Sa splitom cijena bi pala jer bi u nju ulazili razne burekđije što se više puta dogodilo. Iznimka je KODT.
Posts by ejpox
-
-
Uistinu se ne brinem, ne posjedujem niti jednu jedinu dionicu Podravke, a ni ne namjeravam ju posjedovati.
A ja razmišljam da kupim jednu, ali samo jednu da mogu prisustvovat na skupštini i pokušam Dalićku pitanjima raspizdit zbog Agrokora
-
Njima povoljno po 9,a nama nije.
Čitaj malo bolje Media Val d.o.o., firma usko vezana sa predsjednikom uprave. Ovo je čisto izvlačenje dobiti iz Media vala d.o.o. bez plaćanja poreza. A ako dionica naraste super a ako ne, bolje da to ide na firmin teret nego osobni.
-
Nije. Prikupljane su ponude i koliko sam cuo bilo ih je 3+
Jel se zna po kojoj cijeni su kupljene (kolike su bile cijene u ponudama) ?
-
Plaćeni članak, baš me zanima ko su zainteresirani kupci
Tko ima novaca i želi investirat u dividendnu dionicu sigurno će bit zaiteresiran za ovu dionicu iako nije listana na burzi.. I ja sam zainteresiran, samo što nemam novaca za cijeli paket. Kad bi postojao neki model zajedničke ponude i bilo zainteresiranih za to...
-
Konkurencija sve više jača: https://www.ruralnetwork.eu/hr/ . Mali postaju veliki, veliki postaju mali. Fibernet i Terakom i nisu nešto ali jedini u ovom projektu nude uslugu. Rune ne uspjeva dogovorit suradnju sa T-com i A1. Gdje je tu Optima?
-
Domaći gost! Koji domaći gost? Ovo sada je vrijeme godišnjih odmora. Corona-godišnji. Ljeti neće biti puno odmora nego će se raditi da se nadoknadi ovaj sadašnji odmor.
-
Moje razmišljanje je da je stigla barem jedna ponuda a HT u svojoj objavi nije htio biti određeniji da se ne bi dizao tromjesečni prosjek cijena. Mislim da se i HT želi riješit Optime kad je već u takvoj situaciji da to mora prodat ne gledajući max. realnu cijenu. Što znači da bi mogli biti i neugodno iznenađeni niskom cijenom. E sad, da li se javila samo jedna zainteresirana strana ili više njih koji bi mogli nabildat cijenu to ćemo vidjet.
Imam dionice Optime i želio bi što veću cijenu sa dvije znamenke a ona druga da nije nula, ali što će biti...