Prica o ht i zabi, super. Sta je sa sitnim ribom koja ceka objavu ponude. Ne mislim da ce prihvatiti ponudu kakvu takvu, ali prica o vrijednost dionice koja ce biti....
Posts by Nevera
-
-
Nikakvo cudo da stignu ponude sa ne moralno malim ponudama ili da niema ponuda. Kako svi drhtimo tako i investitori, a trenutno nije vrijeme za investiranje.jbga loša sreća
-
Razumijem, ali tolika kolicima nebuloza i pametovanja. Imam koju godinu i na srecu prezivio gore stvari od ovoga, pa eto dozvolio si slobodu komentirati.
-
Ma, radite li ista u osim sta zurire u monitor i svi stucnjaci o mikro i makro ekonomiji. Vjeruje da imate i formulu za cjepivo u đepu. Sta se ne javite u neki stozer i konkretno svojim iskustvom i znanjem ne urjecere na smanjenje krize.
-
U ratu protiv ovoga stanja trebao bi jedinstven stav i zajedničke globalne mjere što donekle i provodi.
Molekularni biolozi i epidemiolozi cijelog svijeta rade na pronalaženju cjepiva i sigurno ce ga naci.
Sta se tiče donesenih mjera mislim da su pravovrene i konkretne, samo šta uvijek ima idiota koji ih se ne pridržavaju i onda pokvare sve sta pametni pokusavaju popraviti.
Prvi paket mjera je donešen i za sada su ih podržali svi na koje se iste odnose.
Ljudi pamet u glavu i razmislite kako sami moze te pomoci u borbi protiv ovoga.
-
Nikako nije dobro ali za burzu je pesimizam dobar, pretvorba iz bikova u medvjede. Pa ko jači taj tlači
-
Uglavnom vlada pesimizam, pomalo treba razmišljati o kupovini. Danas
Sapn simbolicno, poklopio me jutarnji nalog
-
Bez panike, pukao margin. Jedan nalog poklopio
-
Iz komentara je vidljivo tko je u dionicama, pa i djelimično, i onih koji su prodali. Svatko nateže vodu na svoj mlin a istina je negdje u sredini. Trenutno je trend panika na burzi, a bome i trgovackim centrima. Rasprodaja radi kupnje konzervi pogotovo paštete.
-
-
Ameri i italijani mora da su otkrili cjepivo protiv corne
-
Ma kolege, brojke su jedno psihologija na burzi nesto drugo. A ovaj virus je uništio turizam ove godine i nažalost biti ce ovdje jako vruća sezona. Zaboravite trzisnu kapitalizaciju i investicijske iznose.
Pamet u glavu
-
Nije mi jasno zato kupujete, ovo nema veze sa nikakvim fundamentima, moze se roniti jos jako puno i dugo. Kupi sutra i ponedjeljak prodaj sa gubitkom. Ovdje treba psihološka analiza. Uh sta bi volio da griješim
-
Neviđeno, ima li kraja, nikakve analize u ovoj situaciji nisu od ikakve koristi. Ameri zaradjuju i na padu lako za njih.
Ako sutra ne blokiraju ZSE, biti ćeludnica, nikakvih odbijanaca tu nema
-
Sutra padamo a ti vidi sta ces.
-
Mi nismo ni zrno konoplj a kamoli kikiriki buza u odnosu na svjetske burze.Pustite analize i usporedbe na ZSE to ne vrijedi. Nije dobro i pazit se mišolivke
-
Navodno je posao dobilo brodogradilište iz Genove. Koliko vidim radnici baš nisu razočarani, niti suze liju zgog izgubljeno posla, kojeg i ovako imaju preko glave.
-
Zabu država nije sanirala ?
Haha , a šta reć.
-
A šta je ovo. Zadnji put sam ovo vidio kada je Sanader podnio ostavku, tada je zaronili preko 7 %.
Sve ce biti u redu.
-
Jucer me poklopili skoro na dnu, a danas se češem iza uha, sta mi je ovo trebalo. Sva sreća sića ali hebiga