja kako subjektivnog tako i objektivnog.
Odvratno da ne može biti odvratnije.
Opet ringišpil u današnjem trgovanju.
Dogovorene transakcije.
Je li to ironija kolega xd
Ma kakva ironija. Ma ni sarkazam. Deban čim čuje ovakve lipe riči on odmah digne cijenu 20centi. Probajte vi danas😁😁
Ja ću mu na Skupštini reći puno "lipih poslovnih riči"
Nemaju dovoljno novaca za redovno poslovanje jer grad ne plaća najam, tj.kasni jako, tako da dividende ne može biti jako jako dugo vremena.
Vjerojatn zato ni ne pokreću projekte jer nemaju sredstava.
Problem je što moraju iskazivati dobit i plaćati porez na nju, a novac ne dobivaju.
Sve piše u izvješću.
Isplata nagrada u obliku dodjele dionica zaposlenima za postignuća gosp. Oppenheima je "nepažnja dobrog gospodarstvenika" i "zlouporaba gospodarskog povjerenja" jer je došlo do odljeva kapitala iz društva bez stvaranja prihoda na bilančnoj poziciji sukladno pravilima poslovanja trgovačkih društava.
Da je naplaćena od grada i države sva zakupnina koja je fakturirana i oprihodovana na koju je plaćen porez na dobit, tada bi to nagrađivanje imalo uporište. Ovako je stvorena vrlo ružna slika u javnosti prema svim dioničarima.
Povjerenja u poštenje Uprave je poništeno te se vidimo na Skupštini na kojoj nećemo sudjelovati u domjenku već kao "prevareni".