Sheki, misli da dobro znaš. Vozarine, negativan utjecaj na Fi za Q2, nervoza malih špekulanta itd. Za sada su to činjenice, a špekulirati mozemo o svemu.
Posts by Nevera
-
-
Da bi kupovalo treblo bi se imati neke osnove. Vozarine su takve kakve jesu, dok se iste ne pokažu pomak na gore trguje se po principu ja tebi ti meni.
-
Neko baš hoće prodati, neka otresu tih 500 komada da završimo agoniju. Mozda jednog dana postanemo Atpl.
-
Čestitam svima u Atpl.
-
Da VL, ništa čudno niti već nevidjeno da kvartalni prihodi po kvartalima značajno osiciliraju sve je stvar kvartalne naplate a nekada se namjerno dio prihoda prebaci za sljedeći kvartal pod uvjetom da se unapred zna [po knjizi naruđbi] isti biti lošiji. Ništa strašno.
Problem Lenca je šta nema tehničkog niti ljudskog potencijala za neke značajnije pomake. Ugovori sa remontom 6 flote, i klasični ostali remont su dovoljno za stabilnost firme.
-
Svi se slažu da su vozarine niske uzročno tome i gubitak u Q1, slažemo se da je dionica podcijenjena a što isto ne znači da neće biti i više. Svi se love ne kakvog pomak u Q3, a šta ako ga ne bude? Pa ne kupuju se dionice od danas do sutra, a niti je taj famozni Q3 za 10 godina.
-
Neće HPB na nikakve realne razine sve dok političari mogu nazvati predsjednika Uprave, i dogovoriti kredit "nekome svome"...
Glupost
-
Koliko negativnih nažalost većinom i točnih.
Potencijalni novi sudionik, ako čita ove komentare, sigurno će odustati od ZSE. A šta nas drži još sam Bog valjda zna.
-
Uvijek su brodarske dionice bile izuzetno špekulativne, na cijenu dionica nije utjecalo Fi, nego trend vozarina. Obično najavljuju oporavak gospodarstva.
Sjetimo se cijena pred 15 - ak gd, pred olimpijske igre u Kini. Nakon ove COVID krize (korekcije), koja bi se desilo svakako, i budućeg oporavka vjerujem da će doći do značajnog rasta vozarina, a poslhedićno i cijena svih brodarskih dionica.
Ima samo jedan problem a to je ZSE i plitko tržište
-
Ajde povučite naloge sa bida na niže, lik je stavio preko 700 dionica na ASK i to na 460kn...ne spavajte...
I sta a? Da se povuku nalozi na 300 ili niže. Nije dobro ali svatko ima svoje razloge u oba smjera.. Good luck
-
ljudi ... uz dužno poštovanje prema svima... ali, velika većina vas više nije normalna!! optimistična optima prirasla srcu, pojela mozak! i to još javno priznajete!!! imam "normalnu" količinu, ali koliko bezpodložnih providnih drukova....
oprostite, ali nisam se mogao suzdržati...
admine.... kako ti kažeš!!!
Hm da, imaš pravo. Davno je sve anlizirano, testirani. Jubito i zlocko su sta tehnički i statistički odradili posao. Tko ima vremena čekati će finale a svima ostalima sretno.
-
Pratim vec duze ovaj forum ali nisam davao postove. Ipak vezano za TPNG mislim da ce se prava vrijednost kompanije otkljucati tek u 2022. U meduvremenu biti ce uobicajenih valova i prilike za zaradu na trad-u dionicom. Ali ako 2021. zavrsi kako se prognozira sada, iduce godine ide dividenda koja ce lansirati cijenu na 60+ odrzivo.
Ajde dobro, za dividendu otom potom, a sve ostalo je mačak u vreći
-
Na ovoj vrijednosti Crobexa ova dubioza je vrijedilo oko 600 kn. A sta reć. Dori fundamentima, dobro poslovanje, ali dionica za izbjegavanje
-
Plima, oseka u Suezu je zanemariv i nema nikakvog utjecaja na odsukavanje broda. Nasukan bez gaza i eventualnog prekrcaja tereta nece se osloboditi i odsukati. Nazalost moglo bi potrajati tjednima.
Trenutni dnevni trošak,na tankerima je oko 80k $
-
Sutra cemo vidjeti kako ce dionica odraditi na burzi. Tu ce se najbolje vidjeti kakvo je izvjesce bilo.
Daj, daj, netko ce prodati nekoliko dionica i srušiti cijenu za neki postotak koji u ukupnoj vrijedosti je nebitan.
-
Fi super, odlicno. A analitičari a i dlaka smeta
Fi super, odlicno. A analitičari a i dlaka smeta
Glupan prodao na1400, a sada mi skupo ali ne znaci da nece biti skuplje
-
Sve super, ali nema tu bureka kada god do kupim, cijena mi dokaže da moguće niže.
Nazalost sitno sam proda na 620 i od onda kupujem, ali samo kada cugnem, duga aaa dugaa povrat na kapital
-
Ha kada, je zima i kada nemaš šta raditi piši po optimi. Nevjerojatno svakih 15 dana.
-
Kupio malo OPTE po 6,12
He skupa, dokopio siću
-
Ne tehnički Opte je tu di je. Rizična dionica ovisno o punu toga. Tehnički velika očekivanja. AlI ne zgodan pogodbe ni veznik.