mitko hvala i dobar tek
nisam izlazio ja sam vjerni dioničar igh od 15323 kn za dionicu
Ma samo ispravak, ne kaže se vjeran nego dugoroćan. Kao bivša ministrica.
mitko hvala i dobar tek
nisam izlazio ja sam vjerni dioničar igh od 15323 kn za dionicu
Ma samo ispravak, ne kaže se vjeran nego dugoroćan. Kao bivša ministrica.
Pa vidjeli ste kako su se proveli dugoročni, pad od 83 na 30 kn na Tankerskoj .
Dugoročni su kažu, špekulanti koji se nisu izvukli na vrijeme
Davno je kolega ima imao izreku RiB (reži i bježi)
Meni je malo vuklo na SHS, mogući..... al' mi bilo žao to napisati.
No, vidjeti ćemo.. u svoje vrijeme.
MASD divergencija, možda smo pri dnu
SHS, sta moguće. Da nije kratica za neku novi koaliciju pred lokalne izbore, a?
St - bajro, ima logike puno komada je prošlo po 40kn po kupnji i prodaji nekakvim bokovima.
Nego znaš li ti definiciju dugoročno
Display MoreŠto se vidi, ovisi tko gleda.
Grafovi su subjektivno viđeni, uvijek je u pitanju oko promatrača. Jesi li Bull ili Bear, za početak
Nije to baš tako idilično
Idem postati graf na TA
Mislim da je vise stvar u tome jesi li u dionici ili nisi. Recimo od vas nikad nisam vidio graf da ce dionica Optime pasti, dok se ovdje zestoko druka na pad.
Neka jos padne, sto se mene tice, pa cu dokupiti, sredstava imam, samo zelim reci da je manji rizik kupiti dionicu TPNG na 35 kn nego na 50 kn. Tko hoce nek vjeruje, a tko nece, nek se sada kloni dionice i kupuje opet na 50 kn, kada ju je i kolega Tin zadnji put hvalio, a sada pise koliko je na njoj zaradio, jer je prodavao na 50
![]()
Takodjer je manji rizik bio kupiti OPTE na 4.5 kune, nego sada na 6.5 kuna, a svi vasi grafovi su uvijek rastuci za tu dionicu
Ha i sam znaš da je to tehnička samo jedan od pokazatelja taktike trgovanja koja uvjeren sam ovdje nema nikakvog značaja.
Nego koliko je to dugoročno aaa?
Nije valjda stečajna upraviteljica toliko pametna da ide sa tim na burzu rušeći cijenu. Pitati fondove koliko nude, ponuditi im 10% ispod burzovne cijene i jedan od 4 će sigurno prihvatiti. Ili Prosperus
Kada bi je prodavali po FA cijena bi bila 100% viša i još bi imali hebeni diskontne, a po T A barem oko 350 di je otpor (zezam). Kada i ako će prodavati na burzi onda će to trajati cjelo desetljeće.
Kolega, likvidnost se povecala.
Sve to stoji iz tvog teksta u božje uši.
Samo bi trebao pojašnjenje dugoročno, vremenski period od danas do -.................
Zanimljiva razmišljanja probnoze i analize. TA nije od koristi kada imamo ovakvog prodavača koji stepenasto ruši jer oće van u odredjeno vremenu, možda već u pon. protrese po kupnji i ko zna di će završiti, očito ga nije briga za par kuna gore dole.
Po FA bez obzira na tri loša izvješća, dionica podcijenjena, ali šta to vrijedi ako upadne u nelikvidnosti. Ako sve ove količine kupuju mali dioničari, svaka čast jer ima se para i pije se djin.
Sve skupa puno neizvjesnosti, mogla bi postati dionica slična HPB dionici.
Kvark, hvala.
Ako dionica ispadne iz idexa i više je nemaju razloga držati, znači li da moraju rasprodati neovisno o gubitku?
Ha ha, samo da opet ne ode na bolovanje, ova igra bi mogla potrajati, ali bez knjige dionicama nema ništa.
Evo ja ću. Stabilan dnevni rast, tko je htio kupiti kupio, prodavatelji nisu rasipali. Uglavnom ljepa količina protrgovana sa solidnim paketima.
+ TPNG, mozda prerano ima potencijala i niže
Napisao toliko toga da u šumi informacija ne vidim drvo. Teško se uhvatiti za nešto konkretno. To je burza to je rizik. Hrabre sreća prati.
Ok informacija i hvala na trudu.
Nema nikakve veze sa vrijednošću i analizom dionice.
Ha najbolje je poslušati radio emisiju pomorska večer i kud plovi ovaj brod
Zločka zna.!! Prije svega dionica je visoko rizična. Cijenu ne diktira broj korisnika niti broj kilometara optičke postavljene u xy vremenu. Ako nema ponuda a to Moraš prodati onda si u gadnim problemu i kupca ne zanima šta je netko platio dionicu pa 10 kn.
Tko je ikada sudjelovao u kupnji i prodaji nečega pod moraš znati će o čemu pišem. Svatko neko procjeni rizik, može se dobro izgubiti a i dobiti, ali nije sve u nekim fundamentima i uloženim i izgradjenoj optici.
Potencijalno preuzimatelju nije potrebno dubinskom snimanje optime, pročita zadnjih desetak stranica foruma i sve mu jasno.
Sve varijable, kakve god bile nisu nužno bitne, bitno je dali moraš prodati i koliko cu ti platiti. Sve ostalo je egzaktno i koliko vrijedi. Bitan je trenutak i i potražnja, kada se to poklopi to je realna cijena. U ovakvoj situaciji kupci odredjuje pravila.
Nažalost, škver je prazan i zadnjih 30 dana bez nekog remonta
e ovo se zove dobra reklama
kad jedan ovakav utjecajan YouTube kanal koje se gleda u cijelom svijetu počne govoriti o nekoj firmi iz Hrvatske, to cijelu zemlju stavlja na investicijsku mapu svijeta.
Ha ha, zezas se
Hvala kolega, sutra mičem dva naloga sa prodaje ali ne kupujem ništa. Mislim da necemo mrdnur nikuda