1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. ejpox

Posts by ejpox

• MDKA (Medika d.d.)

• ejpox
    • June 7, 2021 at 9:55 PM

Ima li tu elemenata kaznenog dijela? Zašto nebi predsjednika uprave strpali u zatvor? Da im više ne padne tako nešto na pamet. Baš čitam: https://hrcak.srce.hr/196304

• MDKA (Medika d.d.)

• ejpox
    • April 21, 2021 at 9:50 PM

Sa splitom cijena bi pala jer bi u nju ulazili razne burekđije što se više puta dogodilo. Iznimka je KODT.

• PODR (Podravka d.d.)

• ejpox
    • February 3, 2021 at 10:02 PM
    Quote from Paulie

Uistinu se ne brinem, ne posjedujem niti jednu jedinu dionicu Podravke, a ni ne namjeravam ju posjedovati. :D

A ja razmišljam da kupim jednu, ali samo jednu da mogu prisustvovat na skupštini i pokušam Dalićku pitanjima raspizdit zbog Agrokora :)

• INGR (INGRA d.d.)

• ejpox
    • January 20, 2021 at 10:43 PM
    Quote from diokidina

Njima povoljno po 9,a nama nije.

Čitaj malo bolje Media Val d.o.o., firma usko vezana sa predsjednikom uprave. Ovo je čisto izvlačenje dobiti iz Media vala d.o.o. bez plaćanja poreza. A ako dionica naraste super a ako ne, bolje da to ide na firmin teret nego osobni.

• PVCM (Pevex)

• ejpox
    • December 23, 2020 at 10:25 PM
    Quote from tenchi0110
    Quote from zm1

Nije. Prikupljane su ponude i koliko sam cuo bilo ih je 3+

Jel se zna po kojoj cijeni su kupljene (kolike su bile cijene u ponudama) ?

• PVCM (Pevex)

• ejpox
    • November 14, 2020 at 2:29 PM
    Quote from komot

Plaćeni članak, baš me zanima ko su zainteresirani kupci

Tko ima novaca i želi investirat u dividendnu dionicu sigurno će bit zaiteresiran za ovu dionicu iako nije listana na burzi.. I ja sam zainteresiran, samo što nemam novaca za cijeli paket. Kad bi postojao neki model zajedničke ponude i bilo zainteresiranih za to...

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• ejpox
    • November 3, 2020 at 10:16 PM

Konkurencija sve više jača: https://www.ruralnetwork.eu/hr/ . Mali postaju veliki, veliki postaju mali. Fibernet i Terakom i nisu nešto ali jedini u ovom projektu nude uslugu. Rune ne uspjeva dogovorit suradnju sa T-com i A1. Gdje je tu Optima?

• Turističke dionice i perspektive

• ejpox
    • April 5, 2020 at 9:27 AM

Domaći gost! Koji domaći gost? Ovo sada je vrijeme godišnjih odmora. Corona-godišnji. Ljeti neće biti puno odmora nego će se raditi da se nadoknadi ovaj sadašnji odmor.

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• ejpox
    • March 20, 2020 at 1:48 PM

Moje razmišljanje je da je stigla barem jedna ponuda a HT u svojoj objavi nije htio biti određeniji da se ne bi dizao tromjesečni prosjek cijena. Mislim da se i HT želi riješit Optime kad je već u takvoj situaciji da to mora prodat ne gledajući max. realnu cijenu. Što znači da bi mogli biti i neugodno iznenađeni niskom cijenom. E sad, da li se javila samo jedna zainteresirana strana ili više njih koji bi mogli nabildat cijenu to ćemo vidjet.

Imam dionice Optime i želio bi što veću cijenu sa dvije znamenke a ona druga da nije nula, ali što će biti...

1. Privacy Policy
  2. Kontakt