ICF kupnjom od 30.000 kom. zaokružio i stao...
Ostala ekipa iz TOP 10 postali škrtiji pa nemaju za nove papiriće...
Mislio sam i ja na 300.000 kom... (samo natipkao jednu nulu manje...
)
Mislio sam i ja na 300.000 kom... (samo natipkao jednu nulu manje...
)
Odlično izvješće za 2Q...dobit gotovo ista kao i prošle godine...do kraja godine će se skupiti cca. 70 mil.
Presuda Vrhovnog suda u korist banaka u vezi valutne klauzule...
Za dioničare...
Za građane...
Presuda Vrhovnog suda u korist banaka (najviše profitirala ZABA) je u velikom utjecaju na cijenu.
Ingra je u posebnom režimu trgovanja na ZSE i nema obvezu objavljivanja poslovnih informacija tijekom godine.
Samo su nam Skupštine ostale i eventualno Dan investitora ako će zaživjeti, za dobivanje poslovnih informacija.
Ok, ali imate li neki info za sunčanu elektranu, počela je s radom, ili?
Ne znam odgovor na pitanje završetka sunčane elektrane i puštanja u rad.
Saznat ćemo najkasnije na jesen ako će biti organiziran "Dan za investitore".
Ingra će ispasti iz sustava Crobex ako nastavi s ovom dinamikom prometa..
Ali zato matica rastura, nikad bolji.
Koliko to utiče na cijenu ZABA ?
Nikako.
Display MoreKolege, koji rezultat očekujete na 30.6.?
Trebalo bi biti prikazano nešto prihoda od prodaje struje, zar ne?
Strpljivo iščekujemo papire da vidimo koliko je radila prodaja...je li izdala samo račun prema gradu i državi (zaključak: 2 kom. mjesečno i nakon toga odmor u kafiću)...
Zar je puštena u rad sunčana elektrana Ivanićgrad? Nisam vidio neku vijest o tome.
Ingra je u posebnom režimu trgovanja na ZSE i nema obvezu objavljivanja poslovnih informacija tijekom godine.
Samo su nam Skupštine ostale i eventualno Dan investitora ako će zaživjeti, za dobivanje poslovnih informacija.
Kolege, koji rezultat očekujete na 30.6.?
Trebalo bi biti prikazano nešto prihoda od prodaje struje, zar ne?
Strpljivo iščekujemo papire da vidimo koliko je radila prodaja...je li izdala samo račun prema gradu i državi (zaključak: 2 kom. mjesečno i nakon toga odmor u kafiću)...
Na svim dionicama dinamično a kod nas mrtvilo...
Dionica naraste u jednom tjednu za 20 eura ...svašta
Oni veći nalozi na 2,50 i 2,70 će promijeniti vlasnika do kraja ljeta ...kladio se ja ili ne...
2,60 eura x 50.000 kom
Lažni prodavatelj na kvoti 2,60 eura...pobjegao glavom bez obzira...
Min. cijena transakcije 16.7.2025.
2,06 EUR
Max. cijena transakcije 16.7.2025.
2,38 EUR
Daleko, daleko...
Oni veći nalozi na 2,50 i 2,70 će promijeniti vlasnika do kraja ljeta ...kladio se ja ili ne...
2,60 eura x 50.000 kom
Rasturili su sa kreditima i nastaviti će do kraja godine bez obzira na minorna ograničenja.
Nakon toga kreću u akvizicije ...živi bili i vidjeli sve to.
Država ima ogroman deficit, mogla bi prodati 25% da malo kozmetički ublaži pretjeranu potrošnju.
Slažem se.
Nisu gladni i nemaju instikt za stvaranjem nove hrane.
"...shvati mene ingrin menagament ljuti, koliko su propustili prilika mogli su biti na 12 eura min.. ali...."
I mene ponekad ljute njihovi potezi ali oni imaju legitimitet donošenja odluka a vlasnici (dioničari) im mogu propustiti ne dati razriješnicu i stvar je riješena.
"...probaj maknuti arenu iz booka"
To se ne radi. Poslovanje grupe se promatra sa potpunom bilančnom i vanbilančnom imovinom.
Ova Uprava je sposobna podići cijenu dionice na 12 eura jer je vrlo oprezna u izradi projekata i izlaganju rizicima. Iz tog razloga će povećavati prihode prodajom struje (a konstantni od najma Arene ostaje sve do 2036.god) i sudska presuda od indeksacije troškova su samo pozitivni budući novčani tokovi.
Sretno Ingri, menagementu, dioničarima i simpatizerema ovdje na forumu koji još nemaju ove vrijednosne papire.
HPB d.d. BVPS 284,10 P/B 0,95
ZABA BVPS 7,86 P/B 3,17
Ingra d.d. BVPS 4,68 P/B 0,45
Dalekovod d.d. BVPS 1,73 P/B 3,56